Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda zdesperowana

UTRATA DZIEWICTWA

Polecane posty

Gość młoda zdesperowana

cześć dziewczyny...błagam napiszcie mi jak wyglądała wasza utrata dziewictwa!!!bo ja już jestem po....no ale co do przebicia błony to mam niezbyt miłe wspomnienia:(drastik....:)krwawienie było bardzo duże,ból chwilowy ale nie o ból mi teraz chodzi.Straciłam wtedy ok 1.5litra krwi,trwało to ok.2godzin a potem wypadł ze mnie jakiś skrzep i wszystko zakończyło się szczęsliwie...ale stracha to miałam....oboje mieliśmy.Moj cudowny chłopak chciał już jechać do szpitala!dobrze ze to przynajnmiej nie bolało!Po wszystkim doszliśśmy do wniosku ze po prostu miałam bogato unaczynioną błonę. Błagam napiszcie czy słyszałyście o czymś takim czy to ja jestem orginalnym przypadkiem.PROSZĘ O PILNĄ ODPOWIEDŻ I Z GÓRY DZIĘX.

Gość młoda zdesperowana
dzięki za od.NO PEWNIE ZE TERAZ CZUJĘ SIĘ DOBRZE....TO BYŁO W KWIETNIU.OK...NO NIE WIEM CZY TO BYŁO 1.5LITRA ALE W KAŻDYM RAZIE SPOOOORO.CAŁA ŁAZIENKA BYŁA CZERWONA,NIE MÓWIĘ JUŻ O POŚCIELI.ZAMOCZYŁAM TEŻ 3RĘCZNIKI....PRAWIE CAŁKIEM.RANO BYŁO DUUUUŻO SPRZĄTANKA:(BYŁAM BAAAARDZO ZDZIWIONA-W ZYCIU BYM NIE POMYŚLAŁA ZE TO TAK WYGLĄDA!POZATYM BAŁAM SIĘ POWTÓRKI PRZY KOLEJNYM STOSUNKU...ALE NA SZCZĘŚCIE BYŁO OK. MOŻE KTOŚ MA PODOBNE PRZEZYCIA???? NIE WIERZĘ ZE TYLKO MI SIĘ COŚ TAKIEGO PRZYDARZYŁO! MOŻE JESTEM CHORA?

Gość Właśnie takich
przeżyć obawiałam się przed swoim pierwszym razem...Jednak nie bolało mnie wogóle...Jedynym śladem mojego utraconego była maleńka kropelka krwi na papierze toaletowym gdy poszłam do toalety...Ale tak bała, że sama nie wiem czy to było to :)

nie przypominam sobie takie potoku krwi :) nie zazdroszcze! a nie mialas przypadkiem w tym czasie okresu? Albo \"w okolicy\" - bo jak zrobilo Ci sie milo i rozluzniulo Ci sie \"cialko tam\" to mogas chyba dostac taki \"wiekszy\" okres, ale to tylko mije spekulacje... :)

Gość młoda zdesperowana
HEJ NIE ROZUMIEM DLACZEGO KTOŚ TU PISZE ZE SIĘ ZESZMACIŁA.??? DZIEWICTWO STRACIŁAM Z MOIM WŁASNYM CHŁOPAKIEM Z KTÓRYM JESTEM JUŻ RO...MAM 18 LAT....OBOJE POWAŻNIE MYŚLIMY O ŻYCIU I PLANUJEMY WSPÓLNĄ PRZYSZŁOŚC...WIĘC Q..WA CZEMU MIAŁABYM SIĘ ZESZMACIĆ??? JA SIĘ TAK NIE CZUJĘ!!!! JESTEŚ PEWNIE JAKĄŚ MAŁOLATĄ KTÓRA NIE WIE CO TO JEST PRAWDZIWY ZWIĄZEK!!!

mnie bolalo bardziej za 2 razem niz za 1 ! Krwi nie miałam! Bolały mnie tylko miesnie brzuszka przez pare dni! przz miesiac bolało mnie samo wejscie do pochwy ... ale sie wszystko unormowało a co do zeszmacenia....... jakis pojebany człowiek to pisał ... ja tez miałam 18 lat!

Gość ja miałam 23
krew mi wcale nie leciała, dopiero po powrocie do domu na majtkach zauwazyłam pare kropel krwi

Gość ja miałam 17
ciut bolało, ale obyło się bez "rozlewu kwi" - ani kropli

Cześć dziewczyny! mam do was pytanie! bo ja uprawiam petting z moim chłopakiem i kiedyś polała mi się krew. Możliwe jest przebicie błony palcami?

Gość młoda zdesperowana
dzięki za wszystkie odpowiedzi wy to macie szczęscie ja przeżyłam prawdziwą powódż ale byłam zadziewiczona-nie??? na szczęście dziubek sobie poradził:)))))

Gość ja musiałam jechać
na pogotowie . Wyobrażacie sobie, jaki obciach ? Lekarz powiedział, że czasem bardzi rzadko to się zdarza.

DO MŁODA ZDESPEROWANA: moim zdaniem absolutnie się nie zeszmaciłaś! zrobiłaś to bo tak czułaś! i powodzenia w związku :)

Gość Jakiego jesteście wyznania
Gdzie w waszych sercach jest miejsce dla Boga ?

Gość kumka
Nie ma, jestem ateistka. A sex po czy przed slubem to kwestia twojego sumienia a nie jakis durnych zakazow.

Gość Ja wierzę
w Bogą, ale nie wierzę w sex po ślubie!

Gość młoda zdesperowana
HEJ NIE ROZUMIEM CO ZŁEGO JEST W SEKSIE PRZED ŚLUBEM...? JEŻELI DWOJE LUDZI SIĘ KOCHA I WIE ZE CHCĄ BYĆ ZE SOBĄ DO KOŃCA ZYCIA TO NIE WIDZĘ PRZESZKÓD W WYPEŁNIENIU ICH ZWIĄZKU STOSUNKIEM. MYŚLĘ ZE TO BARDZO ZBIŻA DWOJGA LUDZI. JA JESTEM ZE SWOIM CHŁOPAKIEM PRAWIE ROK...NIEKTÓRZY PEWNIE MYŚLĄ ZE TO NIEDŁUGO.DLA MNIE TO DOPIERO POCZĄTEK....MYŚLIMY POWAŻNIE O ŻYCIU I NASZYM ZWIĄZKU.ODDAŁAM MU SIĘ MIESIĄC TEMU.DLA NAS OBOJGA BYŁ TO PIERWSZY RAZ MIMO ZE MIELIŚMY JUZ WCZEŚNIEJ INNYCH PARTNERÓW.NASZE ZBLIŻENIE BYŁO W PEŁNI ZAPLANOWANE-CZEKALIŚMY TYLKO NA ODPOWIEDNI MOMENT.OCZYWIŚCIE ZABEZPIECZYLIŚMY SIĘ(PREZERWATYWA+GLOBULKI PATENTEX OVAL N)TABLETEK NIGDY NIE BĘDĘ BRAŁA-TAK MI POWIEDZIAŁ MÓJ CHŁOPAK-MOGĄ POWODOWAĆ BEZPŁODNOŚĆ,ZAWIERAJĄ HORMONY,ITD.... PO NASZY PIERWSZYM RAZIE JESTEŚMY JESZCZE BLIŻEJ SIEBIE.NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZYCIA BEZ NIEGO I WIEM ZE ON BEZE MNIE TEŻ! JAK SKOŃCZĘ STUDIA MAMY ZAMIAR SIĘ POBRAĆ.OBOJE MAMY DO SIEBIE 100%ZAUFANIE.NIGDY SIĘ NIE ZDRADZIMY BO ZBYT WIELE RAZEM PRZEŻYLIŚMY. WIEM ZE TO JEST MÓJ PIERWSZY I OSTATNI PARTNER. CZY COŚ ZŁEGO JEST W NASZYM WSPÓŁŻYCIU???!!!

zeszlysmy z tematu... jestem ateistka, wiec to dla mnie nie byl problem: pzred czy po slubie ale zgadzam sie z tym, ze jezeli ktos w cos wierzy to powinien do konca, ze wszystkimi aspektami wiary. A jak ktos chce wierzyc w boga to niech poszuka wiary gdzie milosc fizyczna jest dozwomlona przed slubem. Nie ma nic gorszego w dzisijeszych czasach niz obluda... zwlaszcza u mlodych ludzi...

Gość młoda zdesperowana
ok. kazdy ma swoje zdanie na ten temat...ale jakoś nie czuję zebyśmy robili coś bardzo złego....

Gość mloda zdesperowana
JAK JUŻ PISAŁAM-WCALE NIE MAM POCZUCIA WINY! I WCALE NIE ŻAŁUJĘ TEGO CO SIĘ STAŁO! PO PIERWSZE JESTEM PEWNA ZE NIE ZOSTAŁAM ZARAŻONA JAKIMŚ ŚWIŃSTWEM BO MÓJ CHLOPAK REGULARNIE ODDAJE KREW I JEST BADANY.POZATYM DLA NAS OBOJGA BYŁ TO PIERWSZY RAZ-NIE MIELIŚMY INNYCH PARTNERÓW(I MIEĆ NIE ZAMIERZAMY).OBOJE JESTEŚMY ZDROWI! PO DRUGIE-WCALE NIE CZUJĘ SIĘ WYKORZYSTANA:)MÓJ PARTNER RACZEJ TEŻ NIE:)TA DECYZJA BYŁA ŚWIADOMA I BARDZO-PODKREŚLAM B A R D Z O ! ! ! PRZEMYŚLANA.CHŁOPAK ZAKOMUNIKOWAŁ MI ZE JEŚLI CHCĘ POCZEKAĆ DO ŚLUBU TO ON BĘDZIE CZEKAŁ RAZEM ZE MNĄ!!!NIKT NIE NALEGAŁ. PO TRZECIE-NIE OBAWIAMY SIĘ CIĄZY BO BARDZO DOKŁADNIE SIĘ ZABEZPIECZAMY...NO A W RAZIE WPADKI....I TAK PLANUJEMY SIĘ POBRAĆ PRZECIEŻ....TYLKO ZA PARĘ LAT. PO CZWARTE-WCALE NIE UTRACILIŚMY PO TYM WIARY.OBOJE JESTYEŚMY BARDZO WIERZĄCY. PS.W PRZYSZŁOŚCI PLANUJEMY POJECHAĆ RAZEM DO CZĘSTOCHOWY...ŻEBY PODZIĘKOWAĆ BOGU ZE DAŁ NAM SIEBIE NAWZAJEM...:)CHOCIAŻ JA I TAK DZIĘKUJĘ CO TYDZIEŃ :)

Gość do waleta
walet, nawiedzony katoliku, powiedz czy lepsza antykoncepcja czy rodziny, gdzie jest po 11 dzieci a bieda az piszczy?? Gdzie ludzie nie sa w stanie wyksztalcic ani 1 dziecka?? Gdzie patologiczni rodzice produkuja kolejne dzieci, ktore w najlepszym wypadku laduja w domu dziecka?? Gdzie jest twoj bog, ktory pozwala przymierac takim dzieciom glodem?? A HIV/ AIDS?? Czy w tym wypadku takze nie prezerwatywom?? Rece opadaja.... Dzieci maja rodzic sie z milosci, w pelni chciane i zaplanowane. A kazda rodzina powinna miec tyle potomstwa na ile ja stac. I powinna moc wybrac. Ale jak tu wybierac kiedy ksiadz trabi na ambonie, ze antykoncepcja to wielki grzech.

Ja też jestem za antykoncepcją i iedy będę się kochać z chłopakiem na pewno się zabezpieczę!!! a będzie to przed ślubem!

nie popieram Waleta - bo jego poglady to jego sprawa popieram seks przed slubem - bo to jest wazne ale nienawidze jak mlodzi zyja ze soba od wielu lat a pozniej paciorek i na slub do kosciolka w bialej sukience!!! Jak sie decydujecia na jedno i nie badzcie zaklamani!!!!! ludzie bycie katolikiem w obecnych czasach i slub koscielny to nie opbowizek...

Gość Postronna_
A ja się tak zastanowiam czemu jest coraz więcej ludzi którzy deklaruja że są ateistami a robia zupełnie co innego,obchodzą święta,kupują wtedy przezenty dla rodziny albo sami robia wielkie listy co by chcieli dostać nawet jesli nie pojda wtedy do kościoła ,a jak bedzie trzeba albo rodzina bedzie chiała to nawet kościelny slub wezmą,a jesli nie to dziecko ochrzcza po to żeby potem nie miało problemów w szkole.Mam wrażenia ze to jest po prostu modne w obecnym czasach ,mówienie że jest sie ateistą ale bez pokrycia w codziennym zyciu.I jescze jedno ,tym tekstem nie chialam nikogo obrazic ,żeby ktos za chwilę nie twierdziłł że pisałam o nim,tylko napisać to co ostatnio widzę,niestety.

Gość mokka 17
do autorki topiku .,... sorki a jakich prezerwatyw użlyliście? bo ja terz mam zamier rozpocząć wspóżycie... mam 17 lat i chłopaka od 16 miesięcy, dobrze nam ze sobą , kochamy się ,. w boga wierzę ale nigdzie w bibli nie ma napisane ze sex dopiero po ślubie..... aha i nie słuchaj waleta bo to oszołam jakiś :)

Gość autorka-MLODA ZDESPEROWANA
HEJ MOKKA 17! NO WIEM-WOGÓLE NIE ZWRACAM UWAGI NA VALETA...:(PEWNIE DO DZIŚ JEST PRAWICZKIEM...:)ZRESZTĄ JEGO ŻYCIE-JEGO SPRAWA!A CO DO GUMEK TO BYŁY DUREXA DODATKOWO NAWILŻANE...ALE TERAZ NIE BĘDZIEMY UŻYWAĆ TYCH NAWILŻANYCH BO STOSUJEMY GLOBULKI A ONE BARDZO SIĘ PIENIĄ I TO NAM ZAPEWNIA WILGOĆ-TERAZ MÓJ CHŁOPAK CHCE KUPOWAĆ Z DODATKOWYM ŚRODKIEM PLEMNIKOBÓJCZYM. POZDRÓWKI....

Gość autorka-MLODA ZDESPEROWANA
AHA I COŚ JESZCZE..... OSTATNIO TROCHĘ SIĘ BAŁAM ZE WPADLIŚMY(MIMO ZABEZPIECZEŃ)BO O 2 DNI SPÓŻNIŁ MI SIĘ OKRES...ALE PODOBNO TO NORMALNE PO ROZPOCZĘCIU WSPÓŁŻYCIA...NO WIĘC CHODZI O TO ZE NIE CHCĘ TAKIEGO STRESU ZA MIESIĄC I ZAPROPONOWAŁAM MOJEMU LUBEMU ZE NIE BĘDZIEMY SIĘ KOCHAĆ W DNIACH W KTÓRYCH ISTNIEJE PRAWDOPODOBIEŃSTWO ZAJŚCIA W CIĄŻĘ.U MNIE SYTUACJA JEST W MIARĘ JASNA BO OK.22DNIA CYKLU ODCZUWAM BÓL PIERSI I TRWA ON AŻ DO OKRESU-UZNAJĘ ZE JEST TO JUŻ OKRES NIEPŁODNY.NO WIĘC CHODZI O TO ZE KOCHALIBYŚMY SIĘ DOPIERO PO 22DNIU CYKLU.JAK MYŚLICIE CZY TO DOBRY POMYSŁ??? JA MYŚLĘ ZE W TEN SPOSÓB NAUCZYLIBYŚMY SIĘ CZEKANIA I JESZCZE BARDZIEJ DOCENILIBYŚMY SEKS.MAM NADZIEJĘ ZE TO NIE POPSUJE NASZEGO ZWIĄZKU...BO PRZECIEŻ TE 2 CZY 3 TYGODNIE BEZ SEKSU TO NIE JEST KONIEC ŚWIATA....ZOBACZYMY CZY SIĘ SPRAWDZI.... CO O TYM SĄDZICIE???PROSZĘ O WASZE OPINIE I Z GÓRY DZIĘX:P

Nie nasza opinia jest tu ważna tylko twojego chłopaka co on na to hehe

Gość do kogos tam
Wiara a tradycja to dwie rozne sprawy, mowie o dawaniu prezentow, tego w bibliii nie ma :-> Dzieci nie chrzcze i slubu koscielnego nie mam. Dziecko ma samo prawo wybrac jakiego wyznania chce by a nie na sile mu wciskac ciemnote

ja niedawno stracilam dziewictwo.i mam pytanie czy po pierwszym razie moze przyspieszyc sie okres....bo akurat ja dostalam jeden tydz. za wczesnie,tzn dosc mocno krwawilam i na nastepny dzien krwawienie ustalo jednak w kolejn dzien pojawilo sie znowu i wystapily bole brzucha jak przy okresie.