Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenka

Jeszcze roczek do ślubu...

Polecane posty

Aja wekend tez mialam taki zapracowany,nie wiem za co sie zabrac normalnie:(

Szefowa znow dzis u mnie bedzie:(Jeszcze malo mam roboty.Mam nadziejeze nie bedzie marudzic o to zwalnianie sie na zajecia:(Nic nie moge znalezc na temat MSE:(Nawet tematów.

Domenko, życzę dużo siły, energii, chęci ..... Czyli tego, co będzie potrzebne :) Ja jadę na uczelnię, zajęcia, czytelnia i pewnie net w przerwie na odpoczynek od nauki ;)

Witam 🌼 Widzę, że u Was praca wre...... ;) Jutro ja będę pracować cały dzień, mam nadzieję, że nocka będzie spokojna. :) Miałam miłą niedzielę z moim ukochanym......ach....tak go kocham :) ❤️ Uciekam kupić coś koleżance na urodziny.

Gość Głupie laski i z czego wy się
cieszycie???

a ja wam coś opiszę :) w sobotę rano mój ukochany pojechał coś tam mi kupić z okazji urodzin... no i przyjechał dostałam śliczną koszulkę z gatkami - takie delikatne przeźroczyste w kolorze ecru..:) No i zabrał mnie na spacer do parku Chpinowskiego w Żelazowej Woli... tam tak pięknie pełen relax, usiedliśmy na takiej ławeczce odpocząć... mój Mordek podszedł do rabatek z różami - urwał ostatnią... usiadł obok popatrzył... klęknął i zapytał czy zostanę jego żoną... :D a ja oczywiście powiedziałam TAK TAK TAK...:) p.s. nie pisalam wcześniej bo oświadczyny oficjalne i już poważne były dopiero teraz... (wcześniej były z pierścionkiem za 5 zł) ;) taka jestem happy - kocham i jestem tak bardzo kochana...:)

Świeczko gratuluję:) A wogóle to wszystkiego naj, naj,najlepszego z okazji sobotnich urodzinek:)

A teraz ja wam cos opowiem.Dzis byla szefowa.Zawsze mialam umowe zlecenie i ona wykombinowala ze zebysmy nie mialy duzych kosztow to zatrudni mnie na 1/4 etatu na umowe o prace i bedzie odprowadzac od tego zus a reszte kasy za te 3/4 etatu bedzie mi dawac do reki(na czarno)czyli nic nie strace tylko zyskam zus:)Chyba dziewczyny zyskalam, co??Jak myslicie???

CHALLOOOOO???Jest tu ktos??Załatwiamy tez metryki chrztu,bo ksiadz powiedzial ze jak jetesmy zapisani to juz mozemy zlozyc mimo ze one sa wazne tylko 3 miesiace to i tak mozemy zlozyc juz teraz.Bedziemy mieli z glowy:)

dziękuję domenko :) i tak myślę, że zyskałaś... umowa o pracę jest zawsze korzystniejsza niż zlecenie :) tak mi się przynajmniej wydaje - ja od zawsze mam na pełny etat...

Cześć dziewczyny ale dzis niebo zachmurzone i okropna mgla u mnie:( Jak mi sie wstawac nie chcialo💤

Cześć domenko! Postanowiłam dzisiaj pospać sobie dłużej i dopiero dotarłam do pracy. Wysłałam Ci moje zdjęcia, mam nadzieję, że niczego nie pokręciłam i dadzą sie otworzyć ;-)

No cóż, w końcu znalazłam kogos kto ma ochotę włóczyć się ze mną po górach ;-)

Ja wam wszystkim zazdroszczę,że mieszkacie tak blisko gor.Ja nigdy nie bylam w gorach ale bardzo mi sie podobaja i na nastepne wczasy chcialabym pojechac.

Mieszkam we Wrocławiu, więc mam rzut beretem w Sudety, ale w moje ukochane Bieszczady musze się tłuc pociągiem 12 godzin. Jednak warto. Co roku jadę tam przynajmniej na tydzień, żeby naładować akumulatory. Jeździłabym pewnie częściej, gdyby nie cena biletu... Ja za to nad morzem byłam tylko dwa razy w życiu i to krótko, a ma Mazury jeszcze nie dotarłam, chociaż co roku sobie obiecuje, że na pewno się wybiorę.

Ja na mazurach tez jeszcze nie bylam,chociaz mam blizej.Ja nad morzem tez bylam tylko 2 razy.Wogole rzadko wyjezdzam gdzies dalej.

Dopiero ta godzina a u mnie juz ciemno sie robi na dworzu.Pójdę dzis do biblioteki moze znajde jakies ksiazki do tych moich prac.A potem obiadek i znow wieczor bedzie:(Jak ten czas szybko mija:( najgorsze ze ucieka mi czas do kolejnego egzaminu a ja wogole nie wiem jak sie do tego zabrac:(

Oj wiem cos na temat uciekajacego czasu... Najgorsze jest to, że zdaje sobie sprawę, że nie mam czasu na obijanie się, a i tak nie mogę zabrać się do konkretnej roboty, dopóki nie wisi mi już topór nad głową. Zawsze tak miałam i przez całe życie nie potrafiłam nauczyć sie czegoś na własnych błędach :-(

Coś dzis tu malo dziewczyn było.Nie widać Daglezji,świeczki, Marty i Sun:(Pewnie zapracowane.A u mnie oprocz pracy i ciaglego stresu nuda💤

Nie przejmyj sie, moze jutro będzie lepiej! Ja już zmykam do domu. Do jutra!

Ale się dzisiaj paskudnie zrobiło! Zimno i mgła wisi za oknem. A taką miałam nadzieje, że pogoda jeszcze trochę się utrzyma i będę mogła wybrać się na grzybki w weekend :-(

Witam Was serdecznie :) Nie zaglądałam wczoraj, bo w pracy byłam. Dziś mam wolne, ale po południu idę do koleżanki na urodziny. Nie wiem, czy pamiętacie, ale wspominałam, że pójdę do kosmetyczki, żeby próbnie dokleiła mi kępki rzęs, bo chce zobaczyć jak to wygląda. Teraz już wiem, że chce je mieć na ślubie. Trzymają się już 12 dzień. Jak chcecie to posle wam na maila fotki jak to wygląda. :)

cześć dziewczyny.Pogoda rzeczywiście paskudna:( Sun pewnie przeslij maila:anka_domena@interia.pl. A ile za to placilas???