Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Pr贸bki, gad偶ety, free PART 2

Polecane posty

Go艣膰 totinka
Witajcie dziewczynki!!! Do daryllki: je艣li tak jest, jak m贸wisz, to co robisz na tym forum. Jak dla mnie jeste艣 albo snobk膮, albo zwyk艂膮 k艂amczuszk膮! Nie艂adnie. Aha, dosta艂am dzisiaj 艣liczne upominki z Jelpa: 艣liczn膮 poduszeczk臋 dla dziecka (mam roczn膮 c贸reczk臋), 4 pr贸bki proszk贸w do prania (r贸偶nego rodzaju) oraz ma艂y p艂yn do p艂ukania tkanin. www.jelp.pl -jestem w ich klubie od jakiego艣 czasu, a ostatnio napisa艂am maila z pro艣b膮 o pr贸bk臋 ich p艂ynu do p艂ukania, przys艂ali wi臋cej! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 totinka
aha, bo wcze艣niej zapomnia艂am. Mo偶e kt贸ra艣 z Was spotka艂a si臋 z czym艣 takim. W zesz艂ym tygodniu dosta艂am pud艂o (nie p贸de艂ko) z mn贸stwem r贸偶nych produkt贸w (tampony, dezodorant, pomadka, proszek do prania, pasta do z臋b贸w i jeszcze wiele innych). Wszystkie produkty s膮 w r贸偶owych opakowaniach bez nazwy oraz ankiete w kt贸rej s膮 pytania odno艣nie tych produkt贸w. Ankiet臋 trzeba do nich odes艂a膰, a przy艣l膮 nast臋pne produkty testowe. Nie przypominam sobie, abym bra艂a w czym艣 takim udzia艂. Co to jest? Adres firmy z kt贸rej to przysz艂o to TESTER we Wroc艂awiu, ale na intrnecie nie mog艂am ich znale藕膰, a pod adresem z jakiego to przysz艂o nie ma takiej firmy, poniewa偶 jest to tylko firma pakuj膮ca. Co o tym my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
s艂uchaji iiiiii!!!!! kim jeste艣 偶eby mnie oceniia膰 co!! spadaj wiocho!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
zarabiam 5 tys miesiecznie plus premie 艂yso ci!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
mam ju偶 do艣膰 tych wszystkich foruch , dlaczego na 艣wiecie nie ma takich ludzi jak ja tylko same t艂umoki!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
a tak wogule to w tych wszystkich firmach sie z was smiej膮 i jak maja jakies ochlapy to wysy艂aj膮 wam n臋dznikom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iiiiiiiiiii
To ty musisz byc przerazajaco brzydka 偶e wydajesz tyle na kosmetyki i jeszcze ten okropny charakter. Wsp贸艂czuje ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 debbi_1981
darylllka ty to dopiero jeste艣 wiocha i to przez du偶e W!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
do iiiiiiiii!!!!!!!!!! czy i to idiotka?

Udost臋pnij ten post

sk膮d si臋 bior膮 tacy ludzie jak ty darylla, co? po co bru藕dzisz na tym forum. dop贸ki si臋 nie pojawi艂a艣 mi艂o by艂o tu zajrze膰 i co艣 poczyta膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
co sie czepiasz mojego charakteru, jestem po prostu wyj膮tkowa, a was wszystkie z偶era zazdro艣膰 偶e mnie na wszystko sta膰, nieudaczniczki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
a ty pary偶ka, zje偶d偶aj do swojego forum dla lesbijek, chyba ci臋 tam widzia艂am, zboczuchu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
a co ma艂a z艂o艣nica schowa艂a g艂ow臋 w piasek, co!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiulajdus
siemcia ;) jestem tu nowa ;) widze ze jest tu suuuper atmosfera i fajni ludzie ;) powiem wam co narazie ja dosta艂am: -pi臋kny przewodnik po koninie, dlugopis, brelok -naklejki i zeton do wozka z debicy -probki kremow niewiem od jakich firm chyba floslek i dr. irena eris -przewodnik i naklejki od katowic -mapke polski -katalog firan -katalog recznikow -katalog domow -zapach do 艂azienki - przywieszki od deepa - 2 zaproszenia i niewiem czy to kogos interesuje ale napisze - 4 fotki ludzi z w11 no odemnie to tyle...jest tu tak wog贸le kto艣?? a i jeszcze mam jedno pytanko: ZANIE MOZE JAKIES FIRMY KTORE PRZESY艁AJ膭 (PEWNIAKI) DARMOWE GADZETY?? JEZELI KTOS BEDZIE WIEDZIAL TO BARDZO PROSZE POMOZCIE MI ;) Z GORY WIELKIE DZIEX!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DAFFNE
KASIK, POCZYTAJ POPRZEDNIE POSTY, TAM JEST SPORO PEWNIAK脫W, POWODZONKA!

Udost臋pnij ten post

kasiuladus, a interesuj膮 ci臋 gad偶ety czy pr贸bki kosmetyk贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
Ja cie, a te znowu!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra_91
darylla ty zarabiasz 5 tys..ale liczone chyba w staaarych z艂ot贸wkach Zreszta.. jak ktos zbiera probki czy gadzety to nie znaczy, ze jest biedny...wiesz wogole co to hobby ? A wez wogole stad z spieprzaj skoro jestes taka bogaczka :/ 呕ygam takimi ludzmi jak ty =/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
droga sandro, co tak niegrzecznie, to, 偶e jestem lepsza od ciebie, z tej g贸rnej p贸艂ki, to nie znaczy, 偶e nie mo偶esz si臋 ode mnie czego艣 nauczy膰. kobieta powiinna byc pewna sibie, dumna, a nie tak jak wiekszo艣c bab tutaj, zagubione, zahukane kury domowe kt贸re miedzy przewijaniem dziecka a praniem gaci me偶a dorwa艂y sie do komputra, ja chc臋 po prostu uczynic kobiety lepszymi!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
jeszcze jedno, bogate kobiety nie potrzebuj膮 pr贸bek, a ich hobby to butiki, zakupy, fitnes, kosmetyczka i solarium, anie probki i gad偶ety!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kora_ora
we藕cie ta bab臋, bo nie wytrzymam, takiego chamstwa dawno nie widzia艂am, darylla-gorylla jeste艣 beznadziejna, pusta, g艂upia etc. spadaj st膮d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
co za wariatki, sk膮d wy jeste艣ci z PAZIDO艁KA DOLNEGO? bo przecie偶 nie ze stolicy, wsi贸ry!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra_91
Darylla ja sie mam cos od ciebie nauczyc !!?? wybacz, ale za chamstwem nie przepadam a ty widac tylko to masz do zaoferowania :/ A tak po za tym no to sorry, ale dziecka i meza nie mam..i jak narazie nie zamierzam miec :p , uwilebiam zakupy, no ale nie jestem taka lalunia zeby komsetyczka i solarium stawalo sie moim zyciowym celem...jestem na wyzszym, ambitniejszym poziomie ! A tak po za tym to przed chwila byl listonosz i przyniosl mi dlugopis, lusterko, balonik i jakas gazetke ze SLAWEX - Zyskaj zdrowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
i co zrobisz z tym d艂ugopisem, ja mam pi贸ro PARKERA i to co艣 znaczy, a jakies chamskie d艂ugopisy-艣mieszne, nie masz m臋za, no pewnie ciekawe dlaczego, moze dlatego, ze nikt cie nie chce????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kora_ora
siedz臋 w pracy w pokoju z 6 dziewczynami i nie mo偶emy si臋 nadziwi膰 co ty babsztylu wypisujesz. To jest wprost niewyobra偶alne, aby mie膰 taki tupet!!! Brak mi s艂ow. Wszystkie uwa偶amy, 偶e masz nier贸wno pod sufitem. Nieudane 偶ycie uczuciowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kora_ora
jeszcze jedno, 偶adnej kobiecie z tego forum do pi臋t nie dorastasz, rozumiesz?!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra_91
buhehehe....parkerem bedziesz sie jarac !? Takich pior ja mam na peczki ..buhehehe.. A jak chcesz wiedziec to te dlugopisy sobie zbieram, a na codzien pisze piorem z PARKERA ^^ Mowiac szczerze jakos nie bardzo mi sie chce wierzyc w te twoje 5 tys i zakupy za 400 zl - bo tym akurat nie ma co si臋 szczyci膰, za 400 z艂 to ja sobie waciki kupuje, a nie... :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DaRyLLLLa
czeka艂am az sie odezwiesz, jestes uparta, ale ja ci wyt艂umacz臋 na czym polega bycie kim艣 1. nie wierze zeby艣 mia艂a PARKERA 2. pewnie takiego piora na oczy nie widzia艂as 3. 400 z艂 mo偶e i masz ale miesiecznie 4. zazdro艣cisz takim kobietom jak ja 5. nigdy nie odniesiesz sukcesu 6. i na pewno ogladasz te g艂upie brazylijskie seriale 7. i czekasz na ksiecia na bia艂ym koniu nie przejmuj si臋 : TEN KO艃 DO CIEBIE NIE DOGALOPUJE jeste艣 za bardzo ograniczona

Udost臋pnij ten post