Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Pr贸bki, gad偶ety, free PART 2

Polecane posty

Go艣膰 kuferek
kolekcjonerko prosze cie napisz mi jak ty to robisz ze wysylaja ci takie fajne gadzety :):):) moj mail : slodki.kociaczek@wp.pl nie pozostne ci dluzna ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do niestety platne
to wcale nie jest nowosc, ja taki zestaw dostalam dwa lata temu jak bylam w niemczech, tam tego typu testerow jest pelno dostepnych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Princet0nGIRL
Kobitki! Ja chcia艂am tylko DARMOWE PR脫BKI. CZYTA膯 NIE UMIECIE???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do BLANUSIA 1
nie pucuj tu si臋 podaj膮c odgrzewane adresy bo na nowe forum cie nie bierzemy to postanowione! Jeste艣 ob艂udna i 艣winiowata mienia艂膮艣 si臋 adresami z konkursowiczami a teraz chcesz tam? buahahhaha nie ma wst臋pu blanka! Ra ci臋 tu Lukpiw zdemaskowa艂 i to koniec!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dawna sta艂a st膮d
swoj膮 drog膮 odk膮d si臋 wynios艂y艣my istne zatrzesienie adres贸w tu :-D............................................... no ale si臋 skonczylo s臋pienie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huuuuuuuuuuuuuuuuuuufibviesprb
info@redds.pl tez jest zly bo wasnie dostalam emaila zwrotenego ze jest zly kurwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiatek_12
A ja dzisiaj dosta艂am z neti notesik a z Drezdenka d艂ugopis torbe papierow膮 plan miasta i foldery

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga8207
a mi Netia odpisa艂a pod koniec sierpnia 偶e nie maj膮 ju偶 gad偶et贸w ;(;(

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich po weekendzie. Wrocilam z krotkiego :( urlopu i spowrotem na forum :D . Na stronie 228 podawalm wam sporo linkow czy wszyscy sobie poradzili jak nie to jestem teraz dostepna i moge cos wytlumaczyc :) :) Pozdrawiam dziewczynki :D

Udost臋pnij ten post

witam! mam do Was pytanie: czy ktos z Was dostal moze przesylke z ambasady niemieckiej?? ja wlasnie dostalam i przyszla zafoliowana, bo koperta byla zajebiscie rozerwana :/ no i teraz sie zastanawiam, czy mi cos z niej na poczcie zwineli. dostalam od nich: - ksiazeczke-cennik noclegow - mape - 3 numery gazety Deutschland - i wydrukowana liste roznych adresow internetowych ciesze sie z tego co dostalam, i to bardzo, ale ta rozerwana koperta mnie troche martwi. czy ktos dostal cos wiecej??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
czesc dziewczyny... ja nie wiem w ajki sposob udaje wam sie otrzymywac te gadzety ja rozeslalam kolo 10 maili wczoraj w nocy i dzis dostalam juz 7 odpowiedzi przecz膮cych :\\ porazka ..... w tym od onetu, naturelli.... a z tego co czytalam Wy wsyztskie z tego dostawalyscie..

Udost臋pnij ten post

U mnie dzisiaj 7 autograf贸w :D A kto napisa艂 to \"do blanusi1\" ? Niech sie przyzna jak taki madry;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy
jusztyska ja dziennie rozsy艂am ko艂o 100 e-maili i nigdy nie iwesz czy te adresy s膮 trafione( to znaczy dostaniemy gad偶ety) czy nie.Nie masz si臋 co zniech臋ca膰

Udost臋pnij ten post

oj przepraszam nie doczytalam. Tylko dla Niemiec i niestety pisze ze ankiety z zagranicy beda ignorowane. Sorki :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiatek_12
Z neti notes dosta艂a Drezdenko- d艂ugopis, papierow膮 torbe, plan miasta i brszury

Udost臋pnij ten post