Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulijanna

JAKIE sa osoby noszące mało popularne imiona? znacie takie?

Polecane posty

Gość MOJ Kolega ma na imie
FORTUNAT :D

Gość ja znam panią która ma na imię
Ela nie Elżbieta tylko w dowodzie Ela Xxx i pana o imieniu Ewald

Gość nie Dyzma
mój synek ma na imię Nikodem, a imię to ma po cudownym człowieku

Gość żubrówka z sokiem
Poznałam kiedyś Prometeusza - wszyscy mówili na niego Promek. Poza tym Aurelia, Miłosz. Wszyscy bardzo sympatyczni ludzie

Gość guta
Hieronima, Syrwiusz Epifaniusz- kol. z podstawówki

Gość a ja teżż...
Remigiusza, Rolanda, Rubena, Tymoteusza, Eliasza, Ariela, Rufina, Leokadię, Sybillę, Faustynę, Maurycego:)

Gość guta
.....wołaliśmy na niego Pifek (jak na pieska ufff)

Gość czy to prawdaaaaaa
jaaa znam:) egidiusz, hieronim, hiacynta, dorian, maurycy, marcelina, nicoletta, mieszko itd :)

Gość czy to prawdaaaaaa
moj kolega ma ludwik na imie :D o i jeszcze sergiusz i seweryn :)

Gość ja znam
Rozalie, Malwine, Zakline, Klaudiusza, Sergiusza i uwaga, Daviesa!!! czyt . dejwis. Jego stary mial bzika na punkcie jakiegos muzyka o nazwisku Davies (nie Miles :-) ) i tak ochrzcil syneczka ;-)

Gość jesli sa to silne osobowosci
to niezwykle imie bardzo sie przydaje. Ja mam b. mamo popularne imie\ę, kiedys mnjie to krepowialo, a teraz jestem bardzo zadowolona. Mam tylko nadzieje,ze nie przyjdzie na nie moda, bo juz pare kolezanek nazwalo tak swoje corki.

Gość cornflower
Ja znam osoby o imionach: Inez, Bernadeta, Oriona, Ariel, Kajetan, mojej dawnej koleżanki brat ma na imię Mamert, samo imię Euzebiusz jest dziwne

Gość arbuzik
chodziłam do szkoły z Blandyną ,na którą mówiliśmy wszyscy BLANKA teraz studiuję z Bogumiłą,która próbuje zmuszać wszystkich do mówienia do siebie "MIŁKA"i wywraca oczami kiedy prowadzący zajęcia nie wpisują jej na listy miłka tylko BOGUMIŁA.idiotyzm ,bo ja uważam,że oryginalne imiona są wspaniałe

Gość niespotykane imię
Ja sama mam drugie imię z błędem wpisane w metrykę stąd jedyne i niepowtarzalne, ale z żywych ludzi noszących rzadko spotykane imiona znam lekarza o imieniu Gracjan a na studiach miałam koleżankę o imieniu Kordula. Moja koleżanka ma dzieci, które noszą imiona: Oskar, Mieszko i Liwia. Syn ma kolegę o imieniu Wojomir, ten zaś ma brata o imieniu Dobromir. Najwięcej problemu chyba jednak sprawia imię Violetta - Wioletta - Wioleta - Violeta.

Większość imion, które tutaj wymieniacie to jednak imiona przynajmniej z kalendarza i nawet jeśli Wy - znacie tylko jedną osobę o tym imieniu to osób noszących te imiona w Polsce jest zapewne sporo. Ja mogę dodać imię dziewczyny, którą poznałam wiele lat temu, ale nie mam z nią kontaktu i jest to najbardziej dziwne imię jakie słyszałam w życiu, a mianowicie: BUSZA :)