Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzak

Mercilon

Polecane posty

Gość zuzak

czy ktoras z was go stosuje?? Jak tolerujecie te tabletki?? Wiem, ze kazdy organizm reaguje inaczej na tabl. ale chetnie poczytam Wasze opinie. Sama zaczelam je stosowac (jak na razie pierwsze op.) i czekam na efekty uboczne ;)

Gość ja stosuję
na początku miałam plamienia i trochę bolały mnie piersi, ale po miesiącu może półtora wszystko poszło w niepamięć i szczęśliwe stosuję do już ponad rok. nie odczuwam żadnych dolegliwości, nie zauważyłam skutków ubocznych, nie przytyłam nie schudłam, nie sypnął mi się wąs ani mojej twarzy nie pokryły krosty. jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że ostatnio kupując trzypak dostałam w aptece kartę a la chipową, która po pierwszym włączeniu wdzęcznie informuje mnie codzień że to czas na pigułkę. i tak będzie przez caluśkie trzy miesiące z dwoma przerwami:) pozdrawiam

3 lata Mercilonu. Raczej nie przytyłam, wyregulował mi miesiączki, trądzik mi zniknął. Przez jakiś czas libido spadło do zera, ale po paru miesiącach wróciło do normy. Pod koniec brania miałam dość spore wahania nastrojów, napady depresji przed miesiączką itp. No i migreny... Ale tak mam przy każdych tabletkach.

Gość Jagna5
Hej. Ja biore teraz 6 opakowanie Mercilonu i wszystko jest w porządku. Nie przytyłam, ani nie schudlam, biust mam taki jak przed stosowaniem tabletek, poprawił mi sie stan cery, chociaz nigdy nie miałam z nia problemów.Wszystko jest Ok. Do \"Ja stosuję\", czy taka karta dołączana jest do każdego trójpaku? Ja ostatnio takowy kupowałam i karty nie dostalam:(

Gość nusska
tez bralam Mercilon przez pol roku. Nie przytylam, ani nic, ale libido spadlo chyba do minus 10, no i miesiaczki staly sie bardzo bolesne.

Gość Frridka
Ja biorę od pół roku. Trochę przytyłam na początku. Miałam okropny apetyt. POza tym żadnych skuktów ubocznych. Jestem bardzo zadowolona.

Gość ja stosuje
nie mam zielonego pojecia czy do kazdego trójpaku dodawana jest taka karta. nigdy wcześniej nie dostałam i bardzo się zdziwiłam zresztą pozytywnie bo to fajna rzecz. była ona przyczepiona do opakowania, tak że mam nadzieję, że to będzie standard a nie wersja limitowana:) poza tym zależy, czy kupiłaś starsze czy nowsze pigułki. moje byly wyprodukowane bardzo niedawno i stąd ta niespodzianka. ale starsze takiej karty nie mają. może trzeba popytać w aptece czy mają już z tą kartą:) pozdrawiam