Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

\"Rozłączeni - lecz jedno o drugim pamięta; Pomiędzy nami SMS, biały gołąb smutku Nosi ciągłe wieści. Wiem kiedy w ogródku, Wiem, kiedy płaczesz w cichej komnacie zamknięta; Wiem, o jakiej godzinie wraca bólu fala, Wiem, jaka Ci rozmowa ludzi łzę wyciska. Tyś mi widna jak gwiazda, co się tam zapala I łzę różową leje, i skrą siną błyska. A choć mi teraz Ciebie oczyma nie dostać, Znając Twój adres - i drzewa ogrodu, i kwiaty Wiem, gdzie malować myślą Twe oczy i postać, Między jakimi drzewy szukać białej szaty. Ty - wiecznie promieniejesz nad biednym tułaczem, Lecz choć się nigdy, nigdzie połączyć nie mamy, Zamilkniemy na chwilę i znów się wołamy. Jak dwa smutne słowiki, co się wabią płaczem.\" Elloise ..... dziękuję za SMS-y ... Elloise ..... dziękuję za rozmowy ...

Ja również ..........bardzo....... jadę bo juz jestem spóźniona:D

Gość fuks*
Zadowole najbardziej wybredna

Gość o fuks*
Bardzo ciekawe

Wróciłam i już Cię tam nie ma......popracuję trochę.......tyle chce Ci powiedzieć.....

\"Stąd, z tego miejsca piszę Do Ciebie Tutaj, właśnie tutaj myślę O Tobie Zachodzi na mnie uśmiech radosny Twój — niestety nie widzę Czekam I tęsknię\" Wiem, że to widzisz Elloise .... Więc piszę ... wiersz Jekiela ... dla Ciebie ... Piszę ...

Już tam jestem Elloise. Ja również ... mam Ci tyle do powiedzenia ... Elloise ... póki jesteś ... zanim znikniesz ... gdzieś w oddali ... czasu ... zanim odejdziesz.

Pierr ...dziekuję za wiersz.... Ludzie dobrzy zazwyczaj nie piszą poezji. Nie istnieje dla nich dystans między tym, co chcieliby uczynić, a tym, co czynią. Ludzie źli także nie piszą poezji. Nieistotne jest to, że świat można zmienić, zamieniając siebie i tylko siebie. Poezję piszą zdolni do wszelkiego zła i dobra. To oni potrafią dać z siebie, aż samych siebie. Wszystko za cenę bezcenną...

...chmury po niebie płynące otulą nas oboje jesteśmy cząstką nieba wszechświat się do nas uśmiecha jesteśmy jedną gwiazdą......

\"Najczulsza z czułych Opromieniona Jest twoja twarz, Najbielsza z białych Twoja dłoń, I obcy tobie Cały świat, I wszystko twoje — Nieuniknione. Nieuniknione Twe zamyślenie I palce rąk Nie chłodniejących, I cichy dźwięk Twych niemilknących Słów, I twych oczu Oddalenie.\" Oddalenie ... I cichy dżwięk Twych słów ... Elloise ....

Witaj Elloise. Problemy z netem pokonane, rozpocznę więc dzisiejszy dzień fragmentem z niesamowitego \"Zaklęcia\" A. Puszkina jaki napisał on dla Amali Riznicz (wersja nieco przerobiona) : \"Elloise miłości ukochana, W swojej postaci przyjdż cudownej, Jak dzień zimowy nieskalana, Zastygła w chwale niewysłownej, Lub jako gwiazda przyjdż daleka, Jak lotny dżwięk, jak wiatru tchnienie, Lub jak cudowne przywidzenie, Wszystko mi jedno! Czekam ! czekam ! ...\" Elloise ...

:D:D:D Witam:D nie zaglądałam:) dziękuję za wiersz, za wiadomość, popracuje trochę:) ale będę jak zawsze.......... Miłego dnia🌻

Dobrze Elloise. Daj proszę znać, gdy zakończysz swe obowiązki w pracy, a przejdziemy wówczas na Naszą \"prywatną\" stronę. Jeszcze raz, Puszkin, tym razem wspomina Marię Rajewską: \"Znów mą myśl oszołomiłaś, Twa stopa serce uschłe trąca, I zakipiała krew gorąca, i znów tęsknota, i znów miłość ...\" Elloise, niestety, nie mogę otworzyć przesłanego mi dziś pliku. Dziękuję Ci za list. Jest taki .... uroczy... ciepły ...

Pierr, próbuję, ale coś nie moge się zalogować:) Uroczysty? kilka słów:) szkoda, że nie odbierasz PPS, brakuje Ci jakiegoś programu widocznie.

Wyjaśniam. Elloise, wczorajsza (nieudana) próba przesłania zdjęć na Twój telefon była spowodowana brakiem prawidłowych ustawień opcji wysyłania wiadomości multimedialnych w moim telefonie. Teraz wszystko jest już prawidłowo. Ojej, szkoda. Mi się udało rano zalogować. A jak jest teraz, nie wiem. Będę próbował. Jeśli się uda - będę tam .... i tu też. A Twój list Elloise naprawdę był uroczy i .... taki ciepły. Dziękuję. Niestety ja tak pisać nie umiem.

Dopiero wrócilam ale stronka nie działa, niestety. Robiłeś coś w kierunku mozliwośc odbierania PPS?

Jak nie umiesz? oj przestań:) ja też moge powiedzieć tak samo:)

\"Robiłeś coś w kierunku mozliwośc odbierania PPS?\" - ojj nie Elloise i prawdę mówiąc nie wiem co nalezy zrobić. Czy plik ten możesz przesłać w innej postaci? To jest tekst? - więc może w Word?

To są prezentacje, nie masz jakiegoś programu i dlatego nie odtwarza, Power Point masz zainstalowany?

Niestety, nie mam, ale już zgłosiłem potrzebę, więc jutro będę go miał. Skopiuję ten plik i zabiorę do domu, tam mam Power Point.

Znikam już dziś Elloise. Plik obejrzę w domku. Do ... usłyszenia wieczorem ? Pa.

Hmm, dawno mnie nie było, ale jestem, dziś jestem. Ona, więcej uśmiechu i ogólnie optymizmu, bo Cię znajdę :D

Witaj Elloise. Obejrzałem wczoraj wieczorem Twój plik. Muszę Ci przyznać, że robi on duże wrażenie. Cóż dalej .... nie mogłem oprzeć się pokusie i posiedziałem troszke wieczorem słuchając II koncertu fortepianowego Rachmaninowa, potem III-go .... Brrrrrr ...... pora się otrząsnąć, wszak jest już rano, a ja jestem w pracy. hihihihihihi.

Gość mmmmmmm...
dzień dobry oby taki dobry był jak zyczę.... i jakbym chciała sama ;) oooo to nawet pan błękitny się pojawił..witamy założyciela