Chuda83 0 Napisano Lipiec 12, 2005 Podczas nakładnia mojemu chłopakowi prezerwatywy śpieszyłam się i nałożyłam ja z początku na złą stronę, zdjełam nałożyłam jeszcze raz i juz dobrze...Czy możliwe abym od tego zaszła w ciążę? Spóźnia mi się okres( dodam że zawsze miałam nieregularne miesiączki) .Pobolewa mnie brzuch,mam huśtawkę nastroju,-ale nie miałam bólu piersi ani zwiększonej ilości śluzu-jak to zwykle przed okresem było... a może to wszystko jescze przedemną?Może ktoś był w podobnej sytacji? Pomożcie bo zwariuję:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiedy 0 Napisano Lipiec 12, 2005 tez tak kiedyś zrobiłam ale ja nie zaszłam w ciąże.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak nic jesteś w ciąży.... Napisano Lipiec 12, 2005 GRATULACJE raduj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ................DDDDDDDDD Napisano Lipiec 12, 2005 no niestety, ale masz duże szanse na bycie w ciązy :( jA TEZ MAM DZIDZUSIA I WŁAŚNIE PRZEZ TAKIE ZŁE ZAŁOŻENIE GUMKI :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezdecydowana P Napisano Lipiec 13, 2005 nie sluchaj ich,bo Ci wmowia dziecko w brzuch:P nie jestes w ciazy,zaufaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejbep Napisano Lipiec 13, 2005 hmm, no jak na tej stronie cos bylo to nigdy nie wiadomo..... ale mze dostaniesz okres....a ie zawsze przed okresem sie ma zawsze takie same objawy co zwykle......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka22 Napisano Lipiec 13, 2005 Ja tez tak kiedys zrobilam, ale zbyt sie balam i zalozylam nowa, juz na dobra strone, wolalam nie ryzykowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach