Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekumena

Co ja mam o tym wszystkim myśleć,bo już sama niewiem!!!????

Polecane posty

Gość Ekumena

Witam, zrobiłam test z moczu, który był pozytywny po czym 5 dni później zrobiłam test z krwi, który był negatywny i wynosił -5,ale 2 dni wcześniej miałam drugą owulację. Czy to mogło zakłucić wynik testu lub jakiś inny czynnik? Do teraz nie mam okresu,a do tego mam w środku w pochwie i trochę na wierzchu taką białą strasznie gęstą wydzielinę jakby silikon i ona ze mnie nie wypływa. Czy moge być jednak w ciązy? Dodam,że miewam poranne bóle żołądka i mdłości

A ktory to był dzień cyklu jak robiłas jeden i drugi test? I skąd wiesz , że miałas drugą owu. Wydaję mi się, że jezeli byłabyś w ciązy, to przede wszystkim test z krwi by to wykazała i nie byłoby (oczywiscie o ile wogle była) drugiej owu.

Gość Ekumena
test z moczu robiłam w 5dniu spóxnionej miesiączki(piątek rano) w sobotę po południu miałam coś w rodzaju drugiej owulacji(pełno białej wydzieliny),a w poniedziałek test z krwi. Do gina ide we wtorek,ale może ktoś tutaj też tak miał,że test z krwi się pomylił lub coś w tym stylu. Zaniepokoiło mnie to,ze wydzielina jes taka strasznie gęsta jak nigdy i że wargi sromowe są takie sine

Gość upupupupupupupupup

Gość wwwwww
jesli test z krwi wykazal brak ciazy,to test sikany sie pomylil,nie raz tak bywa,najwazniejszy jest test z krwi!!!

Ekumena- biała wydzielina to nie owulacja a dni niepłodne. Jak jest owulacja, to sluź jest przezroczysty, rozciągliwy, podobny do białka w jajku. Też przypuszczam, że nie jesteś w ciąży - testy z krwi są bardzo precyzyjne. Chyba Ci hormony psikusa zrobiły. Mam nadzieję, ze wizyta u gina Ci wszystko wyjaśni, a to że jesteś niecierpliwa- wcale Ci się nie dziwię. :)

Gość anetinka
a ja mam bardzo malo sluzu odkad wyleczylam nadzerke. czy jesli sluzu jest tak malo do nie dochodzi do owulacji? juz nie wiem jak to jest z tym sluzem. jestem przed @ i temperature mialam rano 37,2. chyba kupie te testt owulacyjne

ja wiem ze test z krwi jest bardzo dokładny,tylko nadal miesiączki nie ma a dziś pobolewają mnie sutki czego nigdy nie miałam. Nawet przed miesiączką nigdy mnie piersi nie bolały. Chodzi o to,że znam siebie i te upławy są inne niż zwykle. No i jeszcze jedno zauważyłam ciemną kreskę od pępka w dół:)

Gość wwww
hehe Ekumena ta ciemna kreska to pojawia sie w poznym stadium ciazy,jesli sie wogole pojawia,sutki moga boles przed okresem,idz do lekarza,jesli z krwi wykazalo brak ciazy,to lekarz odrazu przeosize cos na wywowlanie okresu

Gość wwww
nie wiem ja na twoim miesjcu nie umialabym zyc tak w niepewnosci,wolalabym juz danwo pojsc do lekarza,na forum nikt ci dobrze nie poradzi