Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie_załamana

Moja córka jest LEZBIJKĄ ?

Polecane posty

Gość totalnie_załamana

Dzisiaj moja 18letnia córka powiedziała mi że jest lezbijką ze zgrozą stwierdziłam ze nigdy w jej opowieściach nie występowali mężczyźni zawsze była otoczona koleżankami.. chcę jej to jakoś wybić z głowy czy ktoś ma podobne doświadczenia?CO JA MAM ROBIĆ ????????????????????????????

A potrafisz powiedzieć co Ci to przeszkadza?

Gość zaakceptuj ja taka jak jest

Gość pomyśl babo troszkę
18 lat to jeszcze dziecko skąd ona ma wiedzieć czy jest lesbijką jak chłopa jeszcze nie miała :D

Gość stara baba
a wali takie byki jak w podstawowce

No i co z tego.ze jest???co ci w tym przeszkadza?najważniejsze, żeby była zdrowa i szczęśliwa.A ty powinnaś być z nią , a nie przeciwko niej.

Wolabyś żeby miała raka? przeciez to nie jest jakas straszna tragedia w końcu to Twoje dziecko więc poprostu to zaakceptuj i jej pomóż bo pewnie dla niej to też jest trudne

Gość kammaa
Dobrze ze lezbijka:> Gdyby byla lesbijka to juz inna sprawa!!tak to NIC sie nie przejmuj;)

do totalnie_zalamana: nie wybijesz jej tego z głowy, bo to NIE JEST KAPRYS dojrzewającej dziewczynki. Jeśli jest tego pewna, to znaczy, że ma taką orientacje seksualną. Nie rozpatruj tego w kategoriach tragedii jakiejś. Pogódź sie z tym. Doceń fakt, że córka Ci o tym powiedziała. Jej na pewno jest jeszcze bardziej ciężko niż Tobie, bo to ona będzie musiała jakoś ułożyć sobie życie i znaleźć szczęście, co w dzisiejszym podejściu społeczeństwa do wszelkich inności będzie nie lada wyzwaniem... Skoro córka Ci powiedziała, to znaczy, że darzy Cię zaufaniem, oczekuje wsparcia i akceptacji. Potraktuj to poważnie i zaakceptuj ją taka jak jest. Najważniejsze, by była szczęśliwa i czuła się kochana przez najbliższe jej osoby. A Ty jesteś taką osobą w jej życiu...

Gość tatus coreczki
Zamiast plakac glupia babo to sie ciesz, ze zaden oblesny palant nie bedzie jej oblapial, krzywdzil itp. Niech sobie znajdzie fajna kobietke i z nia zyje, a nie z jakimis brudasami z osiedla sie zadaje.

Gość Zehnfingerblindschreibmethode
NIestety nic pani na to nie poradzi....ona pewnie sama chcialaby to zmienic, ale nie moze:( musi pani to zaakceptowac i kochac swoja córke. Ps. lesbijka a nie lezbijka:) pozdrawiam

Gość abababa
Następna prowokacja :0

prowokacja jak nic a ludzie sie nabierają :o

Witaj załamana Jest to naturalny DAR dany córce by doświadczyła inności wśód ludzi.Jest to potrzebne do rozwoju duszy iaczej to ujmując podświadomości,energii...Nie przeszkadzaj.Zrozum.Nie potęmpiaj.Cłowieku (kazdy człowiek)to co potępiasz w innych,stanie się Twim udziałem.Szczęście -swoboda wyrażania uczuć,myśli i realizacja ich. Życzę Wam dużo dobra i samych słonecznych dni.

Gość do tej ostatniej wypowiedzi
buahahahahahahaaaaaaaaaaa Człowieku (bo każdy jest człowikiem) padłem ze smiechu buahahahahaaaaaaaaa

Gość Kochana ....
rodzice dzieci kochają takie jakie są, a nie takie jakie chcielibyśmy żeby były... pozdrawiam Miła :-D

Gość dc
musisz ją zaakceptować taką jaka jest