Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cala-w-trawie-23

Ślub we wrześniu 2005! Kto jeszcze?

Polecane posty

nie mam pojecia ile ksoztuje wypowzyczenie bolerka,a Ty tez wychodzisz za maz 17-go???

A ja dzisiaj siedze w domu,nigdzie nie wychodze bo wygladam jak upior z luwru,bylam dzisiaj na oczyszczaniu cery,brrrr:/

Gość czarnamarusia
Dziewczyny! Spokojnie. Tylko spokój moze nas uratować!!! Co do pogody - wiatr zawieje i Cumulonimbusy i Nimbostratusy też się zmienia. Chmury z owieczki zmienią się w baranka i będzie good. Troszkę deszczyku nie zaszkodzi (ale przed) ja jutro idę po sukienkę "na po północy" (a takie miałam plany - zostać w mojej do rana - jest coodna:)). Nie wiem jak to będzie. Ja też powolutku mam stresiora, ale... a co tam. Musze jeszcze księdza złapać i umówić nas na ostatnie nauki. No i ogólnie kilka takich pierdołek. Najgorsze, że jutro trzeba iść do pracy, bo do urlopu jeszcze tyle, tyle czasu... A w sobote o 15:00 w Kościele p.w. Św. Piotra i Pawła w Grudziądzu ślubują moi znajomi:)

czarna....a czemu nie mozesz zostac w sukni slubnej do rana??? ja tak wlasnie postanowilam:)

Gość czarnamarusia
Miałam taki zamiar - serio i mam coraz większą ochotę tak zrobić, bo te kiecki, któr oglądałam są.... lepiej nie mówic kasiory max estetyki min. Ta druga kiecka tylko z 1 powodu.Sama Ona powiedziała, że na wsi to tak jest, że panna młoda się nie przebiera, itd. Szczerze mówiąc, to ta pani mi leci 60-tką. Co prawda nie mieszkam na wsi (ale chciałabym), wiec takowe porównanie wcale mnie nie dołuje (wręcz przeciwnie). Z jednej strony jestem wredna i po prostu chciałabym, zeby jej oko zbielało, zas z drugiej - po 1,5 godzinie przymiarki sukienki ślubnej miałam już dosyć - ta druga stronka to po prostu wygoda:)

Moja sukienka to chyba z 10 kilo waży - nie wiem jak ja w niej wytrzymam do rana. Wczoraj mierzyłam - tak się bałam przytyć, że aż schudłam i jest teraz wygodniejsza, aczkolwiek nie tak idealnie dopasowana. No trudno. Od dzisiaj zaczynam serię maseczek, jak się nie dba o cerę regularnie (a należę do szczęśliwców, którzy nie znają pojęcia trądzik) to trzeba intensywnie nawilżać przed ślubem, bo będzie wstyd u kosmetyczki :). Paznokcie mam tragiczne i dlatego kupiłam sztuczne, białe z małą różową różyczką.

Wróciłam własnie z targów slubnych...podpatrzyłam trochę, jak się stroi samochód, na dodatki do sukni i makijażystów w akcji.Wystawa sukien--rewelacja--myslalam,że mi się głowa odkręci :-) ..juz mnie kusi,zeby z własną suknia pokombinować ;-)

Gość czarnamarusia
Tiaaa... Ja mam zamówioną wizytkę z paznokietkami w piątek wieczorkiem - zaszaleję (a co mi tam) i chyba skuszę się na żele, bo pracując w biurze w tych papierzyskach, moje środki p/wko alergii niewiele dają - wszystko pęka i się łamie (łącznie ze skórą), ale cóż... paniom sie nie chce sprzątać - przecież to państwówka. Mam mały problem - jestem l\bladziochem i musze się opalić - solarium odpada, a opalanie na słoneczku powoduje poparzenia, a filtr dla noworodków hamuje opalanie:( Znacie jakiś dobry sposób? Jakiś samoopalacz może?

Gość raggamamma
hej, ja 17 września - jeszcze mnie nerwy nie dopadły :) czarnamarusia - Co do opalania- też jestem alergikiem i dlatego planuję opalanie Sun Spa- bezpieczne, widoczne ok. 7 dni (kosmetyczka spryskuje całe ciało równomiernie, odcień jest naturalny i skóra wygląda bardzo ładnie---podobno :) cala-w-trawie-23 - ja mam podobny koszmar- taniec w parze to dla mnie abstrakcja, a jeśli już -to JA prowadzę ;)))))))))))))) niestety całe życie chodziłam na koncerty, nie było okazji żeby się nauczyć jakiś kroków czy układów, ale co tam o rany! najwyżej podepczę "wujkom" pantofle hehehehehe

Ja tez nie umiem tanczyc,z partnerem musimy chyba jeszcze cos pocwiczyc bo pierwszy taniecv mnie przeraza:/ Tez jestem strasznie blada,i sie zastanawiam nad tym solarium natryskjowym,tylko nie wiem czy taki spray samoopalajacy nie ubrudzi sukienki.....

co tu taka cisza??????????jak tam przygotowania na druga polowe wrzesnia?????????bo ja juz mam dosc tego biegania i zalatwiania,jeszcze na gwalt szukam kosmetyczki(z ta jedna rzecza zaniedbalam sprawe i zostawilam to na ostatnia chwile)

cześć i czołem.....wstałam po panienskim rześka jak skowronek (znaczy,ze moment krytyczny wciąż przede mną :-p ) Frota, na litość boską---za czym tak biegasz?? Ja siedzę na tyłku i nic nie robię--może powinnam, a nie wiem ? :-0 Ładna pogoda będzie, yes! :-D

Czołem Kobietki :D Jeszcze tydzień i będę żoną ;) Przeraża mnie pierwszy taniec ponieważ mój przyszły mężulo - delikatniej mówiąc - w tańcu porusza sie nie za bardzo :P No cóż, najwyżej skompromitujemy się :D Pozdrawiam 🌻

Gość raggamamma
no właśnie- jeszcze tylko tydzień-niecały już z resztą, a 2 spowiedzi przedślubne jeszcze wciąż przed nami, masakra. nie no dzisiaj to już na 100 proc. musimy iść łaaaaaaaaaaaa. dziwinie mi jakoś :) a co opalania spa- właściwie to nie pomyślałam że to może pobrudzić sukienkę, ale z drugiej strony skoro podobno jest to właśnie najbardziej popularne właśnie na śluby to musi być ok...mam nadzieję :) ps. najgorsze jest że mam jakieś uzculenie w tej chwili na twarzy (jako alergik jestem przyzwyczajona:) ) ale mam nadzieję że do soboty przejdzie- zmuszona jestem przez cały tydzień stosować krem BAMBINO na twarz, pzdr dla wszystkich przyszłych...

elastyna sama nie wiem ciagle cos zalatwiamy,rzeczy ktore nie tylko dotycza slubu,bo moj za tydzien malzonek:D tydzien po slubie wraca spowrotem do Anglii a ja czekam na obrone bo niewiadomo kiedy mi wypadnie.Jeden wielki kociol!!! no i ta nieszczesna kosmetyczka...:(

raggamamma z twarza tez u mnie nie najlepiej bo jak na zlosc poltora miecha przed slubem wyskoczyl mi jakis tradzik alergiczny,tydzien temu poszlam na oczyszczanie cery,ale na nowo na brodzie mi wyskakuja czerwone kropki😭😡

..wrrrr.wrrrr....zobaczyłam prognozę na sobotę...wrrr...wrrrr ...a ja nie mam bolerkaaaaaa!!! wrrr.

No własnie... ma padac deszcz :( I żeby było śmieszniej mamy miec sesje fotograficzną w plenerze... bomba :0 Pozdrawiam 🌻

Gość -03.09.2005-
ja juz jestem PO :) Jestem szczesliwa. Przyjecie super sie udalo. Pogoda byla tez super. Goscie sie swietnie bawili. Wszystko bylo przepiekne :) Powodzenia dla wszystkich przyszlych pannien mlodych :)

Gość raggamamma
o rany, na prawdę prognozy pogody zapowiadają opady deszczu na ten weekend??? nieeee ja nie chcę ;( ratunku !!! ja nie chcę deszczu!!! ale znając moje zaj... szczęście to pewnie akurat o 16.30 zacznie padać :) pzdr

O nieeee załamyłyście mnie z tą pogodą:(:(:( Żeby było ciekawiej też mam tylko zdjęcia w plenerze:(:(:( a i bolerka brak:( 😭

Hello :) Pogoda diametralnie pogorszyła się 😭 Mam nadzieję, że w sobotę zaświeci słonko i będzie w miarę ciepło ;) Powoli zaczynaja przyjeżdżac weselni goście :D Uff, stres to mój wróg :P:P:P A co u Was?:) Pozdrawiam 🌻

Gość raggamamma
ja byłam na tym opalaniu SunSpa, i.. nie jestem zadowolona z efektu, ponieważ wyszło nierówno :( fak są plamy i w niektórych miejscach, szczególnie dłonie wygladają nieciekawie jednym słowem masakra! tak więc niefajnie no ale cóż...nie będę panikować, tak na prawdę to w ogóle się nie stresuję niczym, trochę dziwne jak na mnie bo to już JUTRO :)

Gość Kasia2626
Mój ślub też jutro :-) Pozdrawiam dziewczynki, trzymajmy się :-)

Stres mnie dopadl,slub jutro,wypozyczylam sobie bolerko dzisiaj bo pogoda jest okropna:pada deszcz i wieje😭 zdjecia w plenerze przed slubem,fryzura sie rozklapie😭.

Podobno jutro ma zaświecic słonko :) Bo na razie to leje jak z cebra ;( Dziewczyny! Damy radę! :D Pozdrawiam 🌻

Gość agatkaaa
... a ja już po, ślub 3 września, niby stres, ale do przeżycia, nie denerwowałam się tak bardzo jak sądziłam. wszystko wyszło super, zdjęcia ekstra, kaseta też, goście zadowoleni, orkiestra świetna, kucharki się spisały, ale szczerze mówiąc dobrze, że to już po wszystkim. fajnie mieliśmy, że na poprawinach nie było takich dennych zabaw, których nie cierpię :) także dziewczyny nie stresujcie się, bo i tak wszystko wypadnie bardzo dobrze, powodzenia...