Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Gość ardnaslela m
juz byla podana ta stronka ale wysylajcie

Gość ardnaslela m
DO SYNI WLASNIE DOSTALAM PISZ SA PIEKNE

Gość Synia
dziekuje, ardnaslela m:) długo czekalas?

Gość atina
Logomedia to zwykłe oszustwo, nie przysyla ankiet, nie płaci.Nie dajcie sie nabrać.

Gość ardnaskela m
nie z paula bardzo szybko przychodza z 2 tygodnie !

Gość sabi223
Zapraszam na stronkę: http://www.darmowegadzety.pl/?usid=24809. Jeżeli się zarejestrujesz to za darmo bierzesz udział w losowaniu darmowych gadżetów, nagrody wybiera się samemu. Cała zabawa jest całkowicie bezpłatna, ponieważ są sponsorzy! Zapraszam!

Gość kasiulajdus
jejku mam juz dosc tych darmowych-gadzetów... macie jakies nowe stronki?? ja narazie dostalam tak próbki kremów z dermiki, floslek, ... rosher katalog domów + kalendarz 3 przywieszki z deepa 2 próbki zaproszeń 3 katalogi ciuchów katalog firan plan lekcji z parku wodnego kraków mapke K2 katalog zapachów no i tyle narazie dopiero zaczynam =) ps. pozdroffka koffane!! =)

Gość kasiulajdus
PS. jest tu ktoś??

Gość Ronaldinho 92
Siemanko!Dzis dostalem koszulke i plytke od pewnej stacji telewizyjnej długopisy i nakleji z UM

Gość kasiulajdus
stać ale wole je najpierw wyprobowac =) ps. dzis dostałam piękny przewodniki po koniniew 5 językach+brelok+długopis i z katowic 2 naklejki i przewodnik Czekam na nowe stronki=)

Gość S*s*s*s*s*s
Kuwatwa*Nasralla

Gość S*s*s*s*s*s
JESLI KOMUS PRZESZKADZA ZAMAWIANIE BEZPLATNYCH PROBEK (MAM NA MYSLI GłóWNIE Kuwatwa*Nasralla) tO GORąCO POLECAM UNIKANIE TAKICH STRONEK JAK TA!!! DLA PRóBOMANIACZEK:) http://www.blog.olay.pl/samples/ :)

Gość sabi223
Brawo! Popieram! Osoba pod pseudonimem "Kuwatwa*Nasralla" jest bardzo ograniczona i pokazała swoją inteligencję dlatego nie ma co się nią przejmować. Ja np. zamawiam próbki z dwóch powodów. Po pierwsze chciałabym wypróbować kosmetyki przed ich zakupem. A po drugie jak dostanę przykładowo z dziesięciu firm po kilka próbek to przez miesiąc czasu nie muszę już kupować kremu :))) Pozdrawiam wszystkie próbkomaniaczki!

Gość wrrr
Warto to zobaczyć! Kliknij TU!! www.darmowegadzety.pl/?x=register&poleca=4249 Pozdro!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
http://free.amciu.com/news.php Chciałbyś dostać bezpłatne gadżety, darmowe próbki, katalogi i wiele innych darmowych gratisów? Ta strona jest właśnie dla Ciebie - wystarczy się zarejestrować. Znajdziesz tutaj m. in. adresy www i e-mail na których możesz zamówić t-shirt-y, karty telefoniczne, podkładki pod myszkę, pocztówki, długopisy, naklejki, breloczki, drobiazgi dla dziecka, dokumentację turystyczną wielu miast i państw oraz wiele innych bezpłatnych rzeczy. Nie musisz znać języków - oferujemy Ci gotowe teksty, dzięki którym wysyłanie próśb stanie się łatwe i przyjemne.

Gość martynka986
Witam!Dzisiaj dotarły do mnie tampony o.b i kisiążeczka,wygarne szklanki z TYskiego,budyń z delecty. Wejdz i wygrywaj www.look4win.pl osoba polecająca Martynka986.

Gość Synia
wejdz na stronke z numerem 467 i tam znajdziesz odpowiedz, ja tez sie zastanawialam, w koncu zamowilam i nadal czekam:) Myślę, ze sa one calkowicie bezplatne:)

Gość daniela
Bezplatnie wysylaja Paullasagne wlasnie niedawno dostalam super paczke 2 utrwalacze do makijazu i puder

Gość Madzia555
Hejka!!! Jakby co jestem tu pierwszy raz. Oglądałam archiwalne odpowiedzi i zauważyłam, że ktos rozpoczął pisac coś o interii, że on do nich napisał i że cos maja mu przysłać. Wiecie może co to miałobyc i na jaki adres trzeba do nich pisać aby dostac coś takiego?? Z góry dzięx

Gość She82
przejrzyj sobie wszytskie strony to znajdziesz baaardzo duzo adresów

Gość ardnaskela m
witam u mnie dzis probka z olay i always