Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam nie wiem co myśleć

PORADŹCIE-To nie prowokacja

Polecane posty

Gość Sam nie wiem co myśleć

Obudziłem się rano po tak zwanym mokrym śnie-miałem wytrysk.Poszedłem do łazienki trochę się wytarłem,ale rece mi sie pobrudziły od spermy,kleiły się.Wszedłem do wanny sie umyć.,Odkreciłem kurki tymi rekami i się umyłem.Potem przetarłem wanne jakimś mleczkiem,ale zapomniałem o kurkach.Za 10 min po mnie wstała żona i zaczeła dzien od podmycia się,w wannie. Odkreciła kurki od wody i podmyła sie płynem do higieny imtymnej.Potem dowiedziałem się od niej że miała w tym dniu dzień płodny.Moje pytanie czy mogła przenieś sperme z kurków na ręce a potem na narządy płciowe.Boje się czy mogła zajść w ciąże.Prosze potraktujcie to poważnie bo się martwie,gdyż mamy dziecko 2-letnie a z drugim chcemy jeszcze poczekać.Jeszcze raz czy mogło dojść do zapłodnienia ?

Gość jasna sprawa
to ciąza, moze byc i to bliźniacza bo zdwóch kurkow

Gość pomyśl
jak powiesz to temu dziecku:zostałes poczęty/a przez kran,wannę,czy kurki,mama się ręką zapłodniła? zajebiste hehehehe

Badania naukowe jednoznacznie stwierdziły, że plemniki boją się kurków w wannie i od razu giną. A tak na poważnie - możesz spać spokojnie.

Gość tiss
plemniki nie przezyły w tak surowym srodowisku jak kurek od wanny :P A tak na marginesie kochaj sie częsciej z zoną albo walnij od czasu do czasu gruche :)