Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenka

Jeszcze roczek do ślubu...

Polecane posty

Witamy 🌼 Mam dobrą wiadomość, pamiętacie jak się rozpisywałam o tych obrączka ?? Które zakupił jeszcze za życia ojciec mojego skarbka?? Teściówka znalazła jakiegoś jubilera, który mi zmnijeszy tą obrączkę :D:D Mój skarbek nie musi, bo jest mu dobra. Nawet nie wiecie jak się cieszę :D:D Mam nadzieję, że dobrze to wszystko wyjdzie i niczego się nie uszkodzi :)

To super Sun. Widzisz a mówiłyśmy, że jednak trzeba tylko dobrze poszukać!I macie piekne obrączki prawie za darmo:)

Chyba mi teraz dopiero solarium wychodzi coś mi skórę ściąga z twarzy :P domenko tylko pozazdrościć Twojej karnacji :) Ja jestem blada jak ściana mało tego, w słońcu czy też solarium, bardzo trudno jest mi oplaić twarz, cała reszta jest ciemniejsza od twarzy. Mam koloryt skóry twarzy raczej szary i wyglądam jakbym była chora, dlatego używam pudru tylko w kamieniu :) Idę nałożyć jakąś maseczkę nawilażającą ;)

A tak wogóle to dzień dobry:) Czytałam, że rozpisałyście się o wadze. Ja zawsze ważyłam 43-46kg przy wzroście 160cm.Obecnie mam 48kg i przy takiej wadze chciałabym już zostać :) Ale dla coniektórych(tych przy kości) i tak jestem za chuda:) Mi ta waga odpowiada, bo nie mam nigdzie zbędnego tłuszczyku:) ale jeżeli już trochę utyję to też rozkłada mi się bardziej na uda, biodra i pupę.

Witam 🌼 Następna chudzinka do kompletu ;) 160 cm i 45 kg, dziewczyny przecież wy szczuplutkie jesteście, to ja przy Was wychodzę jak jakiś kolos :P Chciałabym widzieć wasze zdjęcia, bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że ktoś przy 45 kg może być gruby ;)

Cześc Sun:) No właśnie już kurcze się o nią martwię, mam nadzieję, że się nic jej nie stało:( Nie będę krakać.A może poszła na urlop.Tylko nic nie mówiła.

U mnie dziś zero słońca:( mgła jest okropna:(. czekam dziś na paczkę-serpentyny i obrączki. Tylko kto wie czy dziś dojdą:(

Ale mnie dziś krzyż boli:(:(:( A to dopiero 12.00:( Nie wiem jak ja tu jeszcze wytrzymam dzis 5 godzin:(

Cisza....jestem tu sama??:(:(:(Zaczęło u mnie świecić słonko i od razu cieplej jest:)

U mnie też świeci i trochę cieplej się zrobiło, a coś mi się wydaję, że świeczko do nas dzisiaj też nie zajrzy :(

Normalnie się już o nią martwię:( Mam do niej nr komórkowy i mogłabym jej wysłać sms-sa ale nie chce nikogo dręczyć pytaniami, więc jeżeli się nic nie stało mam nadzieję, że nam napisze.

Ja bym wysłała na Twoim miejscu, napisz, że przepraszasz, jeśli ją w ten sosób jakoś uraziłaś, albo przeszkodziłaś, ale My się martwimy :) Sama nie wiem...... może nie ma dostępudo internetu.

Świeczusia zadzwoniła do mnie. Kazała was wszystkie pozdrowić i dziekuje za troskę. Będzie w poniedziałek, bo jest na zwolnieniu lekarskim. Zmiażdżyła sobie palec i straciła paznokieć:( Ma założone szwy:( a w domku nie ma jeszcze internetu.

Kurcze jaki pech.:( Ale miejmy nadzieję, że szybko wróci do zdrowia i do nas dołączy, bo brakuje tu jej.

Widzisz i wszystko się wyjaśniło :) Tu musiało boleć......ała.... :O Ciekawe, który to paluszek i u której ręki, zresztą to nieistotne. Świeczko wracaj szybko, bo tęsknimy :D !! Pamiętaj do wesela się zagoi :D:D:D

Pewnie od prawej ręki bo nie mogła pisać smsa. Ale miałam takie przeczucie, że coś się stało.:O

o jo joj, ale świeczka to dzielna kobitka da sobie radę i szybko wróci do normy. Odnoszę wrażenie,że to kobieta pełna optymizmu ;) Ja muszę Cię domenko opuścić, biegnę do tego dermatologa i przy okzaji wejdę do fotografa i popytam o szczegóły. Trzymaj się pa 👄

Dostałam serpentyny. Nic specjalnego.troche inaczej sobie je wyobrażałam, ale trudno muszą takie wystarczyć.

hej dziewczyny ! wlasnie przeczytalam co sie swieczce stało :( biedna :( no ale do wesela sie zagoi :D ja czekam na pizamke i nie doszla jeszcze :( a myslalam ze facet w poniedzialek wysle :) ale przyszly po 2 prawie tygodniach zaproszenia , te z kwiatkiem i slomą co sobie zamowilam zeby zobaczyc jak wygladaja i sa niezle, w srodku bardzo ladnie, ladniej niz sie spodziewalam :) a z zewnątrz troszke dziwnie jakos wygladaja...