Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Widzieliście nakładki na bankomat?

Polecane posty

2 minuty temu, salix napisał:

Chodzi mi o to, ze oddział banku jest czynny do 17, a wpłaty i wypłaty są realizowane tylko do 14.

Nie widzę problemu żeby z rana załatwić sprawę tak jak w urzędach najlepiej z rana. Nie ma co szukać szczegółów jak coś jest proste do ogarnięcia. 😁

Najlepiej mieć możliwość płacenia internetem i gotówkową Nawet jak coś wam się zepsuje,.jakieś usługi zawsze płaci przeważnie gotówką.

4 minuty temu, Fifofa napisał:

Obojętnie nawet w oddziale banku jak chcesz wpłacić na konto 

Wtedy w niższych kwotach wpłacasz żeby uniknąć zbędnej biurokracji, bo jak zaniesiesz im z 10 k euro bez żadnego kwitu skąd to masz, to będą problemy. 😆

16 minut temu, sdfxd napisał:

czym sie hugh zajmuje ?

Pozyskuje kasę na Pomorzu utrzymując przy tym matkę, żonę i córkę. 

Dziwisz się potem, że chłop nerwowy, na zęby dla matki nie ma i chce, żeby Widmo robił mu dobrze ustami 😄

Kasa nie leży na chodniku. A tu tyle osób do wykarmienia 😄

9 minut temu, Fifofa napisał:

Obojętnie nawet w oddziale bаnku jak chcesz wpłacić na konto 

😁

Wtedy w niższych kwоtach wpłacasz żeby uniknąć zbędnej biurоkracji, bo jak zaniesiesz im z 10 k eurо bez żadnego kwitu skąd to masz, to będą problemy. 

Edytuj

Edytowano przez Get Out

4 minuty temu, Fifofa napisał:

Najlepiej mieć możliwość płacenia internetem i gotówkową Nawet jak coś wam się zepsuje,.jakieś usługi zawsze płaci przeważnie gotówką.

Jedno drugie ma sens 😆

1 minutę temu, Get Out napisał:

😁

Wtedy w niższych kwоtach wpłacasz żeby uniknąć zbędnej biurоkracji, bo jak zaniesiesz im z 10 k eurо bez żadnego kwitu skąd to masz, to będą problemy. 

Edytuj

Problemy to nie, po prostu nie przyjmą,.poproszą cię o kwitek abyś załatwi i wtedy wpłacisz.

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Dziwisz się potem, że chłop nerwowy, na zęby dla matki nie ma i chce, żeby Widmo robił mu dobrze ustami 😄

Dlaczego w każdym poście kłamiesz, że Hugh utrzymuje swoją mamę? 

Jedyny problem z wykarmieniem samej siebie masz przecież ty (jazda do Elci o łososia). 

21 minut temu, sdfxd napisał:

co sobie kupilas? pochwalisz sie ?

Nie. Mózg Madzi znowu by spłonął. 

45 minut temu, Get Out napisał:

To jest jak inny świat i zależy jak ktoś żyje. Nawet za pięć stów można kupić nową podróbe Samsunga i hula to to jak się należy. 😁

W jakiej piwnicy ty się uchowałeś? No powiedz mi ..., dziadek

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Tu się mylisz i to bardzo kasa leży na chodniku nie umiecie jej zbierać 

26 minut temu, Get Out napisał:

Ale jak się coś robi fizycznie i trzeba mieć przy sobie kontakt z kimś , to jest narażony na uszkodzenia. 

A nawet droższy może być dobry z jabłuszkiem. To jest kwestia jak kto funkcjonuje i do czego potrzebuje . 

Tylko Samsung z dobrym aparatem, jak się nie ma przy sobie aparatu z obiektywem do makro 📷Więc cena Idze od 3 tysięcy wzwyż 😅A za 500 złotych to można kupić dla dziadka z klawiaturą, lub używany 🙃

1 minutę temu, Patricie Dumbinová napisał:

W jakiej ty się uchowałeś ,że cię dziwi kwestia sprzętu w zależności do czego ktoś potrzebuje to nawet nie chce wiedzieć. 😆

Btw jesteś starszy ode mnie ukrze, a chcesz mi wiek wypominać. Kompleksy jak UJ😁

30 minut temu, salix napisał:

Szkoda cokolwiek jej tłumaczyć dla niej 50 tysięcy to prawie fortuna, którą trzeba trzymać na lokacie dla dziecka, a zeby to proteza. Inne realia inne kategorie myślenia. 

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Jak to tłumaczysz ze swojego punktu widzenia, Salix? Dyskusja nawet nie na kolejnym temacie, a na TYM samym temacie. Zostaje merytorycznie wyjaśniona... stronę dalej - pisze to samo! 

Naprawdę upośledzenie umysłowe? 

5 minut temu, Patricie Dumbinová napisał:

Czemu Moon przebierasz się za baby? To jakiś fetysz czy choroba? 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Tylko Samsung z dobrym aparatem, jak się nie ma przy sobie aparatu z obiektywem do makro 📷Więc cena Idze od 3 tysięcy wzwyż 😅A za 500 złotych to można kupić dla dziadka z klawiaturą, lub używany 🙃

Nie chce mi się linków wstawiać bo do tysiaka są dobre podróby Samsunga i w niczym nie ustępują oryginałowi, a później można zmieni na kolejną nówkę. W abonamencie pewnie bierzesz to dużo cię nie kosztuje nawet drogi Samsung co miesiąc ze sześć dych wystarczy doładować i można się wozić że się ma drogi telefon. 😆

Czemu Moon przebierasz się za baby? To jakiś fetysz czy choroba? 

Prawdziwa natura wychodzi i jest bardziej kobiecy wtedy niż niektóre baby. 😆

1 minutę temu, Get Out napisał:

Nie chce mi się linków wstawiać bo do tysiaka są dobre podróby Samsunga i w niczym nie ustępują oryginałowi, a później można zmieni na kolejną nówkę. W abonamencie pewnie bierzesz to dużo cię nie kosztuje nawet drogi Samsung co miesiąc ze sześć dych wystarczy doładować i można się wozić że się ma drogi telefon. 😆

Nie biorę w abonamencie tylko za gotówkę ☺️Ech widzę, że same biedne dziady bez grosza na tym forum, którzy nawet matkom na zęby wyliczają 🤨

A pisałam, żeby na NfZ i 500 tysięcy do przodu na lokatę dla córki 😋

7 minut temu, Get Out napisał:

W jakiej ty się uchowałeś ,że cię dziwi kwestia sprzętu w zależności do czego ktoś potrzebuje to nawet nie chce wiedzieć. 😆

Btw jesteś starszy ode mnie ukrze, a chcesz mi wiek wypominać. Kompleksy jak UJ😁

Śmieszą mnie twoje podróbki telefonów... no ale tak, gadam z facetem od gaźników, który zatrzymał się w latach 80 na bazarach u ruskich

Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał:

Przeczytaj nick, łysa tępa ...o, a potem zapytaj jeszcze raz. Dumbino zezwala mi na takie rzeczy, poza tym jesteś jedyną osobą, która nie odróżnia rowerzysty od znaku drogowego albo dzika. Wypierdalaj! xD

Ponawiam pytanie - Bo cały dzień latasz za mną, czemu przebierasz się za kobiety? Jesteś chory?😄 Niestety choćby skały srały, nigdy nie będziesz na miejscu mojego myśliwego, więc pozostaje bełkocząca Dumbo 😏

Jak się mały hejter zdenerwował 😅Ten to musi być dopiero kiepski w łóżku, a takiego kozaka tu zgrywa i tyle razy randki mi proponował. Szokujące 😅

nigdy nie będziesz na miejscu mojego myśliwego,

Eks mąż pan Bunia P... 😎

• Haha 1

15 minut temu, Fifofa napisał:

Problemy to nie, po prostu nie przyjmą,.poproszą cię o kwitek abyś załatwi i wtedy wpłacisz.

No nie bo oni mają obowiązek sprawdzić legalność źródła które chcesz wpłacić i co za tym idzie powiadomią odpowiednie organa. To jak urząd czy sądy muszą przestrzegać przepisów. 😁 

Śmieszy mnie też Pani Doktor, która legitymuje się tytułem naukowym (tutaj każdy mądry i piękny 😄) I zamiast wyrwać studentów, kolegów ze studiów, to na kobiecym forum i dziale ero, gdzie lata lała na mnie hejt, robiła wojny, ohydne hejtowała, poznała w końcu żonatego faceta, z pakiecie z żoną i dzieckiem, który dla odskoczni szukał kobiety w celu nadania jej statusu zależna od niego, bo jest ZABORCZY, by związać ją linami i ubezwłasnowolnić całkowicie. 

A przecież można ją wysłać na jakąś terapię, kurs, prace na kasie w Biedronce lub prawo jazdy 😜😁

Hm życie 😌

4 minuty temu, Get Out napisał:

No nie bo oni mają obowiązek sprawdzić legalność źródła które chcesz wpłacić i co za tym idzie powiadomią odpowiednie organa. To jak urząd czy sądy muszą przestrzegać przepisów. 😁 

Mniejsza z tym większość jest ubezwłasnowolniona gotòwkowo czy banknotowo

Reklama  Prime Video

8 minut temu, Patricie Dumbinová napisał:

Śmieszą mnie twoje podróbki telefonów... no ale tak, gadam z facetem od gaźników, który zatrzymał się w latach 80 na bazarach u ruskich

A mnie śmieszy tuman który nie wie że cały sprzęt ogrodniczy bazuje na zasilaniu gaźnikowym, bo jak ty sobie ośla pało wyobrażasz piły, kosiarki , kosy na wtryskach. Niektóre auta z lat dziewięćdziesiątych są na gaźnikach zasilane zresztą klasyki dzisiaj tak jak motocykle. Skutery obecnie markowe Yamahy, Wespy, Piaggio sama górna półeczka wszytko zasilane gaźnikami baranie bez szkoły. A ruskim to ty możesz buty czyścić transie 😆

Edytowano przez Get Out

3 minuty temu, Get Out napisał:

A mnie śmieszy tuman który nie wie że cały sprzęt ogrodniczy bazuje na zasilaniu gaźnikowym

Czekaj, czekaj, nie o sprzęt ogrodniczy wtedy chodziło jakiejś dziewczynie, tylko o nieodpalający samochód zimą - gdzie kazałeś jej wyregulować gaźnik xD Dobrze, że nie zasugerowałeś odpalania na pych jak swojego pierdzącego quadzika ze złomu xDDD hahaha xD 

Edytowano przez Patricie Dumbinová

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Śmieszy mnie też Pani Doktor, która legitymuje się tytułem naukowym (tutaj każdy mądry i piękny 😄) I zamiast wyrwać studentów, kolegów ze studiów, to na kobiecym forum i dziale ero, gdzie lata lała na mnie hejt, robiła wojny, ohydne hejtowała, poznała w końcu żonatego faceta, z pakiecie z żoną i dzieckiem, który dla odskoczni szukał kobiety w celu nadania jej statusu zależna od niego, bo jest ZABORCZY, by związać ją linami i ubezwłasnowolnić całkowicie. 

A przecież można ją wysłać na jakąś terapię, kurs, prace na kasie w Biedronce lub prawo jazdy 😜😁

Hm życie 😌

Brakuje Pieprz, żeby wstawiła ten filmik z gdaczącą kurą 😎

Czemu wyklikałaś mój post, że cofam pytanie o upośledzenie umysłowe 😁

W ogóle jakby reszta nie wiedziała - ona ma mnie w ignorze, nie widzi moich postów, tylko się do nich odnosi 😁

Edytowano przez Huldra

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się