Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooooos

Okres w ciazy?????Jakie roznice od zwyklego.Wazne piszcie!!!!

Polecane posty

Gość cooooos

Chcialbym sie spytac z ciekawosci swej czy kobieta bedaca wciazy moze miec okres ,ktory ma takie same nasilenie i czas trwania jak przy normalnym i czy moga go poprzedac nasilone znaczniej niz dotychczas objawy PMS. Moze on wtedy byc znaaacznie opozniony??? Czym to jest spowodowane... Pliss piszcie.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cooooos
Ej, czy ktos moglby udzielic fachowej i zgodnej z prawda odpowiedzi???? nie ma takich osob??????Piszcie!!!!!!!!!

Moze wystapic okres podczas ciazy. Nie jest on jednak tak obfity jak regularny okres. Czasami sie zdarza ze kobieta odczuwa pms i wszystko wskazuje na to ze okres jest juz blisko, aczkolwiek okres nigdy nie nadchodzi.

Gość cooooos
Aha czyli ma dziewczyna nie musi miec powodow do zmartwien??? Dostala okres po46 dniach(zawsze mila co22) a przed nim miala cholerne objawy PMS b.silne itd....A po okresie miala taki brazowy sluz.....

Gość PONAWIAM TEN TEMAT

Gość teścik
Niech zrobi test :) Poza tym na portalach medycznych można poczytać, że pierwsze krwawienie może być nierozróżnialne od okresu. A wogóle, to jak mogła nie iść do ginekologa ??

Gość teścik
Poza tym w pierwszej ciąży ciężko odróżnić :)

Gość coooos
Tylko podejrzewam ja ze miala cykl bezowulacyjny...nie miala plodnego sluzu tylko ten poowulacyjny caly czas i wtym cyklu tak samo.A oprocz tego miala b.nasilone objawy PMS co swiadcza o tym....zRESZTA JEST SZCZUPLA BARDZO(46KG NA170CM) Wiec jak nie miala owulacji to chyba jest wykluczona....zreszta zdarza sie atkie cos bardzo rzadko

Gość teścik
Jak mogła nie mieć owulacji przez 46 dni ?? No chyba, że już jest w ciąży!! Wtedy to co nazywasz okresem, to jest plamienie ciążowe, po takim czasie może zwiastować poronienie, chociaż wcale nie musi. Recepta: Wykonać test ciążowy i iść do ginekologa!!! Jedno i drugie obowiązkowo, tym bardziej, że miała co 22 dni :)

Gość misiiia
no moze mila ale to byl normalny i silny okres..... a przed nim sie b.zle czula a po nim wszystko wrocilo do normy....

Gość to moze i mi
pomozecie, zastanawiam sie czy możliwy jest "okres" w którym krwawienie jest niewielkie wręcz bliskie zeru, a błona sama "wydostaje sie" na zewnątrz,czy ktoś tak miał? trwało to kilka dni dłuzej niz normalny okres i mniejwiecej w tym terminie z poslizgiem tygodnia,jak sądzicie ?

Gość ja miałam
"okres' w ciązy.Przez 2 miesiące. Ponieważ nigdy nie miałam obfitego, to dla mnie jego obfitość była normalna. Jedyna różnica była taka, że nie miałam PMS, które wcześniej mi dokuczało i to bardzo.

Gość cooooos
a moja dziewczyna wlasnie miala i to silny jak nigdy dotad.... Czasem miewa teraz takie klucie w prawym jajniku,a nasila sie ono np:przy wykonywaniu gwaltowniejszych ruchow i chodzeniu,a takie bywaja objawy cyklu bezowulacyjnego czy torbieli.......

Gość to moze i mi
niestety nikt nie pomógł, :-( a taką miałam nadzieje