Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .................madziak......

czy ktoś pił herbatki odchudzające pu_ erh

Polecane posty

Gość .................madziak......

opinnie wydaje mi się że troszkę schudłam ale nie jestem pewna czy po pu erh

moja mama pije... i bierze tez tabletki o tej samej nazwiej... ona twierdzi ze schudla ale ja roznicy nie widze... no coz,... ona jest zachwycona... powodzenia :)

Gość uliszonek
ja piłam bardzo długo herbatki pu erh, ale żadnego efektu mi nie dały. moja kuzynka natomiast piła zieloną herbate w niesamowicie dużych ilościach ok 5,6 szklanek dzienie i schudła. na mnie niestety to nie działa :(

Gość gruba_lola
daj spokoj - juz zawsze bendziemy grube :( grubaski lonczmy sie i nie odchudzajny sie! :)

Herbatki z senesem i hibiskusem przeczyszczające prz głodówce Odwodnienie gwarantowane Szybkie schudnięcie na maxa !!!!!!!Polecam ja mam głodówkę od jutra i będe pić

no co wy dziewczyny wypisujecie ja pilam pu erh pilam figurke senes (takze sam bez dodatkow) pilam figure z kruszyna to jest f2 ale teraz zaluje po latach owszem szybko chudlam zaje... wygladalam ale teraz moj zoladek odmawia posluszenstwa styralam sobie tez watrobe i wyniki mam od tamtej pory nienajlepsze zdalam sobie sprawe ze nie watro odchudzac sie za wszelka cene bo i tak cos za cos niestety zycze wam powodzenia ale poprostu pytajcie najpierw no i czasem posluchajcie:D milego wieczoru:d

dziewczyny, nie myśli pu-erh z figurą! pu-erh to normalna herbata, z tego samego krzewu, co inne herbaty - zielona, czarna, biała itp. zmniejsza wchłanianie tłuszczu z pokarmów, wspomaga trawienie, jest świetna na upały. a figura i inne herbaty z senesem działają przeczyszczającą i mogą rozregulować pracę jelit - więc je odradzam.

Przy pu-erch niektórzy chudną niektórzy wogle nie niewiem na czym to polega ja właśnie mam zamiar połązyć pu-erch z figurką-jednego dnia to drugiego tamto...czy nic mi sie nie stanie?Tzn.wiem że senes jest szkodliwy ale chodzi mi o połączenie tego razem.Niestey ja musze schudnąć za wszelką cene mam już dosyć!!!!!

dieta ŻP plus ruch, na pewno schudniesz ;) a pu-erh pij po każdym posiłku, czyli 3-5 razy dziennie. zero śmieciowego jedzenia, czyli słodyczy, fast foodów, chipsów itp. i pojadania między posiłkami, a sukces gwarantowany.

no nic Ci się nie stanie, ale nie widzę w ogóle sensu picia herbat przeczyszczających (figura). jeśli chcesz mieć dobrą przemianę materii, to wystarczy odpowiednia dieta - dużo warzyw i błonnika - np. otręby. również poprawiają przemianę materii, a nie rozleniwiają jelit. kiedyś piłam figurę, nie znając właściwie jej działania i oczywiście nie schudłam. po pu-erh były rezultaty.

ja pije caly czas i w sumie pozwala mi to zachowac wage - nie chudne ale redukuje substancje toksyczne w moim organizmie, pozwala zachowac linię

Gość cool rider
loki a ile wazysz?

Gość -------------Dariia-----------
Mam pytanko chodzi o herbatki PU-ERH firmy BIO ACTIVE. Jaki kolor kupujecie i pijecie? Bo w sklepie znalazłam dwa rodzaje: jednej opakowanie było brązowe a drugiej siwe. Które pijecie? Ja sobie kupiłam to brązowe, tylko nie wiem czy to jest na 100% to. Pomóżcie. Z góry dzięki!!

Gość Ashely
NIE STOSOWAĆ ŻADNYCH HERBATEK "SĄ DO KITU" JA NIE MOGŁAM USIEDZIEĆ W MIEJSCU, PO WYPICIU HERBATKI 4 GODZ MINEŁO I ZACZEŁAM BIEGAĆ SIĘ ZAŁATWIAĆ I TAK CO PÓŁ GODZ, REZYGNUJE... to nic nie da DZIEWCZYNY przestancie się oszukiwać że to działa prosze WAS !!!

Gość olaola79
tez ostrzegam wlasnie po dwoch dniach picia takiej herbatki myslam ze sie przekrece biegunka z krwia po prostu naprawde uwazajcie pzdr

Gość gość
Ja po czerwonej herbacie mialam zatwardzenia.lubie ja pić pomimo tego.