Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulijanna

JAKIE sa osoby noszące mało popularne imiona? znacie takie?

Polecane posty

Gość pulijanna

Jestem ciekawa czy w waszym otoczeniu sa osoby ktore maja jakoś oryginalnie na imię, Jaki maja charakter?

Gość ==============
ja znam jebana klara

Gość pulijanna
i czy wogóle znacie osoby które maja na imię np. Bonawentura, Eustachy, Pankracy, Teodor, Filemon, Hiacynta?

Gość tequila21
a dlaczego Klara jest jebana?

Ja znałam kiedyś faceta, który sie nazywał Iwo. :P Normalny, nic nie było w nim nadzwyczajnego.

Gość mloda duchem
hehe, Iwosia, moj facet ma na imie Iwo :) ale to na pewno nie ten sam, ktorego znalas - jest absolutnie fantastyczny i niepowtarzalny ;)

Gość gryka
a ja znałam kiedys faceta ktory nazywał się Innocenty-znajomy mojego ojca. W porzo

Gość Gosiaczekkkkk
a ja znam Aureliusza :) Znam tez Ines :) hm....jak cos mi sie jeszcze przypomni, napisze :)

Gość pulijanna
ok

Dzieci ....hmm....jednej kobiety, którą znam, (8 lat i 4 lata - chyba!) nazywają się Konstancja i Melchior. :-0 (a zdrobniale woła na niego Melek) :P

Gość klilka
a ja znam jadranke

Gość ja znam Mieszka

Gość pulijanna
Jadranka?

Gość pulijanna
tak:) ale nie kawa...

Gość ja mam na imie
Ernestyna:)

Czy Samira to nazwa jakiejś kawy? :-0 Bo jeszcze się nie zetknęłam :-) i nigdy nawet nie słyszałam, by ktoś pił taką kawę, ale może mnie oświecisz Pulijanno?? :-D

Gość yyy phy
ja znam Oliwię top córka znajomej - wredny , rozwrzeszczany bachor

Gość yyy phy
i jeszcze kiedyś słyszałam jak mama woła syna Ariel - tak jak proszek do prania

Ariel (\"AIR ee el\") jest dwunastym ze znanych nam satelitów Urana albo Ariel jest psotnym duchem w dziele Szekspira pt: \"The Tempest\".

Gość nooooooooooooooooo
musi być oryginalnie: synowie jednej pani: Ariel i Kewin moja koleżanka na studiach: Koralia moja znajoma: Ineza (na drugie) uuuuffff

Gość ja znam Gustawa

Gość a Ariel to też jest proszek
do prania

Gość a dla małego dziecka
Eliasz pasuje?

Gość A to znacie
Ja pracuje w "Reserved" i jeden pan ostatnio placil kartą i zawsze sie patrzy co na tej karcie jest napisane i ten pan miał na imię ANIOŁ a kiedyś była jescze pani która miała na imię BLANDYNA(nie blondyna) :-)

Gość A to znacie
Ach i znałam jeszcze taka rodzinke co nazwali corki KASANDRA i ELEKTRA Serio!

Gość ja znam wiele imion
Dżesika, Daria, znam też Izaurę, Mirosławę, Andreę, Marzannę, Ksymenę, Ksenię,Roksanę,Rozalię, Ines, Ofelię, Andżelikę, Nikolę, Marcelinę, że też nikt nie wspomniał jeszcze Otylii.... chłopaka Emanuela, Kajetana, Żana,Tymoteusza, Filipa, Gracjana, Geralda, Ernesta, Miłosza, i wiele innych. pracuję w szkole i są to imiona dzieci w różnym wieku, bo teraz \"dziwne imiona \" są modne i w grupie dzieci o tego typu imionach nie czują się wyobcowane. Dzieci te niczym nie wyróżniają się od swoich rówieśników. Uważam , że \"dla chcącego zbić psa to i kij się znajdzie\" i w myśl tego powiedzenia ludzie niedowartościowani ubliżają i dyskryminują innym od siebie i jak już nie mają się do czego przyczepić, to przyczepiają się do imienia, które zresztą wybierają dla nas rodzice i nie mamy na to żadnego wpływu. Dodam jeszcze , że zauważyłam pewną coraz częściej powtarzającą się zależność/może się mylę/ otóż im biedniejsza rodzina, tym dziwniejsze imiona przy dość popularnych lub mało atrakcyjnych nazwiskach typu Barszcz, Mucha, Pająk,itp

Gość ja znam wiele imion
Dżesika, Daria, znam też Izaurę, Mirosławę, Andreę, Marzannę, Ksymenę, Ksenię,Roksanę,Rozalię, Ines, Ofelię, Andżelikę, Nikolę, Marcelinę, że też nikt nie wspomniał jeszcze Otylii.... chłopaka Emanuela, Kajetana, Żana,Tymoteusza, Filipa, Gracjana, Geralda, Ernesta, Miłosza, i wiele innych. pracuję w szkole i są to imiona dzieci w różnym wieku, bo teraz \"dziwne imiona \" są modne i w grupie dzieci o tego typu imionach nie czują się wyobcowane. Dzieci te niczym nie wyróżniają się od swoich rówieśników. Uważam , że \"dla chcącego zbić psa to i kij się znajdzie\" i w myśl tego powiedzenia ludzie niedowartościowani ubliżają i dyskryminują innych od siebie i jak już nie mają się do czego przyczepić, to przyczepiają się do imienia, które zresztą wybierają dla nas rodzice i nie mamy na to żadnego wpływu. Dodam jeszcze , że zauważyłam pewną coraz częściej powtarzającą się zależność/może się mylę/ otóż im biedniejsza rodzina, tym dziwniejsze imiona przy dość popularnych lub mało atrakcyjnych nazwiskach typu Barszcz, Mucha, Pająk,itp więc często to właśnie rodzice robią krzywdę swoim dzieciom i narażają je na złośliwe uwagi otoczenia. Dlatego często wydaje nam się , że ludzie o dziwnych imionach są wyniośli i dumni, ale to jest też poza, taka samoobrona przed atakami nieżyczliwych.

Gość ja znam wiele imion
Dżesika, Daria, znam też Izaurę, Mirosławę, Andreę, Marzannę, Ksymenę, Ksenię,Roksanę,Rozalię, Ines, Ofelię, Andżelikę, Nikolę, Marcelinę, że też nikt nie wspomniał jeszcze Otylii.... chłopaka Emanuela, Kajetana, Żana,Tymoteusza, Filipa, Gracjana, Geralda, Ernesta, Miłosza, i wiele innych. pracuję w szkole i są to imiona dzieci w różnym wieku, bo teraz \"dziwne imiona \" są modne i w grupie dzieci o tego typu imionach nie czują się wyobcowane. Dzieci te niczym nie wyróżniają się od swoich rówieśników. Uważam , że \"dla chcącego zbić psa to i kij się znajdzie\" i w myśl tego powiedzenia ludzie niedowartościowani ubliżają i dyskryminują innych od siebie i jak już nie mają się do czego przyczepić, to przyczepiają się do imienia, które zresztą wybierają dla nas rodzice i nie mamy na to żadnego wpływu. Dodam jeszcze , że zauważyłam pewną coraz częściej powtarzającą się zależność/może się mylę/ otóż im biedniejsza rodzina, tym dziwniejsze imiona przy dość popularnych lub mało atrakcyjnych nazwiskach typu Barszcz, Mucha, Pająk, Stanik,itp więc często to właśnie rodzice robią krzywdę swoim dzieciom i narażają je na złośliwe uwagi otoczenia. Dlatego często wydaje nam się , że ludzie o dziwnych imionach są wyniośli i dumni, ale to jest też poza, taka samoobrona przed atakami nieżyczliwych.

Gość jam sylwia
i znam: Ariela, Aurelię, Oktawię, Żaklinę:P