Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w ciąży...

jak nazwać dziewczynke a jak chłopca??????????????????

Polecane posty

Gość MikaM
Chłopiec:Raduś Dziewczynka:Karolinka

Gość kika1
dziewczynka Julita, olga gabrysia chłopiec hubert gracjan cyprian nikodem pozdrawiam

Gość kasia.................
To moje imię-okropne.Ładne na pewno dla dziecka,ale jestem już dorosła i jak mam się przedstawiać Kasia??-głupawo,Katarzyna trochę pretensjonalnie.Nie cierpię tego typu imion.Zosia ,Jasiu,fajne dla dziecka,ale przez większosć życia jesteśmy niestety dorośli.

Gość kasia.................
Zapomniałam jeszcze o Marysi,dla mnie też okropne

Gość gala
Moim zdaniem sliczne są dla chłopca: Filip, Wiktor, Tomasz lub Franek a dla dziewczynki Ewa lub Martyna

dla dziewczynki: Karolinka Natalka Madzia Ania Ewelinka Patrycja Wiktoria Paulinka Kasia dla chlopczyka Maniuś ( Mariuszek ) Tomek Krzysiu Maciek Bartuś Michałek Remik,Remek ,Remigiusz Fabik,Fabian

Gość Czytam te imiona
i próbuję niektóre zdrobnić (dla małego dziecka). Chyba jestem niedzisiejsza, bo Nastki, Kornelie i Gracjany do mnie nie przemawiają. A juz zwłaszcza "serialowe" Amelki. Brrrrrrrrrrrrrrr

Gość rudziaaa
e tam z twoja lista- to sobie wymyslilas!!

Gość a może tak np
Mateusz ?

Gość faflowa
mateusz- bardzo ladne!! tez mi sie bardzo podoba

dziewczynka - Nokia chłopiec - Ericsson albo chłopiec Peugeot, Volkswagen, Ford dziewczynka Mercedes, Toyota, Kia albo dziewczynka Dosia chłopiec Ariel :)))))) Jeszcze może być Ptyś i Balbinka :D

a moja córcia to Estera a mój bratanek będzie miał na imię Igor - i co może być??

Gość Alicja Marianna Maciej
:)

Gość brzuchataa
e tam igor, dzieciaki beda wolac na niego indor!!!!

Gość Przyszła Mama
Adrian-zwala mnie z nóg to imię..A DZIEWUSZKA Wika,bardzo mi się podoba(ale trochę oblatane)a poza tym Nikola,Weronika,Maja

Gość do autorki
dziewczynka- Livia, Alicja, lena chlopiec- Igor, Beniamin, Samuel

Trodno radzić, jak widac gusty sa bardzo różne. Ja duzo wczesniej (przed ciażą) wiedziałam, że będę miała synka Patryka, takie dziewczęce marzenia...... Imion męskich niwiele mi sie podoba, oprócz tego, które nadałam mojemu synowi mogłabym jeszcze rozważać: Łukasz, Daniel, Dawid, Klaudiusz, Krzysztof, jesli chodzi o żeńskie to nie wymieniam, bo tutaj wybór miałabym znacznie wiekszy. :)

gracjan, cyprian, nikodem, estera, igor - ludzie zastanówcie się jaką cholerną krzywdę zrobicie swojemu dziecku dając mu takie debilne imię??????????? Widać, że traktujecie je jak jakieś zwierzątko, któremu można dać śmiesznie na imię!!!!! Porażka!!!!

Gość Mewa Śmieszka
jak synuś-to Alfons,albo Pafnucy,a jak dziewuszka to Lodzia,albo Pelagia

Gość jaja
dam dziecku na imię Filip, Patryk Igor, a dla dziewczynki Wiktoria Oliwja, Daria

Gość padlinka
paulina lub gabriela dla dziewczynki, franciszek albo jan dla chlopca

Gość wela
Mnie kiedyś podobało się imię Melissa, ale ono raczej pasuje w Stanach niż w Polsce, więc odpada, podobnie z Oliwią, przez znane wydawnictwo imię to stało się pretensjonalne pozostałe opcje to: Weronika (Wera), Wiktoria, Patrycja, Paulina i Martyna, dla chłopca: Patryk, Daniel, Dawid lub Błażej, chociaż z imieniem męskim mam duży problem (nie ukrywam, ze wolałabym mieć dziewczynkę)

Gość aankaaaa
moja koleżanka właśnie urodziła synka i będzie się nazywał MARCEL co wy na to? bo mnie się podoba imię nie często spotykane.

Gość EDIT31
dziewczynka: LILIANNA ZUZANNA GABRYJELA (NIE GABRYSA) ALEKSANDRA (NIE OLA) WIKTORIA chlopiec : JEREMIASZ JAKUB (NIE KUBA,KUBUS) WIKTOR OLAF ZACHARIASZ (JAK KTOS WYBREDNY) JONASZ OSKAR po za tym bartosz nie bartus,filip nie fifi, itd

chlopiec: Jacek Huber Xawery Norbert Oskar Radosław Rafał Sergiusz Wojciech Remigiusz Natan Jakub Kaspian dziewczynka: Amelia Kinga Marika Oliwia Roksana Sara Jessica Marzena Marta Jagoda

Gość ja mam syna Mateusza
super fajne dziecko, wrażliwe i kochane - polecam to imię, choć jest teraz dużo Mateuszów dookoła. A miał być Jakub, Michał albo Paweł. Ale wcale nie żałuję, Mateusz to najfajniejsze imię dla chłopca ( zakochana mama ). :-P