Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

A ja dzisiaj jedna przesyłka - UM Szczawnica - płyta i 4 pocztówki

Gość AmY002
DzIeNkUjE WaM KoBiTki :*:*:* MuuuuA! JeSzTeŚcie KoFfAne! JaK CzOŚ Do MnIe PrzYjDziE To Dam WaM ZnaĆ. MaM SkRzYnKe ZaWaLoNa E-MaIlAmki.

Gość AmY002
:*:*:**:*:*:*:* wlasnie prbuje wstawiac te symbole. Zaprosicie mnie do siebie? Moj e-mail to karolina19933@buziaczek.pl

Wiesz co ja te linki znalazłam z róznych stron i Ty nie mów mi ze je bezczelnie kopiuję;/

Gość Buhahah
Znacie może jakies miasta co wysylaja jako gadzet kubek??Z gory dzieki bo juz siedze 2 dni i nie moge nic znalezc:/

Pamiętacie mnie chociaż?? Jak nie to nic nie szkodzi :) Mam pytanko, czy ktoś zna jakieś adresy z ładnymi przewodnikami po zagranicznych krajach w języku polskim??? Za odpowiedź na moje pytanie byłabym bardzo wdzięczna :) Wszystkim, którzy zostali na tym forum przesyłam moc uścisków i całuski :*

Gość AgA_-_AgA
Z kat można dostać smysz?

Gość AgA_-_AgA
sory za bląd... z kąt ;p

Gość AmY002
HeHe OrToGrAfiA SiEm KŁaNiA. PiShE SiEm "skąd" :P:P 🌼 {kwiatek} (kwiatek)

Gość AmY002
A TaK PoZaTym... JaK Mi Z CzEgOŚ PrZyJdZie To Dam WaM ZnAĆ NaPeWnO. NaRaZiE JaK Ja DawNo ZaMaWiAŁaM To PrZySzŁo Mi Z WhIsKaSa :P:D:) No I MoJ KoTeK OdRaZU To PoZaRŁ. PoCzEkAjCiE ZaRaZ DaM WaM KoNkUrS JaK ChCeCiE.... ChCeCiE??

U mnie dziś niestety listonosz nie chodził :( buuu Trzeba poczekać do poniedziałku ;) DO MOLEK: przewodniki po róznych krajach w języku polskim dostaniesz głównie z Ambasad (większośc materiałów jakie przysyłają są po polsku). Polskojęzyczne dostałam jeszcze z takich stronek: http://www.austriainfo.pl/ AUSTRIA http://www.hungary.com/servlet/page?_pageid=6213,6177&_dad=portal30&_schema=PORTAL30&p_menuitem=4831931064 WĘGRY http://pl.croatia.hr/misc/brosure.php?menu=2& CHORWACJA info@czechtourism.cz - tu pisałam po angielsku, a przewodniki o Czechach i Pradze dostałam w języku polskim info@turcja.org.pl - a to jest biuro turystyki Turcji przy Ambasadzie, stąd też były materiały o Turcji po polsku. Pozdrówki dla czarnych nicków 🌼

Witajcie dziewczata,myślałąmże bedzie pusto a tu miła niespodzianka

Gość ifonka
podaje stronke ......www.badum.com.pl napiszcie do nich podobno wysyłają akcesoria do mycia gAbki

Gość do AmY002
nie potrafisz pisać normalnie tylko stawiac takie PoKeMoNy??? źle się to czyta... :>

Witam Dziewczyny!czytam sobie z uwaga wasze wypowiedzi i zastanawiam sie czy mozna sie do Was przyłączyć?jednoczesnie mam pytanie;przy wielu stronach,gdy pisze sie juz maila wyskakuje poczta outlook express,niestety nie potrafie ustawic tam opcji no i nie da sie wyslac maila.moze ktoras z was wie jak to zrobic dzieki

Gość kolekcjonerka_justyna
a ja dotychczas dostała, bluzę z redd'sa, pokal z browaru okocim, full katalogów i próbek kosmetyków, smycz, podkladke pod mysie od ERY, stringi z firmy Atlantic, maskotke z firmy Shark jak będą zainteresowani to dam wskazówki jak pisać pozdrowionka i całuski dla wszystkich

Congratulations, you’re close to becoming a confirmed member of MyEReward.com, as a token of our appreciation you\'ll receive a $5.00 gift card courtesy of our sponsor once you complete your subscription. In order to complete your subscription please click below or reply to this email hej czy moze mi to ktos przetlumaczy c dzieki

hej kobietki no i znowu na chwilke wskoczylam:Pjeszcze 1 dzien pracy i w poniedzialek spokojnie poczytam coscie tu napisaly:) 🌻 to proba chce sie nauczyc te kwiatuszki robic (ladne sa) :) ppozdrawiam cieplutko :)

SiemankooOooo 👄 dziewczynki.Dawno tu nie byłam i się nie odzywałam ale wiecie same zaczęła się buda :( no i praca tzn. mam praktyki i pracuje i się uczę ale looozik ;) A u mnie dziś w miasteczku impresQaa ale ja jestem nieźle przeziębiona więc nie poszłam.Pozdrawiam wszystkie laseczQi 🌻

Gość są zainteresowani
ja bardzo bym chciała wiedzieć, co trzeba napisać do firmy, czy walnąc prosto z mostu,że interesują mnie gadżety , czy też owijać w bawełnę. Poradź kolekcjonerko_justyno:P

Gość pokemon321
justyna, skad dostalas smycz, tzn co napisalas?

fajnie że chociaż ktoś się zainteresował!! ja zbieram gadżety prze około 7 lat i wiem że firmy ninawidzą jak nagle w jednym czasie przychodzi tysiące wiadomości z prośbą o gadżety! sama pracuje w pko bp w sektorze promocji. żałosne jest to że wszyscy piszą jednakowe wiadomości. najlepiej samemu sobie opracować własny list, ale to co ma być w nim, zawarte podam jutro bo teraz ide spać dobranoc wszystkim papa :D

smycz dostaąłm z ery!! proponuje wam również odwiedzać przeróżne targi óre odbywają się w każdym większym mieście między wrześniem a pażdziernikiem! tam rozdają koszulki, kalkulatory, smycze, długopisy itp. dobranoc milusich snów

dziewuszki nie moge na stronie ikei znalezc zamowienia na katalog bezplatny:( jakby sie komus chcialo to napiszcie mi prosze namiary...ale ze mnie lewus...znalazlam tylko katalog internetowy ale mi jest potrzebny zwylky:) cium!!!!!!!!!!!!!🌻