Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terrravittaa

opalanie, a tabletki.........?????????????????????

Polecane posty

Gość terrravittaa

nie wiem czy ktoś już czasem o tym kiedyś nie pisał, jeśli tak - ponawiam temat. Dziewczyny - czy biorąc tabletki anty, można się bez problemu opalać? nie będzie plam albo czego obcego na ciele??

To zależy od organizmu. W tamtym roku po opalaniu pojawiło mi się sporo brązowych plamek na twarzy, brałam wtedy Microgynon. W tym roku biorę Diane i jeszcze nic się nie pojawiło. Jutro zmieniam na Jeanine. Ale opalanie nie jest zbyt zdrowe, więc stosuj balsamy z filtrem.

Gość czapla
ja koncze drugie opakowanie opalam sie na sloneczku smigam na solarke i zadnych nawet najmniejszych zmian nie widze pozdro

Gość ola28
Mi zaczęły wychodzić plamy dopiero po roku czy 2 od stosowania Marvelonu. I problem tez ciągnie się dalej choć nie stosuję już tabletek tylko spiralke Mirene :(

Gość czapla
ja koncze drugie opakowanie opalam sie na sloneczku smigam na solarke i zadnych nawet najmniejszych zmian nie widze pozdro

Gość nekta
Ola Tyle siedze w internecie i śledzę posty a tu nagle jest ktoś kto pomoże mi przekonać się do Mireny! Napisz jak się zdecydowałaś na tę metodę antykoncepcji??