Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w ciąży...

jak nazwać dziewczynke a jak chłopca??????????????????

Polecane posty

Gość padlinka
a ja jeszcze cale zyci maze o tym zeby nazwac corke debora, ale boje sie rodzinnego gadania...ze nibt zydowskie imie, itd dla mnie debora brzmi pieknie, troche gorzej ze zdrobnieniami :-p

Gość migdali
chlopiec natan,dziewczynka abigail ,megan 2 pierwsze imiona sa hebrajskie,biblijne,nie obchodzi mnie,co ludzie pomysla,zreszta nie mieszkam w polsce i kocham izrael. debora tez ladne imie -po hebr pszczola

Gość agakk
Moj syn ma na imie Konrad! To przepiekne imie i synek tez jest sliczny, he, he. Ma ogromne okragle niebieskie oczy i wszystkie kobity sie za nim ogladaja, te male i duze ;-). A on ma dopiero 2 latka! ;-) A dla dziewczynki tez wybralabym Oliwia,mojemu mezowi z kolei podoba sie Jagoda. Wybor nalezy do ciebie. powodzenia. Aga

Gość Patusia_28
moja coreczka ma na imie Milenka (Milenka, Milusia, Mila, Lenka...), as ynek to Rafałek. jak dla mnie bardzo ladnie:)

Dla dziewczynki: Miriam, Julia, Kornelia Dla chłopca: Paweł, Marcin, Tomasz

Gość APRI
mam troje dzieci chociaz tylko dwa ray byłam w ciązy;) udaly mi sie bliżniaczki Kornelia i Nadia no i starszy braciszek moich córeczek Alan i to wlaśnie te imiona mi sie najbardziej podobają;)

Gość Aleksandra vel Ola
dziewczynka to chyba Patrycje, podoba mi sie tez Iza chlopiec Kuba, Tomek oklepane ale tradycyjne i ladne smiesza mnie imiona w Polsce typu Jessica,Nikola to juz wogole tragedia...albo ostatnio slyszalam jak babcia wolala na synka Bruce...czarna rozpacz

Gość Aleksandra vel Ola
tzn na wnuczka i nie Patrycje tylko Patrycja :)

Gość anyżówka
jak bylam mlodsza, to zawsze podobalo mi sie imie Wioletta, Wiola, w sumie dalej mi sie podoba :) albo podobnie - Jola, tez fajnie. Malina, Jagoda, od razu budza mile skojarzenia. chlopak - Iwo (no coz poradze, ze kocham to imie), Marcin - popularne, ale ladne, Jacek i Marek - takie wesołe, same w sobie juz brzmia jak zdrobnienia :) nie znosze natomiast imion typu Alan, Brajan, Andżelika, Dżesika itd.. brrrr :P

Moja coreczka ma na imie WIKTORIA za 4 mies urodze drugie dziesko jesli bedzie dziewczynka to OLIWIA a chlooczyk KAMIL.

Gość Agnes79
Ja mam Majeczkę. Podoba mi się jeszcze Marika, Liliana, Lena. Z chłpcem nie mam pomysłu.

Gość palemka
A co myślicie o imieniu Nadia?

Gość iwka chicago
a co myslicie o imieniu Lisa? ja urodze w usa i chyba tu bede mieszkala

Gość A może by tak...
Karol i Milena. To moje typy na przyszłośc. Dla córeczki zasztanawiałabym sie jeszcze nad Darią ( mąż ma na imię DArek...), ale koleżanka mi je "ukradła"

Gość agula32
Ja z wyborem imion dla swoich chłopców nie miałam.Mam Dominika i Krystiana,miałabym problem z imieniem dla dziewczynki ale podoba mi się Natalia lub Dominika.

Gość agula32
Ja z wyborem imion dla swoich chłopców nie miałam.Mam Dominika i Krystiana,miałabym problem z imieniem dla dziewczynki ale podoba mi się Natalia lub Dominika.

Nadia i Lisa to bardzo ładne imiona :) Podoba mi się też Natalia, choć ostatnio trochę oklepane, ale i tak jeszcze nie tak bardzo jak np. Wiktoria :p Na placu zabaw same Wiktorie oraz Julcie :p

Gość KiKa_____
Monika,Natalia,Agnieszka,Anna,Oliwia,Wiktoria,Magda,Maja Tomasz,Adam,Łukasz,Kamil,Dawid

Gość aaa***
a mi sie podobaja ;AMELKA, GRETA,KAROLINA,RENATA:) MARCIN,MACIEJ,WOJTEK,ADAM:)

Gość Nire
Imiona dość dziwne: Dziewczynka - Wiekna, Berta, Tatilna, Eryka, Klara, Estera, Brunchilda, Zarzyczka, Chłopiec - Rajmund, Ebarthard, Atto, Rajnewan, Szarlej, Nord, Olaf, Lokki, Witlon,

Gość dorotabery
ja mam Martynke i Agatke

Gość izu
Mnie podoba się Zuzanna, Oliwia, Maja, Alicja, a dla chłopca Jakub i Alan

Gość Miła Andzia
Dziewczynkę nazwac Patrycję , Nikola , Anna Chłopaka Nazwac : Bartek , Marcin , Rafał

Ja mam córeczkę karinkę jest to według mnie bardzo ładne imię mało popularne ale zarazem takie normalne :) I wszystkie Karinki są wesołe :) Chłopczykowi dałabym na imię Michał, bo wszyscy jakich znam sa bardzo sympatyczni :)

Gość gość
Dla dziewczynki podobają mi się : Ania, Klara i Natalia Dla chłopca: Kamil, Gabryś, Olek.