Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eda2

jak przyspieszyć okres?

Polecane posty

Może ktoś wie jak przyspieszyć okres o kilka dni?

Gość i kto to mowi
jesli bbierzesz tabletki to nie bierz 2-3 ostatnich tabletek

Moze nie dawaj takich rad z tymi pigulkami bo nie wiadomo jakie bierze, chcesz miec cudze dzieci na sumieniu??

Gość nie przyspieszać
wkrótce być może pojawi Ci się tu milion porad z tzw. "naturalnymi metodami" przyspieszania okresu i radzę Ci na nie uważać. już się trochę naczytałam o jedzeniu cytryn, ogórków, upijaniu się czerwonym winem i tym podobnych; nie wiem, skąd dziewczyny to biorą, ale można sobie poważnie zaszkodzić, jeśli by się do tych pomysłów stosować... wiadomo - są tabletki. ale ja jestem przeciwniczką zbytecznego ingerowania w organizm (tzn. nie jestem przeciwna tabletkom, ale nierobieniu przerw itp). ja na każdą sytuację biorę tampaxy, które są wyposażone w aplikator, a więc - łatwe zakładanie, bez konieczności mycia rąk, chłonność i wygoda... polecam Ci je zamiast np. "super sprawdzonego sposobu - objadanie się bananami"...

z doswiadczenia, 2 polopiryny i do wanny z goraca woda, = najlepiej wino czerwone

Gość mysiaczekplus
polecam herbatke nazwa- KRWAWNIK dostaniesz w aptece bez recepty herbatka na zoladek ale okres dostaniesz napewno dobra przy spozniajacym sie okresie polecam