IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Haha a może będą sie podobać? Bardziej niz twoje fejki z teletygodnia nie wiem kogo ty tam posłałeś temu jeżowi biednemu jakiego Cavilla ale widać jak sie łapiesz oststniej deski ratunku czyli wyglad (oczywiscie nie twoj) czyli widzisz i rozumiesz ze jesteś yebniety i jeż niedługo to dostrzeże od widmoka to ciezko o brzydszego wiec po tym co napisal jasno wiadomo ze poszedl jakis fejk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja go rozumiem. watpie tobie sie wydaje ze wiele rozumiesz a zwykle nie lapiesz nic Edytowano 1 godzinę temu przez IV Knur RP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: od widmoka to ciezko o brzydszego wiec po tym co napisal jasno wiadomo ze poszedl jakis fejk No to jest oczywiste przecież stara Gwardia wie jak wyglada a po 2 za wielka paranoja żeby wysłał siebie. Wszyscy wiemy ze poszły fejczury, prócz jezyka ale ze pani grafik architekt tego nie sprawdziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: No to jest oczywiste przecież stara Gwardia wie jak wyglada a po 2 za wielka paranoja żeby wysłał siebie. Wszyscy wiemy ze poszły fejczury, prócz jezyka ale ze pani grafik architekt tego nie sprawdziła on jak ma wyslac swoje to przygotowuje i pisze o tradziku, bliznach na pustym lbie i twarzy itd. poszly fejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Swirmok wstawił kiedys w awatar niby siebie a Ewka znalazla ze to fota aktora Tak ze jeżyk, pomyśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu jezu daj te zdjecia to ci sprawdze komu ukradl jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Swirmok wstawił kiedys w awatar niby siebie a Ewka znalazla ze to fota aktora Tak ze jeżyk, pomyśl ale to bylo przed tym jak pokazywal swoje foto na tle lasu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: on jak ma wyslac swoje to przygotowuje i pisze o tradziku, bliznach na pustym lbie i twarzy itd. poszly fejki Klaudiusz z jezykiem mogłyby porównać te fejczury:p szkoda ze ja nie przyjęłam bo chciał mi wcisnąć jakies oko zielone pewnie tez z teletygodnia to bym dała do porównań. ale odmówiłam Edytowano 1 godzinę temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu albo powiedz mu niech ci filmik nagra ze swoja facjata i cos powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: ale to bylo przed tym jak pokazywal swoje foto na tle lasu ? Nie to chyba nowsze czasy, myslalam ze byłeś przy tym. Trzeba Ewki zapytać kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Klaudiusz z jezykiem mogłyby porównać te fejczury:p szkoda ze ja nie przyjęłam bo chciał mi wcisnąć jakies oko zielone pewnie tez z teletygodnia ale odmówiłam po samym oku to ciezko znalezc czy fejk przydaloby sie pol twarzy chociaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: jezu daj te zdjecia to ci sprawdze komu ukradl jak chcesz A napisz co to za narzędzie którym tych sobowtórów szukasz? Ewka pytała a ja nie umiałam wyjasnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: A napisz co to za narzędzie którym tych sobowtórów szukasz? Ewka pytała a ja nie umiałam wyjasnic roznymi zalezy co jest na zdjeciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: No nie wiadomo może jakis byłby przystojny goguś Podobno miałabym tutaj fanów nie zadając sie z tobą tylko ciekawe jakich Wiem bo wybredna jesteś, a gość musi rokować. A że pogadasz z nimi to tylko koledzy i mogą sobie pomarzyć. 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ja go rozumiem. Ja też i z nim normalnie gadam , ale im nie podpowiem nic, bo są nic nie warci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: , ale im nie podpowiem nic, bo są nic nie warci ale co chcesz nam podpowiedziec ze ogor udal mial ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: A napisz co to za narzędzie którym tych sobowtórów szukasz? Ewka pytała a ja nie umiałam wyjasnic Alternatywa sklepu Play tam są te różne apki amebko z korpo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Alternatywa sklepu Play tam są te różne apki amebko z korpo. co ty bredzisz ? to programy na pcta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: roznymi zalezy co jest na zdjeciu Chodzi o to wyszukiwanie sobowtórów (nie fejki ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu telefon by godzine szukal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: ale co chcesz nam podpowiedziec ze ogor udal mial ? Płać kasę frajerze bity bo nic nie dostaniesz za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: co ty bredzisz ? to programy na pcta Właśnie widnok ostatnio sie popisywał tym co tera pisze hahah i jeszcze twierdzi ze jestem ameba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: co ty bredzisz ? to programy na pcta Na dupeta nie peceta ty ułomie co ty możesz wiedzieć skoro nie umiesz się nawet wysłowić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Chodzi o to wyszukiwanie sobowtórów (nie fejki ) tam musi byc cala twarz i oczy i ksztalt twarzy ale za to moze byc zdjecie sprzed 15 lat i znajdzie. mnie znalazalo jak roznicy bylo 15 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Alternatywa sklepu Play tam są te różne apki amebko z korpo. Nie o to chodzi krėtynie, nie wiesz o czym mowa a sie fpjertalasz w rozmowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Płać kasę frajerze bity bo nic nie dostaniesz za darmo. jedynym bitym i z przygodami w wannie jestes w tym gronie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: tam musi byc cala twarz i oczy i ksztalt twarzy ale za to moze byc zdjecie sprzed 15 lat i znajdzie. mnie znalazalo jak roznicy bylo 15 lat. Wiem ale Ewka pytała jak szukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Właśnie widnok ostatnio sie popisywał tym co tera pisze hahah i jeszcze twierdzi ze jestem ameba Niedoszła śpiewaczka z aspergerem na diecie w korpo to co ty możesz sobą reprezentować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Właśnie widnok ostatnio sie popisywał tym co tera pisze hahah i jeszcze twierdzi ze jestem ameba on bredzi alternatywa do sklepu play to jest appstore i appgalery huaweia on bredzi jakies bzdury wierutne. przeciez mozna wejsc na strone i pobrac aplikacje nie trzeba do zadnych sklepow wchodzic on w ogole nie wie jak dziala telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Na dupeta nie peceta ty ułomie co ty możesz wiedzieć skoro nie umiesz się nawet wysłowić. chyba lepiej wiem czym wyszukiwalem i co taki nerwowy sie zrobiles ? obrazony ze wspomnielismy jak opisywales swoja pryszczata gebe i plecy i pytales laski czy im to nie bedzie przeszkadzalo argumentujac ze to od sterydow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: jedynym bitym i z przygodami w wannie jestes w tym gronie ty Mnie stara wrzątkiem nie traktowała jak ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach