Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MINImoris

Odstawiłam Logest i zaczynam starania!!!Wejdźcie i doradźcie

Polecane posty

Gość MINImoris

Dziewczyny jest to mój drugi cykle bez tabletek LOGEST. Chcemy z mężem starać się o dzidzie,ale wiem że lepiej jest odczekać. Moje pytanie dotyczy tego,że jestem ciekawa kiedy wraca płodność po odstawieniu. Brałam je 2 lata. Mój cykl miał 52 dni,a krwawienie obfite i 7 dnioew. dziś jest 7 dzień cyklu. czy możemy się kochać bez zabezpieczenia czy ciąża jest możliwa w pierwszych dniach? Napiszcie kiedy wy zaszłyście po odstawieniu.

Gość MINImoris
dodam jeszcze ze czuje ból jajników,a na badaniach było wszystlo ok.

Gość ania 30
Płodność po odstawieniu pigułek wraca od razu i to ze zdwojoną siłą dlatego,jeśli nigdy nie marzyłaś o bliżniętach lepiej zaczekaj 3 m-ce.Przez ten czas będziesz mogła obserwować swój cykl i wyliczyć sobie mniej więcej dni płodne,wykorzystaj ten okres na przygotowanie się do ciąży.Zacznij łykać kwas foliowy ,wylecz zęby przebadaj się ogólnie,rzuć używki.Bądż dobrej myśli i pozostaw sprawy swojemu biegowi a napewno wszystko pomyślnie się ułoży czego ci życzę.

Gość MINImoris
teraz strasznie boli mnie podbrzusze i jajnik prawy

Gość RRR
U mnie lepiej, odstawiłam tabletki ( tylko 2 op.)w zeszłym miesiącu, teraz się nie zabezpieczałam. Czytałam, że musi potrwać, aby organizm się przystosował, podobno jest małe prawdopodobieństwo zajścia od razu...

Gość MINImoris
ja czytałam,że o wiele łatwiej. Ten ból jest tylko w lewym jajniuku i jest jednostajny juz trwa kilka godzin