Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenka

Jeszcze roczek do ślubu...

Polecane posty

domenko i le będziesz robić przypisów na jednej stronie pisząc pracę i czy na każdej stronie musi być przpis.....ja znów mam problemy :O

Kurcze Sun nie wiem bo właściwie nie bylam jeszcze na żadnym seminarium:( Chciałabym pomóc ale nie wiem:( A do szkoły po wyniki też nie mogę się dodzwonić:( Pewnie mają wolne.

Cześć dziewczyny, ale się rozleniwiłam po tym jednym dzionku, a dzień wcześniej po pracy byłam na urodzinach u brata(urodził się 1.11:P)

Dzwoniłam do szkoły, jeszcze nie ma wyników:( Ciągle będę się teraz denerwować:(

Na ten egzamin 4.11 już się raczej nauczyłam(jeżeli to będzie co myślę) i chyba zacznę się uczyć do tego najgorszego(25.11) go mam teorii całą dużą książkę:( A tak mi się strasznie nie chce:( makroekonomia, bleeee

Witaj domenk🌼 bo chyba tylko Ty się tutaj ostałaś, a ja byłam pewna, że dziś też masz wolne ;) Chyba będziesz moją motywacją nauczyłaś już się na 2 egzaminy :) to może i ja się zmotywuję i napiszę coś z mojej pracy :)

Oj nic nie mów o pracy bo od kiedy mam zmienionego promotora to juz wogole nie wiem na jaki temat mam pisac:(

Mogę Cię pocieszyć chcesz ?? Szkołę kończe w lutym, więc teoretycznie do stycznia powinnam mieć pracę napisaną. Zaznaczam, że nie mam nawet jednej strony. Seminarium ?? Były w tamtym semestrze gdzie kobieta opowiadała o dupie marynie,czyli o swoim dziecku, zakupach, samochodzie, ale nie o tym co trzeba. W tym semestrze nie organizuje jakiś spotkań, trzeba za nią samemu chodzić, szukać na planach kiedy ma zajęcia i wchodzić jej na wykład z pracą, gdzie cała reszta siedzi i czeka, aż ona skończy dyskutować z osobą piszącą pracę. Można zawsze zostawić pracę u portiera, a ona je odbierze i poprawi. Tylko, że ja chcę normalne konsultację, skąd ja mam wiedzieć co napisałam źle, ona poskreśla i to wszystko !! Ehhh.........za co ja płacę w tej szkole....szkoda moich nerwów :O

Dziś na moim pasku jest równe 10 miesięcy do ślubu:)🌻Nie mogę się doczekać:)tylko najpierw muszę skończyć tą szkołę.

Oj, Sun to też nienajlepiej masz:( Ale na pewno będzie dobrze:) Trzymam kciuki:)

Ja bym chciała już 6 w mojej linijce, ale patrząc z perspektywy pisania pracy to bym nie chciała 6 w linijce..uhhh.......spędza mi to sen z powiek.

Kurcze ale cisza, chyba rzeczywiście zostałam sama:( i sama też muszę pracować:(

Masz dziś dużo pracy ?? Ja słucham od rana muzyki relaksacyjnej i przeglądam strony internetowe (zamiast zabrać się za pisanie). Obiecuję jednak, że coś dziś jeszcze napisze, dziś znowu się nie zobaczę z moim słońcem, więc mam popołudnie wolne. Jutro jednak domenko nie potowarzyszę Ci internetowo, bo idę do pracy. Ale wam dziewczyny zazdroszczę, że mieszkacie ze swoimi połówkami i możecie się wieczorkami poprzytulać. :)

Trochę dziś pracy mam, ale jakoś się wyrabiam:)Oj Sun ja też kiedyś wiedziałam co to tęsknota:( Współczuję.

no witajcie dziewczynki :) niczym się proszę nie przejmować :) ja miałam miliony stresów ze szkołą poprzednią i dzis nawet tego nie pamietam :) odpoczęliśmy troszkę u moich rodziców ale za krótko - zdecydowanie... nie mierzyłam jeszcze sukni a juz doczekać się nie mogę :) i tyle nic nowego się nie wydarzyło - rano miałam mnóstwo robotki i dlatego się nie odzywalam... domenko ja miałam się urodzić 01/11 - ale jednak poczekałam 4 dni :) i strasznie się cieszę, że mieszkam z moim Mordkiem i w ogóle jesteśmy 24 h na dobę :)

Cześć świeczko!!! Fajnie, że wpadłaś!Oj ja też się cieszę, że mieszkamy razem:)Tylko gorzej jest zebrać fundusze na ślub, bo jednak wydajemy je na życie:(

No to ja muszę jeszcze poczekać te 7 miesięcy na wspólne mieszkanie :( Dziewczyny ile Wy macie wiosenek jeśli mogę zapytać i nikogo tym pytaniem nie urażę.....??

To dziwne, bo dałabym głowę, że jesteś starsza ode mnie :) Ja 6 marca 2006 skończę 25 lat ;) Ćwiartka mi stuknie :P