Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Czy nie denerwuje was gdy facet na was patrzy?

Polecane posty

Gość fanka kruka
❤️ mam nadzieję, że nie czujesz się inwigilowany?🌼

Gość gapenija
Czasem mnei to krępuje, często poprawia samopoczucie ;). Denerwują mnie tylko nieprzyzwoici goście i ich komentarze - zwykle zdarza sie śród "blokersów" siedzących na ławkach.

Taaaak, bardzo denerwuje :) Ja to odbieram nie jako podziwianie, a jako ocenianie i to z założenia krytyczne :)

Gość nocna24
Mnie nie denerwuje,a raczej pochlebia,znaczy,że jest coś w tej kobiecie interesującego ,że facet zwraca na nią uwagę...Mylę sie? Duzo jest facetów nieśmiałych,choć na takich nie wyglądają z pozru i czekają na 1 krok kobiety,albo kobieta tak onieśmiela faceta.. ;)

mnie denerwuje jak na mnie patrzy moj teść, przygląda sie kazdym odkrytym skrawkam mego ciala. czuje sie obrzydliwie

Gość dorciaa
Kim jestes Zabi Kruku? Mozna wieziec? Mezczyzna czy kobieta?

Gość _----------_

Gość .............................

Gość ******************

Gość *******************

Gość silvi
jest to miłe, szkoda tylko ze poza patrzeniem nic z tego wiecej przewaznie nie wynika...;-) wiecej odwagi panowie!

Myslę, że każda kobieta lubi jak na nią zerkają mężczyźni, bo to podnosi naszą samoocenę-czujemy się wówczas ładniejsze i aż nam się hce uśmiechać :):):) Jednakże czasem mi się zdarza / zwłaszcza w upalne dni/, że idę ulicą albo w krótkiej spódniczce albo w bluzeczce z większym dekoldem albo bez staniczka tylko pod spodem mam górę od bikini, i wówczas czuję się nieswojo, bo praktycznie spoglądają na mnie nie tylko mężczyźni, ale czasem nawet kobiety nie mówiąc już o spojrzeń \"spod byka\" dziewczyn w moim wieku/zazdrosne czy co ??/ Ale wracając do tematu - męzczyźni !!!! Więcej odwagi !!!! Spogladajcie na nas, uśmiechajcie się i kochajcie nas !!!!! Pozdrawiam żabi kruka :P

Gość kiedy patrzy i się uśmiecha
lubię kiedy "podgląda", czyli gapi się tak, żebym nie zauważyła - mam ochotę podejść sprzedać mu bombę pod oko.

Gość ******************************

Czy denerwuje... nie, mnie raczej nie. Jak już to czuję się onieśmielona. Ale również obserwowane kobiety wykazują dziwną tendencję bo bycia lepszą i bardziej atrakcyjną w danym momencie :) I nie zerkają z powrotem, napawając się tym że ktoś je obserwuje. Wykonywana przez nie praca, staje się od razu dokładniejsza, sama postawa : jak na wybiegu ;) Ach te kobiety.. :) Czy i tak jest w przypadku mężczyzn?

Przychodzi zajączek do burdelu i pyta: - Niedzwiedzica jest? - Nie ma. - A wilczyca jest? - Nie ma. - To moze chciaz lisica jest? - Nie ma. - A która jest? - Jest pytonica. - No dobra, moze być. Poszedł zając na górę, ale gdy tylko wszedł do pokoju pytonica go połknęła. Ale zaczyna się zastanawiać: - Zaraz... śniadanie jadłam, obiad też już był, a do kolacji jeszcze 3 godziny, więc to pewnie klient... I wypluła zająca. Na to zając, doprowadzając futerko do ładu: - Jak bierzesz do buzi, to mogłabyś uważać!

Gość ______________________________

Gość miej serce i patrzaj w serce

Gość Vilcakora
Żabi Kruku....jeśli robisz to z podziwem,to wszytko w porządku.A dziewczyny czasem poprostu się peszą,bo nie są pewne siebie,myślą,że nie mogą się podobac facetom....że patrzą się na nie,bo dziwnie wyglądają albo brzydko..... Ale to tylko moje odczucia.... Pozdrawiam