Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Gość do Nivea soft
Skąd-napisz sto razy a nie z kad!

oj jak ja dwano nie bylam na forum - masa nauki :( dzis piatek wiec jest troche luzu i weszlam ale jestem padnieta, chyba kniec z forum, jasne - bede wpadam sporadycznie :) ale to juz nie to samo :(

Gość franca99
a ja jeszcze zadnych próbek nie dostałam :(

Dzisiaj w super ekspresssie pojawił się taki artykuł Przeczytajcie!! Królowa gadżetów Skromna bibliotekarka z Oświęcimia nawet nie przypuszczała, że jeden jej wpis w Internecie doprowadzi do pospolitego ruszenia w sieci. Wszystko zaczęło się niespełna dwa miesiące temu. Pewnego wieczoru pani Joanna ogłosiła w Internecie, że wysłała list do firmy z prośbą o gadżety. Po kilku dniach otrzymała paczkę, a w niej długopisy, koszulki i foldery reklamowe. - Nie byłam nowicjuszką. Wcześniej bawiłam się w to, wysyłając pocztę elektroniczną do instytucji i firm we Francji, Kanadzie i w Belgii. Zdążyłam nazbierać pokaźną kolekcję gadżetów - mówi pani Joasia. - Ale w czerwcu pierwszy raz podzieliłam się tym z forumowiczami. Pomysł spodobał się setkom ludzi. Każdego dnia dołączają nowi łowcy gadżetów. Gadżetomaniacy chwalą się otrzymanymi prezentami. Czego tu nie ma! Czapeczki, breloki, próbki perfum, karma dla psa, płyty CD, a nawet prezerwatywy. Te ostatnie w odpowiedzi na list przysłała pewna instytucja z Kanady... Pani Joasia nie jest w stanie policzyć, ile ich już sama dostała. - To są tysiące rzeczy - wyjaśnia. - Najcenniejsze kolekcjonuję. Resztę rozdaję. To oczywiście zabawa. Ale dzięki temu odprężam się po pracy. Co dostają gadżetomaniacy Kama: \"Dostałam dzisiaj kubek\". Filip: \"Ja dziś otrzymałem elegancki zestaw: pióro i długopis, mam już czym pisać do końca życia.\" Entemka: \"Rewelacja!!! Jeszcze jedna paczka przyszła dzisiaj. Tym razem cała dla mojej chrześniaczki - kolorowanki, papeterie, książeczki, obrazki do powieszenia na ścianie\". Hmmm: \"A swoją drogą, to współczuję listonoszce. Wątła jest kobitka, a musi dźwigać te paczki\". Kriss: \"Ale Suuuper!!!! Dzisiaj aż 11 przesyłek!\". Fryz: \"U mnie od dwóch dni pustka, aż cała rodzina w szoku\".

Gość kurde
taa, juz o tym artukule pisalem rano...

Gość kurde
moja siostra zamawiala ten katalog (niby za darmo) 2 tygodnie temu, ale do tej pory jeszcze nie doszedl. pewnie sie przydal jakiejs babie z poczty ;)

tak katalog Quella jest bezplatny! U mnie pustki i w skrzynce pocztowej i e-mail. Tam wyżej podałam swoje gg jesli ktoś chce to zapraszam! Pogadamy sobie!

dziękuje wam... no ale przy tym katalogu pisze \'do koszyka\' wiec w to mam kliknąć żeby zamówić?

Gość kurde
tak, do koszyka z nim :P

no to już wsadziłam do koszyka... i teraz pisze \'do kasy\'... a dalej nie wiem co robić!!! pomóżcie!!! ;*

Gość kurde
klikasz "dalej" (w tym koszyku), przenosi cie na nowa strone, wpisujesz swoje dane i znow klikasz "dalej" i to chyba wsio. powinno ci przyjsc potwierdzenie zamowienia na maila (przynajmniej moja siora po kilku dniach takowe dostala)

Gość kurde
heh, 100% samiec :)

Ja przez te kilka dni dostałam katalog łazienek,dwa długopisy z campiny,katalog Quelle nawet dla męzczyzn.Pozdrawiam Was

Gość kurde
moj wiek ani imie jest nieistotne :P mam za to 14-letnia siore, dla niej zamawiam probki, dla siebie gadzety :)

ja tez kupilam filipinke, az mi glupio w kiosku bylo, po nastolatka juz nie jestem :) ale skusilam sie ze wzgledu na 2 blyszczyki (ktore zdolalam odkrecic dopiero przy uzyciu kombinerek :) powaznie!!) i tuszu do rzes - ale takiego smierdziucha jeszcze nie mialam!! :P

może i ja sobie kupie filipinke... xD wenix... [nie pamietam jaki nick] skad dostałaś katalog łazienek?

Gość kociak_mruczektlen.pl
aa zastrzegłam sobie nicka zeby nikt się nie podszył

Gość trutka
Hej dziwczynki!

Gość trutka
Ja dzisiaj dostałam ksiażeczke o nauce języków takich jak: angielski i niemiecki, Bardzo fajna

Gość trutka
Dziękuje koszurka za podanie adresu:) kochana jesteś. Pozdrawiam stare i nowe próbkomaniaczki :)

przepraszam was w sumiem, jestem zazdrosna bo ja nic nie dostałam a wysyłam i wysyłam maile, a wy tylko piszecie czego wam nie przysłali, wybaczcie kochane forumowiczki, wybaczcie