Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Czy nie denerwuje was gdy facet na was patrzy?

Polecane posty

Gość bzzzzzzzzzzz

Gość bzzzzzzzzzzz

Gość Zabi kruk

Gość Puma Jamaica

Gość SableS
------lubie gdy jadąc samochdem wyprzedzam faceta a ten się na mnie głupio gapi,albo na światłach jak ruszam i jestem pierwsza lubię głupie miny facetów...........

Gość nie lubia

Gość nie lubia

z ciekawosci...odnioslam wrazenie ze starszy jestes bo z taka nostalgia piszesz o mlodosci ...jakby juz dawno byla za Toba ;)

Strasznie mnie to zazwyczaj peszy i rozmyślam czy przypadkiem nie jestem brudna albo coś;) Czasami jednak jak już ktoś patrzy się dość długo i namiętnie, to wtedy gdzies ta moja niesmiałośc znika i pojawia się myśl, że zobaczymy czy tak fajnie jest jak ktoś na Ciebie sie patrzy w taki sposób i odwracam głowe i również bezwzględnie obserwuje swoją ofiarę:p Ostatnio miałam dość zabawną sytuacje. Czekam sobie opatulona w kurtke, czapke i jeszcze kaptur na główke, bo było tak zimno... Stoję na przystanku tramwajowym i podjechał,ale nie mój, tramwaj. Ukradkiem zauwazam ze ktos sie na mnie patrzy... Delikatnie spojrzałam w okno i widze, ze siedzi facet, nie tam jakiś przystojniak - wrecz był taki szorstki, troche chamowaty, 30 pare lat, rudy;) Myśle sobie, że pewnie mi się wydaje i patrzy tak w przestrzen - zresztą zawsze mi się tak wydaje, bo sama mam tak czasami;) Jednak czuje, ze cały czas sie patrzy!! Lekko podirytowana, bo na co można sie patrzeć, jak mi ledwo zakatarzoną mordkę widać!!😠 Zdeterminowana odwracam głowe centralnie w jego kierunku i patrze się!! Zaczyna sie walka!! Ja i on powazna mina!! Nikt nie odpuszcza!! Trwa to dobre kilka sekund!! I nagle... na tej jego gniewnej twarzy(był troche przerazający) pojawia się uśmiech:D Też sie usmiechnęłam... ;) A co tam... niech ma:p No i odjechał, ale strasznie pozytywnie mnie to nastroiło, bo w sumie jestem nieśmiała, a tu taki wyskok z mojej strony i ten uśmiech;) Morał dla mnie jest taki ----- panowie uśmiechajcie się do kobiet, delikatnie ale tez z pewną pewnością!! Ten pan nie był jakims tam przystojniakiem, ale efekt był piorunujący;)

Gość a co myslicie

Gość fxdg

Gość po cichu
Uwielbiam to! Uwielbiam, kiedy facet pieści mnie wzrokiem! Kiedy patrzy nie pustymi oczami, ale z jakąś namiętnością, z jakimś wyrazem, uśmiechem. Po prostu nie obojętnie!

Gość kocham patrzec na kobiety

Gość dfvgbsdfgvsdv

Gość ......_____......_____......__

Gość _____________ ________________

Gość nie ma zainteresowania

Gość goraaaaaaaaaa

Gość w sumie to nie wiem