Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiiia

Cykl bezowulacyujny...Pomózcie!!!!!!

Polecane posty

Gość misiiia

Czesc dziewczyny napiszcie co wiecie o tymze cyklu.... Czy jego objawami moze byc opoznienie okresu o48dni(normalnie mam co21) Teraz znow mi sie spoznia:/ Odczuwanie PMS znacznie silniej niz zwykle(dzien przed czulam z ezwariuje nerwowo:|) I wystepowanie takiego bialawego metnego sluzu,czasem zoltawego(tak przez2cykle juz) Nie mialam tego sluzu plodnego tez. Czy moze to byc oznaka torbieli jajnikow??Czy tez spowodowane jest ma niska waga(mam 170cm i 46kg.)choc morfologie zelao i inne mam w normie co o niedozywieniu nie swiadczy:P) Oprocz tego mam lekko powiekszone (chyba) sutki. Nie wspolzyje itd..... Prosze was bardzo o odpowiedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość misiiia
Blagam piszcie!!!!!!!No niech ktos opdisze!!!!!!!

Gość maniane
z pewnoscia tp powinnam pojsc do ginekologa. bo to co opisalas swiadczy , ze cos u Ciebie jest nie tak, ale nie chce zgadywac co Ci moze byc

Gość misiiia
Do tego jeszcze od wczoraj zauwazylam troszeczke takiego brazowego sluzu, jest go b.malo.Poza tym nie mam zadnych objawow jak przed okresem:(

Gość dfdafertazd
Idź do ginekologa to po pierwsze a po drugie to zacznij jeść bo, to może być przyczyną zatrzymania miesiączki. Ile masz lata?

Gość misiiia
heh 15,5

Gość do misiiia
nie zastanawiaj się co to może być tylko idz do gina to mogą być zaburzenia hormonalne jeśli wykluczasz ciążę może być co innego...trudno zgadywać musi zbadać cię lekarz powodzenia :)

Gość dfdafertazd
To naprawdę zacznij dobrze się odżwywiać i przytyj pare kilo i wszystko wróci do normy. Ale do lekarza się też możesz wybrać nie zaszkodzi.

Gość misiiia
O to racja, moje ulubione zarcie to slodycze:P Tylko niepokoi mnie ten sluz brazowaty, czego to moze byc objaw???

Gość misiiia
Prosze niech ktos odpisze!!!!!!

Gość luskaaa
Hmm, tez by mnie to zaciekawilo,moze ktos zna odpowiedz

Gość misiiia
PONAWIAM TEN TEMAT!!!!!!!!!!! Moze by mi ktos odpisal, nie wierze w to z e nikt nie ma o tym pojecia....

Gość samanite
a czy skapa miesiaczka moze byc powodem braku owulacji?