JeździecBezFiuta 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nigdy w życiu nawet wrogowi Trzynasty przecież ty nigdy nie byłeś w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JeździecBezFiuta napisał: Trzynasty przecież ty nigdy nie byłeś w związku Ja to pomiędzy 25 a 33 miałem na mieszkanie i nie myślałem żeby mieszkać kątem u matki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JeździecBezFiuta 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja to pomiędzy 25 a 33 miałem na mieszkanie i nie myślałem żeby mieszkać kątem u matki chyba na karton pod mostem miałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Cledi napisał: Mało. 18 minut temu, Get Out napisał: Więcej byś znalazła. Mgła, Elka, Margo, Mara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Get Out napisał: Pazura też dobry aktor. Tak a najlepszy to ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JeździecBezFiuta napisał: chyba na karton pod mostem miałeś W wawie na kawalerkę a poza na nawet dwa mieszkania do remontu bo ceny były 2-3x niższe wtedy w całej Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu Na singla opłacało mi się mieszkać z matką ale w związku nie wyobrażam sobie takiego życie Już wielokrotnie pisałem życie na single =/= życie w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JeździecBezFiuta napisał: Nawet jakby były 200 razy niższe to i tak by cię nie było stać 270tys miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu Jak se wyobraźni takie życie chcesz samice na blacie a tu teściowa wchodzi albo robi ci loda rano a tu teść zagląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu Ja se nie wyobrażam huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JeździecBezFiuta 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: 270tys miałem Chyba w simsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu Zresztą sex to pikuś cały vajb by poszedł w piach jakby się rodzice kręcili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JeździecBezFiuta napisał: Chyba w simsach Zazwyczaj na dobry % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, JeździecBezFiuta napisał: Chyba w simsach Poważnie mówię jakby lachon wymyslila takie coś że będziemy mieli piętro u jej rodziców to bym jom zostawił nawet anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu Ogólnie laska jak się trzyma rodziców to bedom same problemy trzeba spíerdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 280 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 41 minut temu, Onaaaa napisał: Mgła, Elka, Margo, Mara Nie jestem dobra. Mara najpewniej, tyle co z kafe się o niej wie, reszta nwm, mało czytam, Margo nie znam w ogóle. Edytowano 2 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 24 Napisano 1 godzinę temu Tyle to widzimy, że nie jesteś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 1 godzinę temu Ja to chyba sam być wole jak dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 24 Napisano 1 godzinę temu Powinieneś to sprawdzić w praktyce, bo w teorii to tylko gdybać można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Powinieneś to sprawdzić w praktyce, bo w teorii to tylko gdybać można. Do mnie to? Ale co sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 1 godzinę temu Munek dobrze wyjaśnia ja mam za dużo empatii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach