Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fifka

całkowite zabezpiecznie?!

Polecane posty

mam pytanie i prosze o konkretna odp od ktorej tabletki anty jestem juz całkowicie zabezpieczona? biore novynette poraz pierwszy (w zyciu) i dzis mija 6 tabletka ginekolog powiedziala mi ze juz po 1 zazytej tabletce jestem zabezpieczona i nie musze stosowac innej antykoncpecji ale nie jestem pewna tego gdyz kazdy mowi mi co innego- po tyg po miesiacu po 1 opakowaniu... nie ukrywam ze czułabym sie komfortowo gdybym mogła kochac sie bez prezerwatywy.... pozdrawiam i prosze o odp

Gość luuloo
od momentu przyjecia pierwszej pigulki jestes juz bezpieczna

Gość pierwsza
teoretycznie od pierwszej ale niektórzy twierdzą, że pewnym można być dopiero po pierwszym opakowaniu

co inne zrodło to inna odpowiedź moj chlopak schizuje i ja tez a to wszystko przez to ze dopiero zaczynam antykoncepcje hormonalna ok dzieki ale jak to było u Was?

Gość mrowkaZZZ
ja juz od pierwszych dni zazywania tabletek kochalam sie ze swoim facetem bez innego zabezpieczenia i do konca....pigulki stosuje juz od ponad pol roku i jak narazie nie mam dzidziusia:))) pozdrawiam

Gość wino
również słyszałam od gina że najpewniej po pierwszym opakowaniu

no niby wie najlepiej ale mojej kumpeli ginekolog powiedziala ze dopiero po miesiacu ich zazywania wiec dlatego sie pytam bardziej doswiadczonych ode mnie jak długo musialyscie probowac kochac sie z chlopakiem zeby odczuc z tego prawdziwa przyjemnosc?