jakas_tam 0 Napisano Lipiec 25, 2005 nie do konca wierze tabletkom... nie wiem, dlaczego? Zdaje sobie sprawe z tego, ze to prawie 100% ochrona ale i tak mam obawy- boje sie ciazy! Jak narazie nie pozwalam mojemu Ukochanemu konczyc we mnie, ale chcialabym tego....No, ale jak zwykle hamuje mnie ten glupi strach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .jakas_tam Napisano Lipiec 25, 2005 oczywiscie,wkładam tabletki do pochwy i to mnie martwi...jeśli mu obcągam z sowitym połykiem to czy z tego nie będzie dziecka ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .jakas_tam Napisano Lipiec 25, 2005 oczywiscie,wkładam tabletki do pochwy i to mnie martwi...jeśli mu obcągam z sowitym połykiem to czy z tego nie będzie dziecka ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakas_tam 0 Napisano Lipiec 25, 2005 hm... widze, ze ktos sie niezle bawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeelllwiiira Napisano Lipiec 25, 2005 no ja tez sie boje zeby nie konczyl we mnie mimo ze biore tabletki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach