Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _aneta_lulka

Ciąża i te sprawy!!! Piszcie

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie!! Dzisiaj zrobiłam sobie test ciążowy i wyszła mi kreska ze nie jestem a druga bardzo słaba chociaż troszke jest widoczna. Wiem że wy dziewczyny niektóre z was może miłyscie podobny wynik testu wiec proszę napiszcie mi czy jestem w ciąży czy nie bo po tym teście nie wiem co mam myślec. Powiem szczerze bardzo chciłabym byc w ciązy . Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość Ewelinak23
Cześć wszystkim. Mam może duży może mały problem. Nie wiem co się dzieje. Po każdym stosunku z moim partnerem leciała mi krew. teraz jak uprawialiśmy sex jakoś nic nie poleciało. Ani śluz ani krew. Co to może oznaczać???? proszę o szybka pomoc. Boje się strasznie a nie chce zajść w ciąże. Mam nadzieje że mi pomożecie. Nie wiem czy będzie załączony mój meil ale jak coś to odpiszcie na pioale7@wp.pl. A i czy można zajść w ciąże jeżeli żadny płyn ani sperma ani nic nie poleci do środka?? Nie wiem jestem zdesperowana i proszę o jak najszybszą odpowiedz. Z góry dziękuje.

Gość Ewelinka23
sorki za błędy w poście wyżej ale zrozumcie pisałam w nocy.

Nie pisałaś w nocy, bo wyświetla się godzina o której to pisałaś. Dla mnie wogóle dziwne jest, że za każdym razem przy kochaniu się leciała Ci krew? To chyba nie jest normalna rzecz i powinno się z tym iść do lekarza.A skoro teraz nic nie poleciało to znaczy, że jest ok bo właśnie nic nie ma lecieć, chyba że wypływająca sperma, ale jeśli do wytrysku w środku nie doszło to jest ok, raczej nie powinnaś zajść w ciązy, jęśli nie było w środku ciebie nic z partnera, ale sperma wydostaje się już wcześniej przed wytryskiem właśnie w śluzie z członka więc wtedy ciąza jest możliwa.

witajcie! Mam pytanie... Współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale raczej bylismy ostrozni... Okres mi sie spóźnia pare dni, nie mam zadnych bolow, normalnie funkcjonuje... ostatnio bylam chora, prawdo podobnie jakies zatrucie (gorączka, wymioty), ale po 2 dniach przeszlo... czy moge sie spodziewac ciąży jesli spoznia mi sie okres?

Gość Loci
Hej dziewczyny jesteście obeznane w tych sprawach wiec mam wazne pytanie do was.. jestem przy 6 tabletce drugiego opakowania Cilestu i wydobywa sie ze mnie taki biały śluz jak w dniach płodnych i nie wiem co to moze byc bo przecież przy braniu tabletek nie powinno byc dni płodnych???Prosze odpiszcie!!!

hmmm ... nie mam pojęcia... niestety ja Ci nie pomoge, bo nie biore tabletek... =( a co myslisz o mojej sytuacji?

Gość Szpiegu18
chciałabym wiedziec jak sie oblicza dni płodne a dokąłdnie czy mialam dni płodne w dniu 29.12 okres miałam 20.12 z góry dzieki

Gość żabcia17
Cześć wam wszystkim... Ostatni raz kochałam się 5 dni temu bez gumki. w piatek jechalam samochodem było mi strasznie nie dobrze przez cała droge jak tylko wrocilam do domu poszlam do ubikacji zwymiotowac...miesiączke dostałam 9 stycznia (wtorek) na wieczor załozylam podpaske i od srody nnie mam zadnego plamienia nic mam wydzieline białą jest strasznie mokraa zazwyczaj jak dostaje miesiączke to 7dni przed bolą mnie piersi 2 dni przed podbrzusze a tu nicccc !!!! teraz od kilku dni m\bi mnie zołądek podbrzusze robiłam test ale wyszedl negatywny ! ale slyszalam ze powinno sie go robic zaraz po przebudzeniu (ten poranny mocvz) a ja zrobilam na 2 albo 3 nie wiem co mam myslec moj chłopak nie sposzcza mi sie do srodka wiec nie wiem odpiszcie szybkoooooo

Gość żabcia17
prosze was odpiszcie miiiiiii....................

Gość żabcia17
do Szpiegu18 jesli miałas miesiączke 20 grudnia i trwał np do 26 grudnia to 27 28 miałaś na 100% nie płodne bo 2 dni po miesiączne sa nie polodne potem masz 10 -12 dni ne i reszte dni do miesiączki nie płodne z tego co pamietam... to tak sie oblicza

Gość żabcia17
mała poprawka potem masz 10 -12 dni płodne...

Gość szpiegu18
Czesc wszystkim...... ;( mam problem..... pisze do was juz którys raz z kolei ponieważ nie wiem czemu ale cały czas ulegam mojemu chłopakowi w tych sprawach...... a potem boje sie i to strasznie...... tym razem chciałam sie zapytac czy w czasie miesiaczki ma sie dni płodne czy niepłodne..... kochałam sie z chłopakiem jak miałam 6 dzien miesiaczki (wiem że ma sie zwykle 5 ale...?) w kazdym bądz razie pod koniec stosunku zobczyłam że jego członek jest we krwi (a nie jestem juz dziewica...) mniemam że to okres..... nie spuścił sie we mnie ale to nie zmienia faktu że strasznie sie boje....... pomóżcie mi i odpowiedzcie mi na pytanie...... z góry dziekuje :( pap

Ja tez mam pytanko..16 kochalam sie z chlopakiem (bez szczegolow jest ryzyko ciazy) 24 zrobilam test..Ten co wykrywa p o6 dniach..wynik negatywny..czy to nie za wczesnie bylo? moze powinnam odczekac dluzej?

Gość Danusia 26
Witam wszystkich serdecznie ja wczoraj zrobiłam sobie test ciazowy i9 wyszedł mi wynik pozytywny :) teraz ide w czwartek do ginekologa mam nadzieje ze tylko potwierdzi ze bede miec dzidziusia bardzo pragne tego dziecka najlepiej zrobcie sobie test a nie bedzie juz w niepewnosci

Gość szpiegu18
prosze was odpowiedzcie mi na moje pytanie. :( strasznie sie boje.... prosze was...... prosze...... :(

Gość danusia81

Gość danusia81
czesc sluchaj uwazam ze nie nie jestes w ciazy ale jesli jestes nie pewna to zrob sobie test

Gość zspieg18
chciałam sie zapytać czy podczas okresu ma sie dni płodne czy nie płodne bo nie wiem .... z góry thx all

Gość panikaraaaaaaaaa
podczas okresu dni sa niepłodne . Mniej więcej w połowie cyklu jest owulacja (jajeczkowanie ) , dni niepłodne są tuż przed okresem (14dni , ale jest to indywidualne...) Po okresie jest czas kiedy znów jajeczko przygotowuje się na ewentualną możliwość spotkania z plemniczkiem więc wtedy są dni płodne (wtedy masz taki ciągnący śluz jak białko jaja kurzego ) .

Gość kotkkii
Ja tez sie kocham prawie codziennie pare razy dziennie i beez gumki;/ Ale czy mozna zajsc w cize jesli chlopak sie spusci na swoje rece a od razu idzie umyc rece i penisa i znow to robimy;/Prosze odpiszcie bardzooo sie bojee

Gość Paulina10
Słuchajcie mam problem... okres mi sie spuznia i niewiem czy wpadłam mam takie pytanie czy od małej ilosci plemnikow mozna wpasc strasznie sie boje poprzedni miesiac tez mi sie spuzniał...czekam na odpowiedz

Gość ania16
Okres spóźniał mi się dwa miesiące. Z chłopakiem kochałam się bez prezerwatywy.... okresu nadal nie mam. Strasznie się boję, jestem młoda nie chce być w ciąży. Czasami pobolewa mnie żołądek, spać mi się chce. Nie wiem co mam robić. Jak myślicie co to może oznaczać???

Gość anulka20
cześć ! pisze dlatego bo mam problem i niewiem dokładnie co tak naprawde jest może znajdą sie osoby ktore mi powiedza co mam robic. Kochalam sie z chlopakiem 1,5 tyg temu i bez zabezpieczenia i zlał sie w środek przez te poł tora tyg czasu codziennie sie kochalismy i lał w środek. a teraz.Miesiaczke mialam dostac 8 sierpnia spóznia mi sie.i bola mnie strasznie piersi i sutki tez.... czy to może być ciąża?? odpiszcie

Gość patka xD
hej pisze do was gdyz mam problem... a mianowicie od ok 2 tygodni mam bole zoladka...z dniami sie nasilaja, a co najwazniejsze spoznia mi sie okres. mdlosci nie mam.. byc moze objawy spowodowane sa stersem, jednak zazywam leki ktore mialy mi pomoc a niestety biorac je bol mija na ok godzine i znow wraca... jesli mozecie piszcie ;) pozdrawiam

Gość EWElina 28
PISZa ze kafateria dla kobiet a mam wrazenie ze dla nastolatek,, po pierwsze Ewelinka 23 skoro leci krew pod czas stosunku to raczej nadżerka wiec radze szybka wizyte u lekarza bo nic madrego to nie wróży .. po drugie chcialam sie cos dowiedziec sle jak widze na jakim poziomie sa pytania to juz wole sie przejsc do lekarza aj..

Gość mmm.
hej. mam kilka pytań. bardzo specyficznych. czy podczas ciąży wargi sromowe puchną? czy normalnie leci śluz jak przed ciążą? może boleć jajnik?