Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sc

Tefal Ingenio

Polecane posty

Gość sc

Mam zamiar kuopić sobie te garnki. Czy ktoś z forum ich używa.? Jak się sprawdzają?Są godne polecenia?

A nie ta patelnia nie rysuje się od zdejmowania i zakładania rączki? Tego obwaiam się najbardziej. Mam kilka garnków i patelni Tefala - są rewelacyjne jeżeli się o nie dba.

Gość ja mam
Nie rysuje się, a często rączkę zdejmuje i zakładam. Poza tym można używać do mieszania potraw zwykłych sztućców, a nie tylko drewnianych, i też się patelnia nie rysuje. Ale mówiąc szczerze, to staram się używać drewnianych łyżek.

Gość ja mam
Używam jej dokładnie od 10 listopada, prawie co dziennie.

Gość sc
Fajnie że tak pochlebne opinie o tych garnkach. Przekonałyście mnie całkowiecie.Myślę że już niedługo bedę je miała w domu.

Gość ja mam
Naprawdę warto!!!! Ja dostałam tą patelnię w prezencie i ozłociłam bym za nią darczyńce. Koleżanka, której kiedyś ją pożyczyłam też była zachwycona. Życzę udanych zakupów i pysznego gotowania w nowych garnkach:D

I ja sie podpisuje pod peanami na czesc Ingenio - dostalismy je ponad rok temu - garnki i zestaw patelni - uzywam codziennie, tylko tych garnkow (choc w szafce stoi jeden maly komplet tradycyjnych) i sie nie niszcza zbytnio, na pewno nie rysuja - nawej jesli sie uzywa metalowych sztuccow... Nie odwazylam sie jeszcze uzycc ich w piekarniku, ale podobno tez mozna. Warto miec! :)

Gość sj
A czy te garnki są w większych rozmiarach czy tylko 16 18 i 20? Już niedługo bedę je miała i bardzo się cieszę . Muszę się tylko pozbyć części starych garnków.

Gość Anita34
NIe polecam uzytkuję prawie 4 lata. od jakiegoś czasu schodzi z nich teflon. ogólnie obecnie nadaja się do wyrzucenia. może i motyw z nakładanymi uchwytami świetny bo bardzo poręczne w przechowywaniu jednak wykonanie teflon pozostawia dużo do życzenia.

Gość gość
Mam patelnie Ingenio. Najlepsze jakie kiedykolwiek mialam. Uzywam je juz chyba 5 lat i ani jednego zadrapania. POLECAM