Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

paulinko* wydaje mi się że każdy jak tam wejdzie okazuje się milionowym :) wejdź jeszcze raz albo podaj adres może ja też będę milionowa :):):) ?? ja się boję takich akcji poza tym za dane personalne płacą w USA dosyć sporo więc właśnie powstaja takie stronki mogę się mylić, nie wiem może akurat...

Gość ambasadorka
witam jestem tu nowa i mam pytanko do osób które dostały przewodniki po różnych krajach i do tego mapki. Napiszcie mi tylko proszę czy wysyłaliście te prośby o katalogi do ambasad np na warszawski adres czy moze bezpośrednio to tych krajów? adresy sobie sama poszukam tylko chcialam wiedzieć czy szukać tych w Polsce czy za granicą pozdrawiam

No właśnie:), becauseiloveyou, dobrze powiedziane:), nawet bardzo dobrze:D. paulink* ja tez bym chciała to sprawdzić:), a wiec we dwie czekamy na ta stronkę:) (ja i becauseiloveyou):). Czekamy:) Pa

`Drogie dziewczeta!:) Pisałyście, że dostałście darmowe próbki kosmetyków przeciwzmarszczkowych:) firmy jabushe. Ja również do nich napisałam. Odwiedziałam ich stronę internetową i tam był email :info@jabushe.pl i napisałam na niego. Niestety on jest zły:(:(. A na jaki email pisałyście Wy? Czekam na odpowiedź:) Pa

T_I_N_K_A co do tego co pisałaś, że ktoś wykorzystał Twoje dane to też może byc związane z podawaniem na każdej stronie kosmetycznej i nie tylko swoich danych.

Kutfa mi własnie tesz paklanek czy cós przysłal to ma napweno związek z Hippem albo jakimis innymi firmami co produkuja prod. dla dzieci:D

Gość aniaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny! mam do was wielka prośbę! rozwiązuje krzyżówkę i do hasła brakuje mi jednej litery dlatego mam do was pytanie co to może być: tkanina o fakturze pętelkowej??? _r_ _ _e pliska powiedzcie mi ;) bede wam wdzięczna

Gość Nie wiem ale ta tkanina to
może frotte? Jest chyba coś takiego

Gość aniaaaaaaaaaaaaaa
dzieki, dzieki, dzięki, dzieki jesteś kochana :) może teraz wygram jakąś nagrode ;) jestem ciiii baaaaaaaaaaaaaaaaardzo wdzięczna ;)

Gość -D
aniaaaaaaaaaaaaaa--------proszę bardzo :-D

Gość hmmm..
Mowi sie przyszlam a nie przyszedlam.

dziewczynki przeprasham ze dopoero teraz adres podaje ale chlopak mnie porwal ;););) -------> info@moltonbrown.com www.moltonbrown.co.uk :*:*:*:* a teraz ide poshperac w necie ;)

Gość mała wyżwiareczka
:)

Mi to się wydaje pani Moderatorko,że Xtina jest zupełnie niewinna i zupełnie się różnią jej wpisy od tej podszywki. Xtina czasem pisze wprost to co wiel z nas tu ma ochotę napisać widząc akcje różnych bachrowatych podszywaczy!

Gość inna beczka
a to nie próbki ale jak ktoś lubi sobie pograc albo puzzle pukłądac www.gamehouse.com bardzo duzo fajnych gier w wersjach demo tzn na godzinę albo iles uruchomien alemozna sie pobawic