Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiola_75

Trzeszczące stawy

Polecane posty

Po ciąży ( już 1.5 roku ) bardzo mi trzeszczą stawy kolanowe. Zarzywam witaminy, staram się jeść dużo żelatyny i nic... Czy ktoś miał taki problem? Jak z tym sobie poradzić?

Gość może brakuje ci kolagenu
jedz salcesony, galaretki - zimne nóżki

Gość sierotka
Cześć, mnie trzeszczą stawy od zawsze - przy kucaniu, klękaniu; czasem strasznie głośno strzela, zawsze ogarnia mnie wtedy śmiech, zwłaszcza kiedy dzieje się to publicznie :) Trwa to lata i niczego nie udało mi się zrobić. W zasadzie w niczym mi to nie przeszkadza...

Gość luleczka 82
Hej, Ja też mam problem z trzeszczącymi stawami. Zaczęłam nawet brać glukozaminę. Niestety mój organizm jej nie toleruje - mam problemy żołądkowe. Czy macie podobne objawy? Zastanawiam się czy istnieją jakieś inne sposby wali z tą dokuczliwą przypadłością. Być może galaretki i wszystkie produkty zawierające żelatynę są pomocne, tylko na ilę...Pozdrawiam

Gość wiki32
Polecam suplement Stavin na trzeszczące stawy i kości, dużo biegam dlatego musiałam znaleźć dobry specyfik na stawy, brałam różne medykamenty ale dopiero stavin w postaci syropu o smaku wiśniowym mi zasmakował i przyniósł ulgę ;]