CałaJa 0 Napisano Lipiec 16, 2005 Witam:) Przez 5 miesięcy stosowałam tabletki antykoncepcyjne, teraz mam siedmiodniową przerwe i niechce dalej brać tabletek. Chce je odstawić, gdyż nie mam już faceta i niechce się katować chemią, reszta po tych tabletkach pewnie zgrubłam, a chce schudnąć. Po jakim czasie dostałyście zwykłej naturalnej menstruacji?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Plusia Napisano Lipiec 17, 2005 Ja odstawiłam tabletki po 5 latach bo chcę mieć dzidziusia.U mnie naturalny okres nie występował bardzo długo, ponad 4 miesiące, aż wreszcie wybrałam się do gina. Dostałam Luteinę 50 i dopiero po niej nastapiło bardzo krótkie i skąpe krwawienie. Zobaczymy jak będzie w tym miesiącu. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozka Napisano Lipiec 17, 2005 ja po odstawieniu tab. dostałam okres w tym samy czasie co zwykle:) ale słyszłam ze mozna nie dostawac przez kilka miesiecy i to podobno normalne, wiec nie ma sie czym martwic, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CałaJa 0 Napisano Lipiec 17, 2005 Dziekuje kobietki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kach 0 Napisano Lipiec 17, 2005 Po 1,5 roku brania zrobilam sobie 3-miesieczna przerwe i okres przyszedl tak jak powinien - dokladnie 28 dni po dniu, w ktorym mialam wziac kolejna tabletke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaza2234ee 0 Napisano Lipiec 17, 2005 Ja z odstawienia miałam 30.05 i dopiero wczoraj dostałam ten zwykły,a odstawimał bo chce się starać o dzidzie. jak długo przed ciążą należy odstawić tabsy? Brałam 1,9 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina_23 Napisano Lipiec 22, 2005 Ja już 7 tydzień po odstawieniu tabletek czekam na okres i nic. Trochę się martwię i nie wiem czy nie zrobić sobie testu. To normalne ze tyle trzeba czekac na okres? Tabletki bralam prawie 5 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i kto to mowi Napisano Lipiec 22, 2005 no jasne ze normalne......ja pierwszy naturalny cykl po odstawieniu mialam 52 dniowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach