Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magicx

jak myślicie ???????

Polecane posty

Jaka szansa jest na wpadke jeżeli zrobiłam to (do końca) 3 dni po skończonej miesiączce ? Nie dawno czytałam, że wielle dziewczyn robi to parę dniprzed okresem i zaraz po -piszą, że to bezpieczne. Wiem ,że zawsze jest szansa -ale napiszcie jeśli bylyście w podobnej sytuacji.

Gość w kwestii formalnej
a iludniowe masz cykle i ktory to byl dzien cyklu?? Bo to jest istotne, a nie "ile dni po miesiaczce".

Gość w kwestii formalnej
k t o r y d z i e n c y k l u t o b y l ?? Moze nie wiesz, ale kobiety maja rozna dlugosc miesiaczki. A dni plodne zaleza od dnia cyklu.

Gość w kwestii formalnej
Jezeli rzeczywiscie masz 30-dniowy cykl, to szansa raczej mala, no chyba ze Twoj facet produkuje "superplemniki". Owulacje masz pewnie miedzy 14-18 dniem, wiec "robaczki" musialyby przezyc co najmniej 4 dni, a zazwyczaj mra po 3. Oczywiscie nie moge Ci dac gwarancji, bo bylo to blisko dni plodnych i jesli owulacja wystapila dzien wczesniej to... itd. A spoznia Ci sie okres, ze sie zastanawiasz?? Czy tak sobie panikujesz??

owulacja przypada poedzy 12 a 16 dniem przed misiaczka. Czyli w Twoim przypadku pomiedzy 14-18 dniem cyklu.Jezeli cos ci sie poprzesuwa to istniejue mozliwosc wpadki. Znam wiele kobiet ktore zaszly w ciaze 9 dnia cyklu (przy cyklach 28-29 dniowych)

ja nie panikuje -po prostu pytam :) Dzięki za odpowiedzi

czesc dziewczyny to moze mi pomożecie, bo przyznam ze jestem mało zorientowana.dzień orzed przewidywana miesiączką byłam z chłopakiem i on skończył.lecz ta \"@\" sięprzesuneła i to o tydzień równy.jak śadzicie jest duża szansa na ciąże .za odpowiedzz góry dziękuje ps dodam ze mój cykł tra25 dni a "@" spózniła się i dostałam w 32 dniu