Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę samotna

Szukam przyjaciół, z którymi mogłabym po prostu rozmawiać

Polecane posty

milli---> witaj :) Fajnie, że jesteś... Wpadłam chyba znowu na moment tylko. Byłam po recepty dla rodziców, szkoda, że nie wzięłam dla siebie. Jestem chora, mam gorączkę i chyba pójdę sobie spać...

milli---> Ze mną trochę gorzej, niż tylko przeziębienie, niestety. Leki już mam, leże sobie i .... Zupełnie nie mam siły. No, to wracam do łóżeczka :)

Ja dopiero wstałam i jestem raczej z doskoku, bo zabieram się za szorowanie okien...nic przez nie nie widać!:) milli, dlaczego Ci smutno???

Ja mam lepiej, bo nie wstaję ;) No, może teraz na chwileczkę, żeby powiedzieć dzień dobry wszystkim milli---> nie smuć się, szkoda czasu na smutki :)

czy zastałam tu jakąś zbłąkaną duszę?;) zodiak się kuruje, a gdzie wszyscy?

jasne, że takmilli Problem tylko w tym, że szwankuje mi komputer, bywają momenty, że nic nie działa, głównie nawala klawiatura i cholera wie co jeszcze tak naprawdę, więc nie wiem jak długo będę mogła coś napisać... muszę chyba bliżej zaprzyjaźnić się z jakimś informatykiem, bo już mnie wkurza ta maszyna!!!

Dobry pomysł, informatyk pod ręką zawsze się przydaje...;)

W moim przypadku informatyk pod ręką to wręcz konieczność!! Wszelkie sprawy związane z elektroniką, komputerem i tego typu zagadnieniami to dla mnie czarna magia. Dlatego teraz właśnie szaleję ze szczęścia, że wszystko działa! Żebym tylko nie zapeszyła!

Ty nie szalej, tylko szukaj informatyka...jak będzie przystojny , to dodatkowa zaleta...;) :P

najważniejsze, żeby był skuteczny:) skąd Twój wczorajszy/dzisiejszy właściwie smutek?

Cześć dziewczyny !!! Przepraszam 1977 , ale musiałam wczoraj z kimś poważnie porozmawiać. O tych swoich smutkach, mam to już za sobą. Zodiak , jak się czujesz ?

Witam wszystkich zaglądających tutaj, jak zwykle Widzę, że puściutko się zrobiło:( Szkoda....

Jak Ciebie ciągle nie ma, to czemu się dziwisz? Ja zaglądam i nic....;)

Witaj milli :) Właśnie przed chwilą odpowiadałam na maile, bo trochę sie zaniedbałam... Ja nie wchodzę na topik, bo głównie leżę w łóżeczku, jak na grzeczną dziewczynkę przystało ;) A Wy tutaj moglibyście pocieszać mnie w chorobie :D

Ja Ciebie oczywiście chętnie pocieszę. Zmokłam dziś jak kura idąc na parking po samochód. Mam nadzieję, że nie podzielę Twojego losu. Ja bym umarła leżąc w łóżku, podziwiam Cię za wytrwałość...:)

milli---> Toteż właśnie co chwilę wyłażę i zaglądam, co słychać na forum :D

No pięknie, a potem będzie na mnie....;) Może lepiej uciekaj do łóżeczka...?

Puk ,puk....jest tu ktoś ? A mężczyźni , to już zapomnieli o nas...:(

elf sie zglasza uznajac, ze teoretycznie to przeciez tez mezczyzna. zodiak - czy przynajmniej jestes cieplo ubrana kiedy kursujesz miedzy lozkiem i komputerem?

Muszę przyznać, że spodziewałam się tu większego ruchu. A tu taka przerażająca cisza? Nikt już nie chce po prostu rozmawiać? A początek był taki dobry;)

elfie cóż za niespodzianka!:D co się z Tobą działo, kiedy Cię nie było?

No proszę.... a ja już myślałam, że jakaś kobieta porwała Cię na dobre i pozostał tylko smutek....

Od razu znalazła się 1977, pięknie... :) Za to jak miło Was czytać.....:) :) :)