Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna-22

czy to bezpłodność

Polecane posty

Gość katarzyna-22

od prawie roku prubuje zajsc w ciaze ale to co muj maz konczy wszystko mi wylatuje ale zauwazylam ze w dni plodne wylatuje mi mniej czy moze byc cos nie tak

Gość no to....
wszystko ok w dni płodne szyjka jest otwarta wiec płyn ejakulacyy dostaje sie tam gdzie powinien statystycznie 2 lata bezskutecznych prób - to wtedy trzeba isc do lekarza i sprawdzic czy wszystko ok

Gość katarzyna-22
biore tabletki ale nie anty i tak sie bokje ze nie moge zajsc czasami mam wrazenie ze jestem w ciazy akle to juz przewrazliwienie a znajomi typaja sie który to miesiąc a ja mialam badanie usg 2 tyg temu to kazał mi przyjsc za 4 tyg cio to moze znaczyc

Gość no to....
to wszytsko zalezy okres ci sie spóźnia? z jakiego powodu usg?

Gość katarzyna-22
bo poprzedni okres miałam tylko 3 dni w tym 1 był czyszczenie 2 to minimalne krawienie a 3 czyszczenie słabe ui kazal zrobic mi usg i niec nie wykazalo tak mówił i kazał mi przyjści za 4 tyg nie iwem dlaczego

Gość no to....
bo to moze byc ciąża a ze wtedy było moze za wczesnie na wykrycie zarodka to kazal przyjść w innym terminie to tylko przypuszczenia zrób test test wykrywa ciąze juz 7 dniową

Gość katarzyna-22
robilam test po 2 tyg nic mi nie wykazalo i wtedy zrobil te usb\g i kaztal mi pozniej przyjsc

Gość no to....
bo pewnie chce sie upewnic, albo zarobic jesli chodzisz prywatnie :) jesli robił usg po 2 tyg od ew zapłodnienia, i to przez brzuch to nic nie znajdzie dopochwowe jest najlepsze na wczesną ciąze. wykrywa ją po ok 4 tyg od zapłodnienia

Gość katarzyna-22
to chyba za szybko robil bo jeszcze nie bylo 4 tyg a nie mam robione prywatnie a tak bardzo chcialabu\ym miec dziecko moj mąż też

Gość katarzyna-22
a usg było robione dopochwowo

Gość no to....
za wczesnie zdecydowanie! trzymam kciuki zapraszam do: http://s41.superhost.pl/~renika/forum/viewtopic.php?t=185

Gość katarzyna-22
dzieki ok a ty masz juz dziecko

Gość Dziewczyna...
do katarzyna-22 Skad jestes? Mam dokladnie ten sam problem tylko troche wiecej lat niz Ty. My już się staramy od ponad roku ale od jakiś dwóch miesięcy lecze się u rewelacyjnego ginekologa i jestem pełna nadziei.

Gość Dziewczyna...
Dzięki za link. Jestem pod opieką dobrego lekarza więc już się tak bardzo nie martwię. Okazalo się że mam trochę podwyższoną prolaktynę i dostałam lek na jej obniżenie. Poza tym już prawdopodobnie w tym miesiącu czeka mnie badanie HSG. Kucze boje się trochę tego badania.

Gość katarzyna-22
ja jestem z lubina

Gość julinka30
Moje drogie dziewczęta życzę wam rychłego zajścia w ciążę!J też miałam z tym problem.Pierwszą ciążę poroniłam w 7-8 tyg.Druga ciąża "wyszła" po 5 razie(nie obyło się bez ryzyka ze względu na plamienia we wczesnym stadium i nadciśnienia póżniej)Ale udało sie mam wspaniałego synka już 5-cio latka!Teraz oczekuję drugiego dzidziusia.Jestem w 16 tygodniu,zajść się udało dopiero po 19 miesiącach starań.Też mam pełno obaw w 7 tyg.znów były plamienia,ciśnienie mam na razie niskie...nos do góry,nie można się poddawać.Za tydzień mam wizytę a niedługo potem usg.Już nie mogę się doczekać maleństwa czego i wam życzę a szczególnie Katarzynie22 autorce.

Gość katarzyna-22
zieki mam nadzieje ze w koncu mi sie uda

Gość Dziewczyna...
Myślałam, że może z W-wy.Podałabym Ci namiar na mojego lekarza.

Gość Dziewczyna...
Kasiu czy miałaś robione jakiekolwiek badania oprócz usg, np.hormony?

Gość drazetka
ja staralam sie, 1,5 roku i tez myslalam ze nic z tego, udalo sie ale poronilam, wlasnie wrocilam wczoraj ze szpitala, pokroili mnie, bo okazalo sie ze to byla ciaza pozamaciczna, ale przynajmniej wiem ze mozemy miec dzieci

Gość katarzyna-22
miałam kiedys badania badania krwi ale byly prawidlowe a czy moze byc objawy takie jak brak apetytu oiszcie jak mozecie