Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Gość och błękit
zostawiłam wiadomość na gg (katalog publiczny to dobry wynalazek) pozdrawiam

Gość och błękit
nie odezwałeś się ani tu ani na gg, tak więc do nie widzenia, bo nie spotkamy się nad morzem...twój wybór

Heh, normalnie czad :D ... proponuję, żebyś na drugi raz złożyła propozycję imprezy po jej zakończeniu. - Nie było mnie caly dzień przy kompie, więc trudno abym mógł odpowiedzieć. Ty jak widać też odpowiadasz tu z dość znacznym opóźnieniem i wszystko jest ok. Nie no, muzyka gra, więc miłego wypoczynku.

Gość a co jeszcze
powinna zalatwić, zapłacić, przyjechać po ciebie, a potem odwieźć do mamusi ? pewnie napisała laska w wolnej chwili w pracy, wtedy kiedy mogła.... ps. szkoda że nie jesteś nad tym morzem tydzień wcześniej....to moze ze mną byś sie spotkała Ewelinko ?

Mamusia nie żyje, a zapłacić za siebie potrafię. Wystarczy, żeby Ewelina nie podejmowała za mnie decyzji.

Ok, chyba niepotrzebnie się uniosłem, więc przepraszam urażonych. Zwyczajnie nie mogłem zrozumieć, że dziewczyna napisała do mnie na gg kiedy nie byłem przy kompie i uznała mnie winnym. No nic, tęsknię za morzem...

Gość a co jeszcze
Ewelinko gdzie jesteś? Moze to te górki już? Odezwij sie jak wrócisz to może uda nam się zgadać nad tym morzem? Błękit, ty chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem tekstu.. Gdzie ona napisała, że jesteś winny? Napisała tylko że to Twój wybór, a pomysl, skąd ona ma wiedzieć czy Ty jesteś przy kompie czy nie?

Gość upupupupu
upupupupupupupupuppu

Gość a wy
wszyscy jesteście walnięci zdrowo

Gość ty też jesteś
...

Do przed przedmówcy: \"Słuchaj rad liry dżwięcznostrunnej, Bo słyszy ją nie każdy człek, Wszak najszczęśliwsze słowo na nic, Kiedy słuchaczem bywa kiep.\"

Do Elloise. \"Myślę o Tobie, gdy słońca zapłonie Na morzu brzask; Myslę o Tobie, gdy księżyc na strumień Kładzie swój blask. Widzę Cię, kiedy na dalekiej drodze Wiruje pył; Kiedy wsród nocy głębokiej wędrowiec Na ścieźce drży. Słyszę Cię, kiedy wśród głuchego szumu Wrą grzbiety fal; W cichej gęstwinie pilnie nasłuchuję, Gdy milczy gaj. Jestem przy Tobie, choć Ty tak daleko, Lecz ze mną znów ! \" Wiem, że rozumiesz ... Przyjdż ... bądż ... Elloise ...

Witaj:) Przepraszam Cię Pierr ale nie mogłam wcześniej. Jestem przecież wiesz......

Wybacz Elloise mą niecierpliwość. Przepraszam. Lecz: \" Co wpierw uległo rozbiciu, Rwie się k sobie z całej siły, Przez to niezmiernemu życiu Wzrok i czucie powróciły. Jeśli złapie i utrzyma, To nie ważne, wzioł czy skradł ! Już Allach zajęcia nie ma, My stwarzamy jego świat\" Elloise ...

Rozłączyło mnie, opowiem Ci, chociaz nie za wiele jest do powiadania, to inny świat, wolę nasz zdecydowanie:)

Pierr:D ja nie chcę niczego oglądać ani tym bardziej umierać:) kocham zycie:D ale nie gonię za czymś co już mam, SZCZĘŚCIA nie można \"zdobyć\" ani najpiękniejszą muzyką, widokami, ani intensywnym życiem, nie można zdobyć czegoś co już posiadamy:)

Pierr \"ale\" nie było zamierzone, wg mnie po zastanowieniu niewiele zmienia:)

Elloise, awaria komputera jest poważniejsza niż początkowo sądziłem. Postaram się jednak pisać w miarę jak mi sił i ... cierpliwości do niego nie zabraknie.

Gość barbarnella
och błekit

Gość daelj
podnosze

Witaj Elloise. Pędziłem, goniłem, gnałem niczym ... ślimak po krzewie róży ... ale, oto jestem. Wybacz, że tak długo, wielkie korki są na mieście.

Napisz Elloise, gdy będziesz miała czas, a wówczas \"zamkniemy\" się porozmawiać w \"naszym\" pokoju.