Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tableteczkaaa.

TABLETKI ANTYKONC.-NAJPEWNIEJSZE I ZBYTNIO NIE INGERUJACE...

Polecane posty

Gość tableteczkaaa.

SZUKAM tabletek delikatnych, ktore nie beda zbytnio powodowac roznych dolegliwosci, a takze , po ktorych panie by niem ialy dzidziusiow:) prosze o wpisy panie, ktore zaszly w ciaze po tabletkach[ podajcie nazwe] i te, dla ktorych tabletki byly ok ....

jak dla mnie to najlepszy był harmonet , ale to jest indywidualna sprawa...

Gość tableteczkaaa.
prosze o inne wpisy, poniewaz za kilka dni bede musiala podjaxc decyzje o kupnie tabletek [tzn wczesniej pojde do ginekologa ,ale bede miala jakies rozeznanie co do 100procentowosci ich:)}

To jest indywidualna sprawa, nie można powiedzieć które są najlepsze. Te o których piszesz \"najmniej ingerujące\" :) mogą Ci nie podejść. Ja dopiero za 3 podejściem trafiłam na tabletki które nie powodowały zmiennego nastroju i spadku poziomu libido. Wcześniej brałam Cilest i Diane, w końcu Marvelon. Ale moja koleżanka z kolei klęła na Marvelon na czym świat stoi, bo ją obsyfiło. Nie ma reguł.

Gość monikt
ja tez chetnie poslucham opinii[ boje sie ciazy, a slyszalam ,ze po niektorych tabletkach mozna zajsc w ciaze]

Gość taka jedna 123
po wszystkich tabletkach mozna zajsc w ciaze, bo nie istnieje 100% metoda antykoncepcji.

Gość kicia10216
Ja osobiście jestem zadowolona z Novynette chociaż w pierszym miesiącu ich stosowania miałam plamienia ale teraz jest oki, wcześniej brałam Harmonet ale po nich miałam ciągle zły nastrój i często płakałam z byle powodów, a jeszcze wcześniej brałam Stediril 30 czułam sie po nich dobrze ale do czasu, zaczęły mnie strasznie boleć piersi i wydzielał się z nich jakiś płyn. Najlepiej idz do lekarza niech ci doradzi, jak nie spróbujesz to nie bedziesz wiedziała jakie ci odpowiadają a to jest indywidualna sprawa. :D Życze szybkiego doboru odpowiednich tabletek:)

Gość kicia10216
Dodam że tabletki anty zarzywam juz długi czas jak narazie jeszcze nie zaszłam w ciąże i mam nadzieję że szybko to nie nastąpi:)

Gość MARUSIA OD 4 PANCERNYCH
mialam Logest [ale tylko na bole miesiackzowe bo jak to z ciaza to niestety nie wiem ]

Gość ehhhhhhhh tableteczkaaaaaa
porażasz mnie swoją inteligencją :0 tyle sie pisze, że tabletki to indywidualna sprawa a jeszcze do baranich główeczek nie dociera. jednej przypasi harmonet, drugiej mercilon a jesczze inna będzie się czuć dobrze po np. femodenie albo dopiero po tirquilarze. a tabletki WSZYTKIE mają bardzo wysokąskuteczność o ile stosuje się je REGULARNIE i zdognie z ulotką.

tableteczkaaaaa... Gdybys sie choc troche wysilila i wpisala do wyszukiwarki haslo \'tabletki\' to mialabys gotowa odpowiedz. Ale to wymaga ruszenia glowa. Lekarz przepisze Ci to, co uzna za stosowne na podstawie badan i ogolnego wywiadu!!! Nie sadz, ze zazadasz od niego np. Harmonetu i on Ci usluznie wypisze. A przynajmniej porządny lekarz tak postąpić nie powinien, jesli to Twoje pierwsze tabletki!!! Bosz... bosz... :o

Gość tableteczka
ja tez mialam kiedys ten MICROGYNON I LOGEST [ale takze ze wzgledu boli ,a nie ze wzgledow antykonc.] od czasu do czasu slychac glosy , iz po tych tabletkach sie zaszlo w ciaze... przeciez wiadomo ,ze zaqpytam sie lekarza=- a co sadzi pan otych tabletkach dla mnie? inni mowia, ze sa skuteczne,...jesli natomiast mi nie przepisze to trudno a-le chce miec duza pewnosc ,ze nie zostane mama.

Gość hanna1976
hej! chcialbym ci dac rade, gdyz ja przez 4 lata bralam tabletkia teraz..... no nomments Zanim ezmiesz tabletkie do ust, zrob usg i badanie hormonow, aby upewnic sie ze wszystko jest ok! chyba ze chcesz miec problemy z plodnoscia tak jak ja czego ci nie zycze i szczerze radze pozdrawiam

Gość tableteczka
u nas lekarz nie wydaje skierowania na takie badania =tylko we wlasnym zakresie [ czyli placic] a mnie za bardzo nie stac na takie badania- studiuje... lekarz ten wlasnie wydaje tabletki ,, gdy rzuci okiem '' i popyta sie czy wszystko w vporzadku i to jest wszystko.

Gość no wlasnie Ja
dla mni enajlepszy okazal sie Femoden, czuje sie swietnie a ochota na sex jeszcze podskoczyla :), a rozdrazniona bywam w przerwie miedzy opakowaniami wtedy poprostu brakuje mi :mojej" pigiulki ale jak tylko zaczynam nowy listek to wszystko wraca do normy i robie sie potulna jak baranek, humor do gory libido tez, waga zostaje na tym samym poziomie chociaz teraz od kiedy zrobilo sie cieplej nawet spadla, zmiany skorne nie wystepuja, poprostu idealna pigulka dla mnie ( niestety poprzednie byly okropne na niektore to po 7 dniach juz reagowalam cala lista objawow jaka podaja w ulotce). wiec ja osobiscie polecam Femoden :) ale to jest indywidualna sprawa wiec Tobie moga przypasowac albo wrecz odwrotnie . powodzenia w szukaniu tej" idealnej" :)