Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Cholera miałam iść na tą plażę, ale coś się pogoda popsuła i nie wiadomo czy coś wypali. To jakieś fatum, jeszcze moje ludziska coś się zebrać nie mogą, a ja już od godziny w pogotowiu:)

Dziewczyny cyrk na resorach!!!!!!!!! Dzwoniłą do mnie Pani z jednej partiii powiedziała,że dostają dużo mejli i może bym u siebie w mieście jak będize kampania odebrała.Ale się obciachu najadłam....................

wspolczucia Lola ale skad ona na milosc Boska miala twoj numer?? :o M_B kurcze a ja sie tyl;e zastanawilam gdzie cie wsiaklo juz myslalam ze opuscilas nas =] hehe wiecie co girls ja naprawde nie wiem jak ja wygralam ten zestaw sunsilka a jesli to pomylka no to przypal :/ kurde ... Pozdrooo :*

Z tego adresu www.gtl.com.pl przysyłają piłeczkę, długopis, -----> papaja nie musiałaś robic z tego linku wielkiej tajemnicy, bo ja już dostałam od nich swoje gadżety, ale myślalam że link był podawany na tym forum.

Pozdrowienia dla : PrincetonGIRL, zakochanaaaaaaa, Kajmera, becauseiloveyou, nooika, Kleopatra307, hhera, evelyna14, Liviaa, karolcia6, magdzik, Brawurka_00, dasz, san_g, Hebe, qwertka, kinderia, Izka22, CoBru, Dar_ia, ki, Nice Girl, Ahti, Trishia, jok3r, papaja, kattarina, milva1, Jenny_Aniołek, Papierow_Nożyczki, anioleczek, Moniaraczek, mirelka:D i wielu innych, którzy albo się tu nie wypowiadali, albo o nich zapomniałam:), jesli tak to gorąco pszepraszam:D. 🌼 🌼 🌼 jok3r podałam te adresy dlatego, ze przekonałaś mnie:) możesz być dumna :D 🌼

tak... i doczekałam się... tak właśnie myślałam... uczciwych ludzi się po prostu nie lubi... tak to już jest...:( a dziwne że najwięcej zarzutów mają osoby, którym wstyd się podpisać czarnym nickiem:( zachowanie jok3r też jest poniżej wszelkiej krytyki, pisała najpierw że rozumie a teraz jak ktoś podał te linki to taaaak, ta osoba jest super a papaja brzydka ble... a jak ja bym podała to byłoby dokładnie odwrotnie, macie linki więc możecie teraz wszystkich obrażać i wysyłać i czekać na wysyłke, nie zależy mi na sympatii takich osób, nieszczerych, obłudnych i fałszywych... super-nastolatka, jok3r... dalej wiecie sami kto, nie pamiętam nicków, aż tak zrzyta nie byłam... więc papatki 3-majcie się chyba to nie dla mnie towarzystwo, ja staram się starannie dobierać towarzystwo, a to na kóre tu trafiłam to chyba rzeczywiście nie był dobry wybór... no więc papa nie jest mi szkoda odchodzić, bo zaraz sie dowiem ze jednej idiotki9 mniej wiec papa i powodzenia w szukaniu nowych linków... ten topic schodzi na psy i ile nowych nie bedzie z kazdym bedzie to samo... to juz nie to samo... warto sobie to uświadomic zanim bedzie za późno... papa

Siemanko dziewczynki 🌼 Znoof od rana kłopoty z netem :-O masakra, teraz póki jest dobrze to poszukam czegoś, później na balecik sobie śmignę bo u mnie strasznie leje od rana - trza se humorek jakoś poprawić :-)

Lola jeszcze Ciebie miałam pozdrowić:) Współczuję Ci naprawdę:D, to mozesz sobie odebrać w mieście:D jak jeszcze je chcesz te gadzeciki:D oczywiście:) Spokojnie nie wsiało mnie nigdzie:), zreobiła się nieprzyjemna atmosferka wokół mojej osoby:D:D i się przebrałam:)

jeszcze jedno, moj ostatni post na tym topicu i macie święty spokój ode mnie:) ten adres od zakochanej wysępiło ze sie tak wyraże masa osób... i był najazd tylko na mnie bo ja mialam odwage sie do tego przyznac a reszta albo na jakis czas poszla sobie z topicu zeby nie byc \"podejrzanymi\" czy tez uznanymi za zdraajców wiec nie mogliscie na nich najechac a ja bylam wiec prosze... towarzystwo znalazło ofiare... juz koncze papa

Coż moge powiedziec. Papaja chyba takze wchodzilas na strony,ktore podwala inne dziewczyny,wiec przyzwoitośc wymaga tego abys i Ty podala te z ktorych korzytasz. Rozumiem,kiedy wszyscy sie rzucą na jakieś probki to ich zabraknie,ale nie trzeba tak postepowac.Pomimo wszystko pozdrawiam Cię i innych :)

Barwurko widzę, że nie wiesz o co poszło?:D. Zaraz będzie tak jak z DIOREM:D. Nikt nic i tyle...Ale naprawdę nie o to chodziło. Myślę, że dlatego te adresy były tak długo zatajane:).

Brawurka wlascwiwie to ja tesh nie za bardzo rozumiem =] Papaju szkoda ze chcesz sie pozegnac z tym forum ale ja szanuje twoja decyzje. Dziewczyny zanimzaczniemy jakas kolejna wojne to zastanowmy sie co jest waznijesze jakas probka kremu czy czlowiek. Jesli nie podoba nam sie zachowanie jakiejs osoby mozemy wyrazic swoja opinie ale nieustannie na niego najezdzac albo dreczyc to nie rozwiazanie. Kazdy ma swoje sumienie i kazdy decyduje o sobie. Ale mysle ze warto zastanowic sie chwile przed tym zanim chlapnie sie ejzykiem i zrobi innemu przykrosc. Pozdrooo :*:*:*

No Hekatesk dobrze powiedziane - co jest ważniejsze próbka czy człowiek :-) więc już chyba zakończymy te wywody :-p i tak nie wiem dokładnie o co poszło, nie będę wnikać :-) po cóż nam konflikty tutaj - mało ich było?chcecie więcej?bo ja nie

Gość karulaa
Papaja zostań z nami. Mam odczucie, że napisałaś to celowo, iż odchodzisz po to aby wszyscy zaczęli Cię pszepraszać mimo to ,że w zasadzie nic złego nie zrobili. Chcesz aby świat zairował wkoło Ciebie i prosili Cie wdzyscy . Np. Papaju zostań, nie odchodź, nie opuszczaj nas, kochamy Cię itp. i itd. Bez obrazy :) 🌼

KONIEC!:D. Dość z tymi kłotniami!!!:). Mam nadzieję, ze papaj nie odejdziesz od nas na długo:). Brawurko chyba ich nie było i tak dziękujemy, może skorzystam?:) a może i nie:). 🌼 🌼

Brawurko raczej z tych nie skorzystam:). Ale licza sie dobre chęci!!!A ty masz ich sporooo:)Udała się wycieczka?:) Wypoczęłąś, zwiedziałas?:) I jak tam było w Katowicach?:)

Do Katowic kochana to ja dopiero jadę 25 sierpnia, a nie było mnie tutaj tyle bo podczas burzy piorun walnął w serwer i internetu nie było :-(

ooooooooood razu widać ze nam Brawurki brakowało ;) papaja --> jak to czytasz to chodz na forum juz moze dziewczyny nie będą się czepiać :P ide dalej spać ... pozdro i nara :D

🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Cześć Dziewczyny :D:D:D dzieki za odwzajemnienie pozdrowien a nie dzieki(zeby nie zapeszyc)za zyczenia udanego wyjazdu :) wpadłam tylko na momencik jeszcze raz rzucic okiem na Nasze Forum i sie jeszcze raz pożegnac i zaraz zmykam bo rano musze wstawac...a na odchodne podaje nazwe super francuskiej firmy kosmetycznej NARCISO RODRIGUEZ i mail do firmy beauty_cosmetics -> beauty_cosmetics@vp.pl

z jakiego portalu jest końcówka maila vp.pl ?? wirtualna, onet ?? Nie dajcie się kochane nabrać na takie adresiki, one są fe