Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

W karty - tak. Nie potrafię jeszcze znależć niczego wspólnego z naszymi rozmowami i tą grą.

Pierr :) oj nie wiem, miałam ochotę coś razem zrobić, kiedyś grałam chciałam zobaczyć czy jeszcze potrafię:) oj dlaczego, dlaczego:) wszystko tak rozbierasz na czynniki pierwsze?

Hmm ... drapię się po czuprynie, Elloise. Ale ja nie mam kart w pracy. Zresztą .... i tak pewnie bym Twe ukradkiem podglądał. hihihihihi

Więc widzisz, wszystko miałam przygotowane i wszystko na próżno:(:( nie byłoby takiej możliwości żebyś podglądał;) mam układy z krupierem i coś mi mówi, że wygrałałabym z Tobą, mogłabym się nawet założyć że tak:)

hihihihihi I tu mnie masz Elloise. Kiedy ja nieśmiałym jestem wobec kobiet i nigdy niczego nie zażądałem. Wolę to, co mi ofiarujesz.

Nieśmiały:) o proszę a to coś nowego:):) dlaczego nie powiedziałeś?? Więc tak, zupełnie niepotrzebnie bo ją Cię oceniam JEDYNIE POZYTYWNIE:D Słonko, kontakty mogą się wiązać tylko z przyjemnymi uczuciami, możesz coś zrobić z pozytywnym wynikiem:) a ta nieśmiałoścć to tylko mit wymyslony przez psychologów by mieli za co żyć, uwierz na słowo.

Trudno mi uwierzyć, gdy mam to na co dzień. Nie rozmawiajmy o tym. - \"Więc tak, zupełnie niepotrzebnie bo ją Cię oceniam JEDYNIE POZYTYWNIE\" - Dziękuję Elloise.

Elloise, przyjemniej jest otrzymać prezent niż oczekiwać spełnienia żądania. hihihihi Liczę więc na Twą inwencję.

Zgoda, zgoda, ja też jestem minimalistą i spotykają mnie same miłe niespodzianki. To mam być zakład jedynie a Ty wspaniałomyłsnie karzesz mi decydowa,ć podczas gdy ja chyba czytalam inne bajki:) i wolę gdy to mężczyzna dowodzi i zgodzę się nawet na skrzynkę piwa byle tylko nie wybierać w takich momentach;)

Hahahaha Jak wiele mamy więc wspólnego. W sprawie piwa - odpada ! W tym roku wypiłem (w sumie) może jedną butelkę.

Elloise wybacz. Naprawdę muszę coś zrobić, by ludzie dostali wypłatę w terminie. Chyba by mi nie darowali, gdyby wiedzieli jaki powód mnie wstrzymał. hihihihihi

Pierr:) to wybacz naprawdę niepotrzebne, przecież rozmumiem, również pracuję, zwyczajnie rób co masz.

Właśnie wtrusiałem swe śniadanko. A skoro brzuszek mam pełny to czuję się znakomicie. Trzy piętra do drukarki ? Elloise, zazdroszczę Ci Twej kondycji - ja z mym serduszkiem zszarganym nie wiele bym zdziałał na będąc na Twym miejscu.

Słonko ja muszę:) nie biegam dużo i nie jest jakos rewelacyjnie chociaż nigdy nie narzekam, dużo pedałuję i najczęsciej pod górkę, ale słyszłam że przy tym sporcie pracują inne mięsnie, inaczej się oddycha . A to wchodzenie -bo windę omijam- jest bardzo dobre by zniwelowac napięcie statyczne:)

Elloise, właśnie przeczytałem Twój list. Jest piękny. Poczytam go jeszcze kilka razy. Niestety pliku nadal nie mogą otworzyć, jeśli znajdę wolną dyskietkę, zabiorę go do domu i tam obejrzę.

:) nie analizuję, bo pewnie nigdy nic bym nie wysłała:) oglądam o australii, czy wiesz, że kangur rozwinął sie z oposa torbacza wielkości myszy? kooala zresztą też z tego samego miliony lat i wszystko się dostosowało, kooala gdy lasy wysychały, uzyskiwał wodę z lisci eukaliptusa, wiesz ze one odpoczywają 19 godzin dziennie? ale, niektórzy członkowie tej rodziny są aktywni non stop;) gdy tak obserwuję przyrodę, to tak jak w górach jakby bliżej nieba

- \"wiesz ze one odpoczywają 19 godzin dziennie? \" - hihihihihi Chyba mam coś wspólnego z misiem Koala, czasami bowiem też odczuwam taką potrzebę.