Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziutkomaniaa

czekam.....

Polecane posty

Gość Ziutkomaniaa

a ja czekam na okres po Stredili 30 jako tabletki awaryjne 2 rano i 2 po 12 godz. zadnych skutków ubocznych . wymiotów mdłosci plamieni anic.. to normalne?? po Postinorze róznie reaguje org. to znacznie mocniejszy lek z hormonami.

Gość Ziutkomaniaa
dziewczyny ratujcie!!!pocieszcie albo ni eiwem co ;/ tydzien temu w niedziele była sytuacja ,stosunek przerywany-zawsze od roku stosujemy prezerwatywy a tym razem nie wiem co nam odbiło taki Spontan!! i ... i.... i teraz mam schizy jak cholera!! mam nieregularne cykle zawsze ponad 37 dni.. to wszystko sie działo w 26 dniu cyklu kilka dni wczesniej miałam owulacje czułam to kurcze odpiszcie cos!! jakie jest prawdopodobienstwo miec Bejbika?? dodam ze nastepnego dnia pobiegłam do lekarki po tabletki awaryjne dała mi Stredili 30 dałą mi 2 tableti rano i za 12 godzin następne 2 :/ czekam na okres.. i nie ma !!!!!!!!!!!!!kurcze dziewczyny podniescie mni ena duchu plissss a jak wiece ile moze sie spózniac okres po takiej dawce hormonów to tez napiszcie .dodam ze nigdy ni ebrałam tabl.anty. wiec jak dostałam taka dawkę hormonów to był nielada szok dla mojego organizmu. czekam na odpowiedz pozdrawiam wszystkie!!!

Gość beksalala
ja też czekam na okres więc cię chyba nie pocieszę zbytnio...:(

Gość Ziutkomaniaa
czytam te wszystkie artykuły i wszystkie dziewczyny zazywaja Postinor potem dostają okres po 5, 6 dniach niektóre po 4 dniach . a u mnie nic . Po tym stredili 30 nie wystąpiło nic ;/ to chyba co sznaczy .... mija juz 7 dni od zazycia Sredili 30 awaryjnych tabletek , mnie bola tylko czasami sutki i mam taki lekko mleczny sluz,a przez ostatni e2 dni czuje sie tam sucho !! kurcze... BOJE SIE .czekam na odpowiedz doswiadczonych dziewczyn które wyrazą swoje zdanie.