Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacy on

tabletki a sex w czasie okresu

Polecane posty

Gość niewiedzacy on

mam pytanie czy tabletki antykoncepcyjne zachowuja swoje dzialanie podczas ~przerwy na okres~ ? z gory dziekuje za odpowiedz

Gość shit
przeczytaj ulotke dołączona do opakowania lub skonsultuj sie z lekarzem bądź farmaceuta :)

Gość niewiedzacyon
moja dziweczyna wyjchala ze swoimi tabletkamina tydzien wiec skad mam wziasc ulotke. a do apteki pytac sie o taka rzecz raczej nie pojde ... Naprawde nikt nie moze mi pomoc? :(

czlowieku, na okres mozesz sobie chyba zrobic przerwe, skoro caly miesiac dziewczyna jest do twojej dyspozycji. Przeciez to niehigieniczne.... Ale odpowiadajac na pytanie - tak, jest rowniez zabezpieczona, o ile brala regularnie tabletki i nic sie nie przydarzylo co moglo zaszkodzic dzialaniu tabletek

jak tak kochasz swoja dziewczyne to dowiedz sie jak to jest z płodnoscia a okresem...jak dziewczyna ma okres to niezachodzi w ciaze wiec niemasz sie czego bac..a jak jeszcze brala tabletki to juz na 100%..bo krwawienie ktore wystepuje po skonczeniu opakowania tak naprawde nijest typowym krwawieniem a tylko czynnikiem przypominajacym krawienie...zreszta poczytaj ulotki w tabletkach

Gość Pimki
www.schering.pl jest tam ulotka elektroniczna Poza tym chyba latwiej zajrzec do ulotki, lub zapytac dziewczyny

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Natalia, znajdziesz mnie na http://kordelia.org/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...

Gość Cleo1976
Tak.Kobieta przyjmująca pigułki w schemacie 21+7 jest chroniona także podczas 7-dniowej przerwy.Nie należy jednak tej przerwy wydłużać, nawet jeśli krwawienie jeszcze trwa.