Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananka

Dobry gin w Bydgoszczy

Polecane posty

Gość bananka

Szukam dobrego gina w Bydgoszczy lub okolicach. Mozecie mi kogos polecic?? Z gory dzieki! Pozdrawiam!

Gość bydgoszczanka
polecam pania doktor w szpitalu im. Jurasza w Bygdoszczy jest swietna mozna z nia pogadac o wszystkim nie bede pisała nazwiska bo nie wiem czy ona by tego chciała wiec jak bedziesz chciala wiedziec wiecej to napisz do mnie na gg 3709512

Gość gin
najlepszy gin jest Gordon oryginalny, z zolta nalepka mozna pic z tonikiem w kazdym monopolu dostaniesz

Gość do bydgoszczanka
w jaki sposob mozna sie do tej pani doktos dostac? przyjmuje prywatnie? napisz chociaz nazwisko przeciez nic sie nei stanie a zyska klientow.

Gość lulua
upup

Gość bydgoszczanka
trzeba isc do przychodni przy Jurasza i sie zarejestrowac pani doktor nazywa sie Senterkiewicz ma tez prywatny gabinet w Bydgoszczy PIERWSZY RAZ JAK SZŁAM DO GINEKOLOGA TO MIALAM WIELKIE OBAWY ALE TERAZ MOGLABYM CHODZIC CODZIENNIE BO NIE MAM PRZED NIA ZADNEGO WSTYDU, O WSZYSTKICH PROBLEMACH MOZNA Z NIA POGADAC poza tym ona jest naprawde mila i zawsze sobie mozna z nia pozartowac jutro wlasnie mam wizyte! pozdrawiam i polecam

hej! Ja właśnie do niej chodzę od pół roku (prywatnie) - jest konkretna i rzeczowa :) A teraz wiem, że pracuje w Juraszu :) Polecam. Poza tym ponoć ordynator patologii ciąży jest dobry i kobitki polecają Sztenca z Szubina - ale te dwa nazwiska piszę nie z własnego doświadczenia ........... Pozdrawiam

Gość polecam dr.karpów
ona pracuje w szpitalu miejskim na ginekologii,patologii i poloznictwie rzeczowa,konkretna zawsze usmiechnieta,odpowiada spokojnie na kazde nawet smieszne wg.pytania no i jest zawsze pod telefonem,kiedy mam jakies watpliwosci slyszalam ze jeszcze skórczewski jest dobry