Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Gość do blądyna
słabiutka ta twoja prowokacja. nic bardziej oryginalnego nie przyszło do łebka??

Gość ble ble ble
no tak, widze ze jednak ktos dal sie sprowokowac

dostajecie cos od Yves rocher mi caly czas odpisuja ze probki mozna otrzymac w sklepie a ta zielona ksiega to niby co jest????? dostal ktos?

Gość do nivea soft
"mi cały czas odpisują" - nie dziwota że pozniej sie chwalisz ze dostalas 3xz ziaji, 4x z dax, itp. Wysylasz pewnie prosby co miesiac sepie! Ale ludzie maja nasrane w glowach...

Gość garfield
dzialaja wam konkursy w sieci?

Hej! Mam dla was nowy sprawdzony adresik: biuro@multifol.com.pl – drukarnia Multifol Dzisiaj dostałam paczkę - materiały o uszlachetnianiu druku i duzy żółty segregator....

o co ci chodzi glupia idottko cos ci sie pojec\\balo we łbie od Ziaji jeszce nic nie dostalam i ni od Daxa ani takich podabnych jestem tu od nie dawna no to zrobilas z siebie idiotke nawet nie wesz co piszesz :P:P:PP:P:D:D:D:D:D:D:D:D: hahahahahaha

Gość do nivei
niektórzy są po prostu zazdrośni że my dostajemy coś za free a im się to nie udaje, bo są tepi i nie potrafią sklecić poprawnie wypowiedzi do firm, także się nie przejmuj

dzieki :) ja narazie tak malo dostalam ze nie mam sie czym chwalic:P podam wiecej adresow jak cos dostane bo co z tego ze wysylam jak pisza nie nie przysla nic to nie ma sensu, chyba podawac lepijej te sprawdzone adresy no nie?

Gość eheeeeeeeee
ale mi za friko żeby dostać naklejki mam wysłać 2 koperty i 2 znaczki za 1,3 żeczywiście za super friko!!!

Gość DO EEEEEEEEEEEEHE

Dzisiaj dostałam 2 paczuszki: 1. Od Yves Rocher (aż 10 próbek i karte zamówienia) - jestem ich stałą klientką i w mailu podałam swój numer klienta, który dostaje się, gdy coś u nich sie zamawia. Odpisali bardzo szybko i próbeczki też szybciutko przyszły 2. Od Marinexu - zajefajny notesik i ulotki :) Pozdro!

Gość DO EEEEEEEEEEEEHE
DEBILU (DEBILKO) NAKLEJKI MASZ ZA DARMO TĘPAKU JEDEN

Gość garfield - prawdziwy
dlaczego garfield... uzywasz mojej ksywy, wez sie idz lecz... a tak w ogole to mi tez nie dzialaja, juz od kilku dni, szkoda :( bo nie mam gdzie pisac, a watpie aby juz kiedykolwiek dzialaly..moze przeniosa na inny serwer...

Do eeeeee! Nie wiem czy zauważyłaś albo zauważyłeś ale wkleiłam ten link i wyraźnie napisałam \"może to kogoś zainteresuje\' Niektóre osoby zbierają np. tylko naklejki....a 1.30 na koperty i znaczek to chyba niewiele. Nie wiem dlaczego wprowadzasz zamęt na forum. A wy się nie przejmujcie i nie krytykujcie takich ludzi bo znów się wszyscy będą wyzywać i te komenty zajmą 3 strony. Pozdrawiam!!

Gość chciałam
powiedzieć że należę do prywatnego forum i dziewczyny uwierzcie mi że nie ma się co poniżać i prosić o przyjęcie, bo tam nie podają żadnych nowych adresów tylko zrzynają z innych forumkowiczek, i często siedzą na tej stronie żeby coś wysępić. myslałam że prywatne forum będzie fajne jednak się pomyliłam. żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość co jest grane
?? konkursy nie działają, kafeteria też się dziś cały czas "wiesza"!! co za dziadostwo!! :P

Gość Aniatko
Dzisiaj dostałam z Carlsberga : - apaszke -5 podkładek pod piwo

Gość gratiska
hej chce sie ktos wymienic adresami na gratisowe gadzeciki???? moj mail erocencik@wp.pl niee musicie odrazu podawac adresikow, moze zalozymy w pare-parenascie osob forum prywatne i bedziemy sie wymieniac??? ;););)

Gość prawda jest taka..............
że do gadżetów przydałoby się prywatne forum i do próbek też bo jest za dużo sępów, które się nie ujawniają, natomiast na tym forum można podawać adresy tam gdzie cos bezpłatnie wysyłają. także popieram gratiskę

Gość prawda jest taka..............
ze będziemy szukać

Gość gratiska
powiedzcie mi ile % probek lub gadzetow dostaliscie z tych linkow ktore sobie od dawna podajecie??? ile probek??? ale niee bede sie klucic bo nie o to mi chodzi, ja chce zalozyc z paroma fajnymi babeczkami forum na ktorym bedziemy dzielic sie adresikami, ale przeciez nikogo niee zmuszam, niee chcesz to niee, najwidoczniej sempy sie martwia ze zostana z niczymy, niee ladnie leniuchy :D:D:D

Gość do gratiska
masz gg?

Gość gratiska
mam ;) podaj maila to ci wysle numer bo niee chce upubliczniac ;)