Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty Teściowa

TEŚCIOSTWO

Polecane posty

Gość do kikaado
kikaado moja to mnie nie lubi,gra dobra wielce woli inne synowe... Więc Ty musisz być wredną,a nie teściowa skoro lubi inne synowe.

Gość GarnkiWalkiPompoki
A ja nie moge sie ze swoją zgrać. Nie potrafie tak z nią bojczyć o pierdołach, z natury małomówna jestem. A ona wiecznie kłapie i kłapie, chce gadać o obiadach co mnie to strasznie wkurza, w ogóle takie kuro-domowskie gadanie mnie denerwuje :/ Wiecznie tylko nas na obiadki zaprasza, jakbysmy z mezem nic nie gotowali .. a jak odmowimy to tragedia, foch taki ze szkoda gadac ... i wiecznie tylko dzwoni do meza zeby cos pomogl, codziennie, nie raz po 6 rano a nie raz po 22 .... jakby miala jedynego syna...

Gość GarnkiWalkiPompoki
.. do tego ten jej smiech mnie tak irytuje, smieje sie doslownie ze wszystkiego :/ i ta jej dobroć, ludzie jej na glowe wchodza a to mnie na sama mysl wkurza, ze jest taka :/ kiedys mnie uszy od jej smiechu bolały

Gość była kotka74
kikaado Czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie ? - Mężczyzna, a wiesz czemu? Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy dlatego 80% kobiet już nie wychodzi za maź, bo zrozumiało ze dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu...... az sie poplakalam ze smiechu thx :-)))) a co do tematu , ja placze na grobie mojej tesciowej , zlota kobieta byla i ja bede taka sama ....szkoda ze najwartosciowszych ludzi Bog tak szybko zabiera

Gość była kotka74
dodam ze znalysmy sie sie 20 lat .........czesto u nas mieszkala czasem po kilka miesiec, pomagala w chacie i wspierala mnie ..... ehhh zal ryczec mi sie zachcialo ze je nie ma :-(

Gość GarnkiWalkiPompoki
wez ;/ plakac za tesciowa ...

Gość była kotka74
bo taka byla ...... fakt , ze docieralysmy sie 5 lat..ale warto bylo ......... zloto nie czlowiek ... i placze naprawde :-(

Gość była kotka74
mlodzi jestesci , tez bylam taka glupia jak wy..... zycie to szkola kompromisu niestety za puzno to zrozumialam... a szkoda .... no coz lepiej puzno , niz wcale

Gość GarnkiWalkiPompoki
Ja ze swoja nigdy sie w 100% nie dogadam chocby nie wiem co. Jest ok, normalnie rozmawiamy itd ale jakis dystans musi byc. Ale tez ja mam taki charakter, ze nie przywiazuje sie tak szybko i nie jestem wygadana i dobrze mi z tym, bo przynajmniej ludzie nie wchodza mi na glowe

Gość GarnkiWalkiPompoki
.. a tak to by sie zaraz zaczelo wydzwanianie do mnie i proszenie o pomoc, mam gdzies, mi nikt nie pomaga i jakos zyje, ona sama w domu tez nie jest.

Gość była kotka74
GarnkiWalkiPompoki aaa ile sie znacie z tesciowa ??????

Gość do nareszcie znalazłam,,,,9
nareszcie znalazlam...9 kikaado--- usmialam sie z tego "zwierzatka",dobre pokaż to swojemu mężowi dopiero wtedy napisz jak się uśmiałaś!!!!

Gość świat jest pełen
chłopaczków o wyglądzie dorosłych mężczyzn... :-(

Gość Mingue
Niedawno moja teściowa przyjechała na tydzień do domu oczywiście śmierdząca ohydnie rybami myć się w ogóle nie chciała w ogóle żadnych kosmetyków ze sobą nie miała nic kompletnie ohyda zauważyłam również że ona wychodzi z toalety rąk nie umyje i od razu do mojego synka bierze go na ręce i w ogóle poprosiłam męża żeby coś jej powiedział bo o w końcu jego matka coś am jej powiedział ale to i tak nic nie dało ona już jest taką brudaską.Po jej wyjeździe całe mieszkanie zaczęłam wietrzyć a szczególnie pokój w k którym spała oraz wykąpałam moje dziecko i wyprałam ciuchy które miał na sobie.A jak ja myłam się codziennie wieczorem to ona tak powiedziała 'Nikt cię nie nauczył oszczędzania wody' co za baba nie będę śmierdzieć jak i ona. Powiedziałam mężowi że jak ona nie będzie się normalnie myć to ja jej tu nie chce w domu.

Gość moja jest nie lepsza,.,.,.
jezeli chodzi o chigiene,i to nie tylko osobista ale tez wokol siebie.Wstyd zeby baba ktora caly dzien nic nie robi,siedzi na emeryturze zeby jej sie kibla nie chcialo wymyc.Normalnie rzygac sie chce jak sie tam wchodzi,wolalabym sie zalatwic w krzakach,umywalka czarna,chyba biala byla jak byla kupiona,a ta sobie gosci zaprasza,nie tyle rodzine co sasiadki,dupe jej obrabiaja ale ona ma to gdzies ,i dalej jest taka fleja.Za za to na ploty ma zawsze czas,zeby komus dowalic do pieca jak najbardziej.

Gość do wyżej.....
Na pewno wiesz o czym piszesz o" chigienie" czy o higienie,bardzo też chyba nie rozumiesz na czym to polega,no ale kogoś krytykować łatwo.

Gość ej ty wyzej
od poprawiania nie zesraj sie z tej ekscytacji,bledy ludzka rzecz.

Gość ej ty wyzej
i jeszcze jedno ,tematem tego topiku sa tesciowe a nie bledy otrograficzne i pisownia,nie chcesz nie czytaj,skoro cie tak to razi i splyn.

Gość do wyżej......
piszesz błędy ludzka rzecz............,masz rację tylko nie wiem o jakie błędy ci chodzi/ortograficzne ,świadczą o twoim wykształceniu/a ludzkie błędy popełniamy wszyscy i należy je wybaczać,a nie zwalać wszystko na jak to powiedziałaś /sranie/kulturę masz że wstyd z tobą dyskutować.Wypowiedż twoja świadczy o niskiej kulturze i chamstwie w stosunku do ludzi i na pewno będziesz gorsza niż twoja teściowa/pod warunkiem ,że dożyjesz/.

Gość colours
Moja teściowa to stara k****, nienawidzę jej z całego serca!

Gość do pewnej[[[[[
Wiesz co nie interesuje mnie twoje zdanie,nie bede znizac sie do twojego poziomu.Nie znasz mnie a oceniasz,jestes pewnie z tych panci co wszystkich i wszystko poprawiaja,i to ty pewnie bedziesz taka jedzowata tesciowa co poprawia swoja synowa,poucza na kazdym kroku i jest apodyktyczna zmija.A co do tego czy dozyje ,to juz nie twoje zmartwienie,pod tym wzglendem martw sie bardziej o siebie.I jeszcze jedno forum jest od tego zeby wymieniac swoje poglady i uwagi.Jezeli tematem sa tesciowe,to piszemy wszystko co myslimy,jezeli moja tesciowa jest brudaska i fleja,to dlaczego mam to ukrywac,zreszta pisze anonimowo ,nie wymieniam z imienia i nazwiska. I na koniec jezeli chodzi o kulture ,to wybacz ale nie jestes dla mnie kims dla kogo warto sie produkowac,a teraz odpierdol sie odemnie.

Gość Prawidłowa reakcja!
Czy to prawidlowa reakcja kazdej synowej? Na moje szczęście moja Synowa jest kochana! Blisko 10 lat moje dzieci są po ślubie nie miałam żadnej wymiany zdań,nie wchrzaniam się do ich życia. Nie wyobrażam sobie mieć takiej zoły jak tutaj czytam.Teściowe jak BARDZO Wam współczuję,to tylko się pochlastać!

Gość do pewnej[[[[[
Jak ci cos nie pasuje to zmien topik i zaloz sobie o cudownej synowej,nikt cie tu nie zatrzymuje.

Gość do wyżej......
Topik to ty zmień ,co nie pasi ci że teściowa chwali synową,może byś nie tykała osoby starszej,która ma też coś do powiedzenia.

Gość nike1234
DOBRA RADA DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH UNIKAJCIE ZBYT ZAŻYŁYCH KONTAKTÓW A PROBLEMU NIE BĘDZIE KAWKA OD CZASU DO CZASU, SPOTKANIE NA ŚWIĘTA I URODZINY JEST OK. LEPIEJ SKONCENTROWAĆ SIĘ NA WŁASNYM MĘŻU DZIECIACH ZNAJOMYCH A NIE NA TEŚCIOWYCH SYNOWA

Gość do pewnej[[[[[
Nie bedziesz mi mowic co mam robic,siedzisz tu na tym forum i wszystkich wokol pouczasz,poprawiasz ich bledy ,krytykujesz,nie masz nic innego do roboty,jestes zalosna,zachowaj te swoje swiatle rady dla siebie i splyn stad bo sie tylko osmieszasz.

Gość do wyżej......
Do roboty to Ty nie masz nic...... tylko PIERZESZ SWOJE BRUDY na forum,popisując się przy okazji umiejętnościami ortograficznymi/to dopiero jest ośmieszanie się/ucz się, żeby dziecko nie robiło takich błędów jak Ty.Ciekawe ,czy mąż Twój wie, jak szkalujesz Jego matkę .Rusz się i zrób coś z sobą ,bo żle skończycz,nie lepiej jak radzi poprzedniczka,a nie iść na ugry.Riposty nie będzie,nie widzę odpowiedniego przeciwnika!!!!

Gość do pewnej[[[[[
Prac brudy jak ty tu mowisz tepa strzalo moge gdzie chce ,i nie wymyslam niestworzonych historii o swojej PSEUDO tesciowej ,tylko pisze szczera prawde tak jak jest.Zreszta nie musze ci sie tlumaczyc ze swojego zycia ,ty za to wydajesz tu swoje smieszne osady,robisz za alfe i omege,zamknij ta swoje jadaczke i przestan szczekac.Jestes zakompleksiona stara dewota,ktora synowa nienawidzi,dostalas pewnie kopa w dupe i wylewasz na forum swoj jad i wkolo wszystkich umoralniasz.A na punkcie ortografii musisz miec prawdziwego pierdolca,chyba w nocy zasnac nie mozesz jak przeczytasz ze ktos pisze z bledami,idz sie leczyc .I nie pozdrawiam,bo nie ma kogo.

Gość do pewnej[[[[[
I jeszcze jedno moj maz jest na tyle madry ze wie jaka ma mamusie, i jak mnie gnoila przez te wszystkie lata,wiec zamknij twarz jak nie znasz faktow.

Gość do pewnej[[[[[
He he,wyglada na to ze wszystkie synowe ktore pisza tutaj,wedlug ciebie wylewaja swoje brudy bo pisza negatywnie o swoich tesciowych.Zaloz swoj topik na temat super tesciowych i tam piej peany na ich czesc.